KUCHARZ Radomsko oferta pracy DHAKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W ORGANIZACJI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie posiłków
Data publikacji: 2016-01-15
Lokalizacja: Radomsko (łódzkie)
Pracodawca: DHAKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W ORGANIZACJI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Reymonta 19, 97-500 Radomsko, powiat: radomszczański, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radomsko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: radomszczański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radomsko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Prawo jazdy kat.B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie 6 miesięczne w kuchni bengalskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
DHAKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W ORGANIZACJI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radomsku
Adres pracodawcy:
Reymonta 19, 97-500 Radomsko, powiat: radomszczański, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: radomszczański
Gmina pracodawcy: Radomsko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radomsko
Ulica pracodawcy: Reymonta
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.01.2016
Data dodania oferty pracy: 15.01.2016
Oferta pracy ważna do: 01.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Rozładunek kontenerów, kompletowanie zamówień, proste prace magazynowe.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa stanowiska pracy, obsługa baru sushi, przygotowanie dań kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiejMiejsce pracy: Oddział Elbląg ul. Odrodzenia 25III zmiany: do uzgodnienia zgodnie z grafikiem
kontakt przez PUP - 2019-09-17 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
KUCHARZ
FIRMA HANDLOWA MARK ZYGMUNT JAGUŚ STANISZCZE WIELKIE - 2017-10-23 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
kucharz
ALIANNS GASTRONOMIA Małgorzata Sobieska zu Schwarzenberg - 2016-01-15 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z PRZYJĘTYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKOŚCI USŁUG; WŁAŚCIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIAŁAMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARDÓW W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZÓR NAD ZESPOŁEM; DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ PRACY.WYNAGRODZENIE BRUTTO 1960 ZŁ/MIESIĄC ZA PRZEPRACOWANIE 140 GODZ MIESIĘCZNIE, ŚREDNIO 35 GODZ/TYDZIEŃ
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków wg przepisów i przypraw tureckich
KEBAB Robert Angelov - 2017-08-22 - Międzyrzecz (lubuskie)
prace pomocnicze w kuchni i barze; dowóz do klienta
Choszczewski Krzysztof Firma "SZRONEX" - 2018-08-13 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przeprowadzenie kursu dla osadzonych z zajęć teoretycznych i praktycznych
POMORSKA INSTYTUCJA GOSPODARKI BUDŻETOWEJ "POMERANIA" - 2016-09-14 - Gębarzewo (wielkopolskie)
Zgodnie z zakresem zadań/ sprzedawca pieczywa
kontakt przez PUP - 2019-07-01 - Swarzów (małopolskie)
Praca w stołówce akademickiej.Stołówka czynna od pon. do niedz., natomiast praca jest 5 dni w tygodniu (np. od pon. do pt. lub od śr. do niedz.), zgodnie z zachowaniem tygodniowej normy czasu pracy tj. 40h/tyg; praca w godz. 7-15, 8-16.
KRAKOWSKA AKADEMIA IM. ANDRZEJA FRYCZA MODRZEWSKIEGO - 2019-02-26 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w godz.13-18
"IMPRESJA" Grzegorz Kulig - 2016-09-30 - Dylaki (opolskie)
Przygotowywanie surówek, potraw, obsługa klienta, kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Kęty (małopolskie)
Przewóz towarów ne terenie Polski i UE
Wiesław Krawczyk Krajowy Transport Drogowy - 2016-03-16 - Kraków (małopolskie)
Praca w barze "Kamień". Wymagania: mile widziane wykształcenie zawodowe kierunkowe, ale niekonieczne, mile widziane doświadczenie (istnieje możliwość przyuczenia). Okres próbny umowa zlecenie, docelowo umowa o pracę. Praca na sezon lub długoterminowo. Wynagrodzenie uzależnione od kwalifikacji i umiejętności.
PODHORODECKI HENRYK "HENRYK" - 2017-06-13 - Kamień (pomorskie)
przygotowaywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu, możliwe delegacje od 1 tygodnia do 6 miesięcy w ramach pełnego oddelegowania do Poznania lub Koszalinapraca na umowę na czas określony, praca w godzinach 9:00-21:00 (dwa dni pracy/dwa dni wolne)praca w restauracjach należących do spółki SR7 we Wrocławiuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w barze z kuchnią polską, produkcja wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
"ARCHE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-11-14 - Łochów (mazowieckie)
ręczne krojenie kebaba, przygotowywanie potraw różnego rodzaju kuchni tureckiej, sporządzanie surówek
OKSUZ Sp. z o.o. - 2018-05-15 - Głogów (dolnośląskie)
- sporządzanie potraw kuchni tureckiej- obsługa stałych klientów w języku tureckim ( odpowiednie do działalności restauracji )- sporządzanie różnego rodzaju potraw- produkcja półproduktów i wyrobów kulinarnych- praca w godz. 10:00 - 14:00 / 14:00 - 18:00
kontakt przez PUP - 2019-12-17 - Łódź (łódzkie)
Kucharz- przygotowywanie dań, robienie zamówień, produkcja dań.Pomoc kucharza - wykonywanie poleceń kucharza, obróbka warzyw i mięs
Wojciech Górecki Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "IKAR" - 2016-12-12 - Węgrów (mazowieckie)
Praca w dziale żywienia
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Nowe Bielice (zachodniopomorskie)
1. POMOC W WPROWADZANIU W SYSTEMY INFORMATYCZNE DOWODÓW WPŁAT, WTÓRNIKÓW OTRZYMANYCH ZLECEŃ PŁATNICZYCH ORAZ WTÓRNIKÓW WYSŁANYCH ZLECEŃ PŁATNICZYCH2. POMOC W PRZYGOTOWYWANIU KORESPONDENCJI WYCHODZĄCEJ Z REFERATU3. POMOC W UDZIELANIU ODPOWIEDZI KOMORNIKOM SĄDOWYM W ZAKRESIE ZAJĘĆ WIERZYTELNOŚCI4. POMOC W PORZĄDKOWANIU I EWIDENCJONOWANIU DOKUMENTACJI CELEM PRZEKAZANIA DO ARCHIWUM ZAKŁADOWEGO
IZBA SKARBOWA W KRAKOWIE - 2016-03-02 - Bochnia (małopolskie)
NAPRAWA WÓZKÓW WIDŁOWYCH, ŁADOWANIE AKUMULATORÓW, INNE PRACE REMONTOWE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UPRAWNIENIA SEP DO 1 KV;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 693720232 W GODZINACH 07.00-15.00
CHŁODNIA SZCZECIŃSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
mile widziane doświadczenie w zawodzie- możliwość przyuczenia
DOM RESTAURACYJNY A.Z.WALCZAKÓW S.C. RESTAURACJA HOTEL "KOMEDA" - 2017-01-10 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
-
"BOCIANIE GNIAZDO" SP. Z O.O. - 2017-12-11 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Ochrona mienia w sklepie.Praca od poniedziałku do soboty w godz.: 6:30-14:30 oraz 13:30-21:30, niedziela w godzinach od 9.00 - 17.00.
EFRAIMA Spółka z o.o - 2019-09-20 - Radlin (śląskie)
przygotowywanie posiłkó z zachowaniem najwyższych standardów restauracji, dbanie o czystość i porządek w kuchni, zachowanie standardów BHP
Restauracja Kamena Mielniczuk-Wołoszyn S.C - 2017-01-26 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej (wietnamskiej, chińskiej, tajskiej)
JUMATEL Ścibiorski Michał - 2019-09-10 - Lubartów (lubelskie)