KUCHARZ Staniszcze Wielkie oferta pracy FIRMA HANDLOWA MARK ZYGMUNT JAGU艢 STANISZCZE WIELKIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: KUCHARZ
Data publikacji: 2017-10-23
Lokalizacja: Staniszcze Wielkie (opolskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWA MARK ZYGMUNT JAGU艢 STANISZCZE WIELKIE
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:KO艢CIELNA 2, 47-113 Staniszcze Wielkie, powiat: strzelecki, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: KUCHARZ
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Staniszcze Wielkie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: strzelecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kolonowskie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.11.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
FIRMA HANDLOWA MARK ZYGMUNT JAGU艢 STANISZCZE WIELKIE
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Opolskich
Adres pracodawcy:
KO艢CIELNA 2, 47-113 Staniszcze Wielkie, powiat: strzelecki, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: strzelecki
Gmina pracodawcy: Kolonowskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Staniszcze Wielkie
Ulica pracodawcy: KO艢CIELNA
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Opolskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.10.2017
Data dodania oferty pracy: 23.10.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.12.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.10.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pobieranie surowc贸w i produkt贸w spo偶ywczych z magazynu, wst臋pna ich obr贸bka, odpowiednie zabezpieczenie produkt贸w przed i podczas obr贸bki, utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach kuchennych i zapleczu kuchni, pomoc w przygotowaniu posi艂ku zgodnie z ustalonym zakresem pracy, wymagane aktualne badania sane
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Produkcja posi艂k贸w zimnych i gor膮cych, utrzymanie higieny i czysto艣ci na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-07-12 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
prace zwi膮zane z przygotowaniem posi艂k贸w gastronomocznych
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Zgierz (艂贸dzkie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTO艢CIWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE-KUCHARZGODZINY PRACY: 06.00-14.00, PONIEDZIA艁EK-PI膭TEK, WOLNE WEEKENDYMIEJSCE PRACY W PUBLICZNYM PRZEDSZKOLU I 呕艁OBKU W PRZEC艁AWIUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM 514-440-072 LUB 698-630-124
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELI艃SKA - 2018-08-01 - Przec艂aw (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni pakista艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - 艁osice (mazowieckie)
.
SONIA Sonia Majewska - 2017-05-25 - Gosty艅 (wielkopolskie)
przygotowanie potraw, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Mak贸w Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w przedszkolu
STOWARZYSZENIE MI艁O艢NIK脫W SPORTU I REKREACJI ZIEMI KUJAWSKO-POMORSKIEJ FORMA - 2017-11-17 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie prostych posi艂k贸w typu fast food
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Planowanie oraz nadz贸r nad prac膮 w kuchnii, przygotowywanie posi艂k贸w.
Karczma D臋bowa Micha艂 Zawi艣lak - 2017-06-09 - Krasnobr贸d (lubelskie)
sta偶 - przygotowanie potraw, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w, zamawianie towaru i nadz贸r nad jego jako艣ci膮, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w, porcjowanie ii wydawanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny narz臋dzi pracy i wyposa偶enia stanowiska pracy,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - S艂upca (wielkopolskie)
prace przy produkcji garma偶eryjnej
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
gotowanie, przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowch
P.H.U. MAXPOL MARZENA BLOCH - 2016-04-01 - Kwidzyn (pomorskie)
-
Pizzeria K-2 - 2017-03-02 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Radomsko (艂贸dzkie)
jw.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021 - 2017-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w kuchni tajskiej. Udzia艂 w tworzeniu karty menu. Opracowywanie receptur da艅 kuchni tajskiej.
FOOD PLANET SP. Z O.O. - 2016-03-31 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNR JADWIGA 艢MIETANKA "ZAJAZD NA WINIARACH" - 2016-04-18 - Warka (mazowieckie)
-
US艁UGI TURYSTYCZNO - HANDLOWE ,,MIESZKO" ,,SKALNICA" M. WI艢NIEWSKA - 2016-04-01 - Rewal (zachodniopomorskie)
dow贸z pizzy do klienta, obs艂uga kuchni, obs艂uga kasy fiskalnej , obs艂uga klienta
艁api艅ska Hanna Firma Handlowo - Gastronomiczna "MEDUZA" - 2016-04-19 - 艁apy (podlaskie)
Przygotowywanie kebaba i podawanie Klientowi.
Euro Doner Poland Sp. z o.o. - 2017-03-14 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych oraz innych posi艂k贸w, robienie sos贸w, sur贸wek oraz innych dodatk贸w obiadowych, obs艂uga sprz臋tu gastronomicznego.
P.H.U. "COBA" Marcin Gi偶y艅ski; F.H.U. Marcin Gi偶y艅ski - 2016-05-24 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; umowa na rok, docelowo umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
HOTEL USTKA ABM TOURISTIC Sp. zo.o. - 2017-12-29 - Ustka (pomorskie)
Szczeg贸艂owy zakres obowi膮zk贸w na stanowisku pracyodpowiedzialno艣膰 za przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 zgodnych z HACCPodpowiedzialno艣膰 za czysto艣膰 w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepis贸w BHP, PPO呕odpowiedzialno艣膰 za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamizapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem gastronomii.dbanie o czysto艣膰 i higien臋 na przydzielonym stanowisku pracysprawno艣膰 podczas przyj臋cia oraz realizacji zam贸wieniaprzygotowuje i serwuje posi艂ki realizowane w ramach 艣niada艅, przerw kawowych, bankiet贸w; przygotowuje i serwuje posi艂ki dla uczestnik贸w konferencji; przygotowuje i serwuje posi艂ki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posi艂ki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i za偶alenia z nale偶ytym wyczuciem - stara si臋 zado艣膰uczyni膰 wszystkim oczekiwaniom, 偶yczeniom i wnioskom Go艣ci zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich prze艂o偶onego (w szczeg贸lnych przypadkach konsultuje si臋 z prze艂o偶onym)serwuje zam贸wione przez Klienta, Go艣cia potrawy we w艂a艣ciwej kolejno艣cisortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzg艂asza prze艂o偶onemu wszelkie trudno艣ci inieprawid艂owo艣ci (w tym dotycz膮ce sprz臋tu iwyposa偶enia)bierze udzia艂 w inwentaryzacji 艣rodk贸w trwa艂ych inisko cennychzapewnia prawid艂owy przep艂yw informacji i prawid艂ow膮 komunikacj臋 z innymi dzia艂amiu偶ytkuje wyposa偶enie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprz臋t, wyposa偶enie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzie偶膮zapewnia prawid艂owy i terminowy obieg dokument贸wprzestrzega zalecenia dotycz膮cych godzin otwarcia punkt贸w gastronomicznychwype艂nia rzetelnie polecenia prze艂o偶onychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady ksi臋gi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posi艂k贸w, przyj臋cia imagazynowania produkt贸w, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprz臋tu i pomieszcze艅przestrzega zasad, przepis贸w i uregulowa艅 wewn臋trznych dotycz膮cych tajemnicy s艂u偶bowej iochrony danych osobowychwsp贸艂pracuje z innymi pracownikami dzia艂u iprze艂o偶onymiwsp贸艂uczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownik贸wwsp贸艂uczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracownik贸w i praktykant贸w, wspiera ich wdoskonaleniu umiej臋tno艣ciSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Opracowywanie menu, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z ustalon膮 kart膮 da艅 oraz wytycznymi szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Sierpc (mazowieckie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie pr贸bnym umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-26 - Gniew (pomorskie)
praca w kuchni
Kawiarnia "Paprotka" Helena Rosik - 2017-06-16 - Mirsk (dolno艣l膮skie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: Analiza ryzyka Pomoc w zakresie kontroli jako艣ci i FS we wsp贸艂pracy z FS Kierownik projektu, przygotowanie Wsparcie plan贸w kontroli walidacji we wsp贸艂pracy z FS Kierownik projektu, Wykonanie walidacji (obecno艣膰 w trakcie bada艅, wymaz贸w, walidacja x-ray, kontrola procesu pierwszego produktu, Przygotowanie projektu dla HACCP, Wsp贸艂praca z laboratorium i innych funkcji (FS Kierownik projektu, R & D i produkcji), konsolidacj臋 i przegl膮d danych po procesach produkcyjnych, zalecenia dotycz膮ce jako艣ci. Sta艂a wsp贸艂praca z laboratorium kontroli 偶ywno艣ci z Oddzia艂em Danone z siedzib膮 we Francji
DANONE sp. z o.o. - 2016-06-16 - Bieru艅 (艣l膮skie)
przygotowanie potraw kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej
GASTROCOM Mateusz Sobczy艅ski - 2017-11-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)