KUCHARZ Krasnobród oferta pracy Karczma Dębowa Michał Zawiślak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Planowanie oraz nadzór nad pracą w kuchnii, przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2017-06-09
Lokalizacja: Krasnobród (lubelskie)
Pracodawca: Karczma Dębowa Michał Zawiślak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Targowa 10, 22-440 Krasnobród, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Planowanie oraz nadzór nad pracą w kuchnii, przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krasnobród
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zamojski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krasnobród
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2017
Data zakończenia pracy: 30.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętności kulinarne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobra organizacja pracy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie w pracy w kuchnii. Dyspozycyjność.
Nazwa pracodawcy: Karczma Dębowa Michał Zawiślak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Targowa 10, 22-440 Krasnobród, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: zamojski
Gmina pracodawcy: Krasnobród
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krasnobród
Ulica pracodawcy: Targowa
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 09.06.2017
Oferta pracy ważna do: 08.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyrządzanie potraw
GTS HOLDING Sp. z o.o. sp. k. - 2016-09-27 - Czerniejewo (wielkopolskie)
Prace wykończeniowe, organizowanie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Kraków (małopolskie)
ekspozycja towarów w sklepie zgodnie z potrzebami chińskich klientów, zarządzanie zapasami w magazynie z chińskimi produktami, pomoc w zakupach materiałów i wyrobów u chińskich dostawców
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Osoba jest reprezentantem szefa kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku przy przygotowywaniu i sporządzaniu dań kuchni orientalnej wg menu oraz własnych receptur/przepisów. Dbanie o czystośc stanowiska pracy. Przygotowywanie i organizacja cateringu i imprez okolicznościowych. Zamawianie towaru i przypraw z hurtowni azjatyckich.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Nowa Sól (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw, przestrzeganie zasad higieny w kuchni
F.H.U."USTUPSKI" Władysław Ustupski-Kaźmik - 2015-11-24 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
KASPRZAK-HALE NAMIOTOWE ALFRED KASPRZAK - 2016-11-22 - Chróścice (opolskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw, uczestniczenie w planiowaniu jadłospisu, przestrzeganie zasad technologi i estetyki, dbanie o jakość i smak posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Legnica (dolnośląskie)
Praca w kuchni w Szkole Podstawowej miejsce pracy: ul. Suwalska 5, Wrocławpraca 6:30-17:00 do uzgodnienia Sala G
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 12 - 2017-07-05 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej oraz organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wyrób pizzy innych dań podawanych w lokalu
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Wieluń (łódzkie)
-
AGAT sp. z o.o. - 2017-06-30 - Rewal (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni tajskiej,- opracowywanie menu i receptur nowych dań,- organizacja i nadzór nad pracą w kuchni,- szkolenie pracowników do pomocy kuchennej.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Wspieranie działań handlowych
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-05-05 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Wilków (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
HUMAN SERVICES sp. z o.o. - 2018-07-17 - Lubin (dolnośląskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2018-08-02 - Poznań (wielkopolskie)
- obsługa klientów przemysłowych w zakresie dostaw elementów techniki montażu- konsultacja techniczna- przygotowywanie ofert handlowych
"GLOBTECHNIC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-11 - Lębork (pomorskie)
-
PPHU "CENTO -MIŚ" s.c. Roman Miś,Rafał Miś - 2018-04-12 - Gogolin (opolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
PW KAŚKA DOMAGAŁA DANUTA - 2017-10-25 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowanie dań, deserów wg kuchni serbskiej,- przygotowanie potraw dla kuchni serbskiej (dania regionalne).
"LIPIŃSKI" Marcin Lipiński - 2017-08-30 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL CHIRURGII URAZOWEJ IM. DR. JANUSZA DAABA W PIEKARACH ŚLĄSKICH - 2016-05-10 - Piekary Śląskie (śląskie)
Kucharz: przyrządzanie zdrowych posiłków wgustalonego jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami pokarmowymi dla dzieci w wieku do lat 3, współpraca ze specjalistą do spraw zaopatrzenia w zakresie sporządzania dekadowych jadłospisów, przygotowywanie codziennych próbek z każdego posiłku i należyte ich zabezpieczenie, wydawanieposiłków zgodnie z normami, kierowanie pracą kuchni, ustalanie zakresu codziennej pracy pomocy kuchennej, przestrzeganie przepisów BHP i wymogów sanitarnych, wykonywanie czynności związ. z HACCP.
RAFAŁ LEŚNIAK ,"MAŁOPOLSKIE CENTRUM EDUKACJI" - 2017-03-29 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłkówI2 zmiany, praca w godz. 7-15, 12-20
Zakłady Chemiczne ANSER - Tarnobrzeg Sp. z o.o. - 2018-08-20 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Gotowanie posiłków tajskich, zachowanie czystości na stanowisku, dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.
THAO THAI RESTAURANT SP.ZO.O. - 2017-06-30 - Gdańsk (pomorskie)
sortowanie i pakowanie owoców i warzyw
RUN-CHŁODNIA WE WŁOCŁAWKU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-13 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
planowanie posiłków oraz przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Piła (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, ciast, deserów oraz napojów; praca na terenie Elektrowni lub KWB TURÓW; praca jedna zmiana (6.00-14.00)
MEGASERWIS Sp. z o. o. - 2017-12-10 - Bogatynia (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, placków gozleme, pizzy tureckiej pide, kebabów adana, iskender, sis, pilaw, bulgur, słodkich wypieków typu baklava; praca w godz.: 9-13, 13-17, 17-21
KERPIC KEBAB HOUSE - 2016-02-19 - Opole (opolskie)