KUCHARZ Zakopane oferta pracy F.H.U."USTUPSKI" Władysław Ustupski-Kaźmik
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw, przestrzeganie zasad higieny w kuchni
Data publikacji: 2015-11-24
Lokalizacja: Zakopane (małopolskie)
Pracodawca: F.H.U."USTUPSKI" Władysław Ustupski-Kaźmik
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stara Pardałówka 1, 34-501 Zakopane, powiat: tatrzański, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie potraw, przestrzeganie zasad higieny w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zakopane
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tatrzański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zakopane
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.12.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy: F.H.U."USTUPSKI" Władysław Ustupski-Kaźmik
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem
Adres pracodawcy:
Stara Pardałówka 1, 34-501 Zakopane, powiat: tatrzański, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: nie wymagane
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: tatrzański
Gmina pracodawcy: Zakopane
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zakopane
Ulica pracodawcy: Stara Pardałówka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.11.2015
Data dodania oferty pracy: 20.11.2015
Oferta pracy ważna do: 20.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 20.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 20.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa klienta, sprzedaż alkocholu.
Sudoł Leszek Restauracja"GWAREK" - 2018-02-14 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w godz. 7-19.
Centrum Zdrowia, Urody i Rekreacji GEOVITA S.A. - 2016-05-24 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków w palcówce przedszkolnej
PRZEDSZKOLE NR 43 - 2016-06-13 - Gdańsk (pomorskie)
gotowanie,przygotowywanie posiłków,dbanie o czystość
Punkt Gastronomiczny "POLSKIE SMAKI" Lucyna Leśniak - 2018-04-24 - Mogilany (małopolskie)
Wydawanie posiłków restauracyjnych, wydawanie posiłków dla grup zorganozowanych, przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Równoważny system czasu pracy.
PHU Agnieszka Żurakowska Dębowe Wzgórze - 2016-09-14 - Pokrzywna (opolskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Rybnik (śląskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- zapoznanie ze statutem ŁUW w Łodzi, Regulaminami organizacynymi ŁUW,- zapoznanie z przepisami o ochronie informacji niejwnych,- uzupełnianie formularzy i baz danych,- obsługa systemów urzędowych w tym EZD,- archiwizowanie dokumentacji,- rozdzielanie korespondencji.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z otrzymanym zamówieniem, czyszczenie, odpowiednie przechowywanie i ewentualnIe wymiana używanych przyrządów, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnych z zamówieniem konsumenta. Praca w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne. Godziny pracy: 10-20.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2016-09-28 - Nowy Duninów (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"PANORAMIC OSCAR" A. D. W. E. K. Bielscy S.C. - 2016-08-25 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi i urządzeń gastronomicznych. Estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych na przyjęcia okolicznościowe.
ŻABI DWÓR BERNARD NIEDZIÓŁKA - 2017-04-06 - Ostrzyce (pomorskie)
pomoc w opiece nad zwierzętami, sprzątanie klatek, wymiana ściółki, karmienie zwierząt
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Maszkowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni tureckiej
KING FOOD Sp. z o.o. - 2017-09-27 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw według przepisów w jezyku Wietnamskim. Organiacja pracy w kuchni.Odpoweidzialność za przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Józefów (mazowieckie)
szlifowanie, cztszczenie, cięcie, przygotowywanie elementów do produkcji
SOLVENT-KA Sp. z o.o. - 2017-07-21 - Ćwiklice (śląskie)
- przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i normami obowiązującymi w żywieniu zbiorowym;- pakowanie potraw;- dbanie o porządek na stanowisku pracy;Okres próbny 2 miesiące - umowa zlecenie, następnie umowa o pracę. Praca w systemie zmianowym: 6:00-18:00 ; 6:00-14:00 ; sporadycznie nocki 22:00-6:00 - wg. grafiku do uzgodnienia z przełożonym.
Impel Catering Sp. z o.o. S.K - 2018-08-03 - Wejherowo (pomorskie)
nauczyciel edukacji komputerowej i zajęć komputerowych w kl. I-III
Zespół Szkoły Podstaw. i Przedsz. im. Kornela Makuszyńskiego Zębowo - 2017-08-24 - Zębowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posików w restauracji
"WOK" Sp. z o.o. - 2015-12-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "GASTROTEX" MARIOLA PAJDOWSKA - 2016-08-22 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Kompleksowa obsługa konsumenta, prowadzenie dokumentacji sprzedaży i rozliczeń kelnerskich, przygotowywanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej tj: przygotowywanie sztućców, szkła oraz naczyń do wydawania potraw i napojów, nakrywanie stołów, doradzanie konsumentowi, przyjmowanie i rejestrowanie zamówień, serwowanie potraw i napojów, serwowanie soków, kawy i innych napojów, obsługa kasy fiskalnej, sprzątanie ze stołów, inkasowanie należności, rozliczanie z pobranych potraw i napojów, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasad bhp, ppoż i sanitarno-higienicznych.
PIZZERIA BELLA NAPOLI GRAŻYNA PSZON - 2018-04-16 - Nysa (opolskie)
Sprzątanie terenów wewnętrznych i zewnętrznych, odśnieżanie, pielęgnowanie, utrzymywanie terenów zielonych.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Łódź (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wg załącznika
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Świecie nad Osą (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań, sporządzanie list zakupów, przygotowywanie zamówień - catering. Godziny pracy: 7-15 i 9-17. Miejsce pracy: ul. Klecińska lub ul. Kwiatkowskiego WrocławKontakt z pracodawcą - tel.: 501 207 900.
"RORO" Mirosław Rychel - 2017-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw arabskich w tym kebaba.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Łęczna (lubelskie)
przygotowanie pizzy
Polit Agnieszka PIZZERIA"MARIANOS" - 2018-07-17 - Sandomierz (świętokrzyskie)
praca w godz. 14-22; wstępnie kontakt tel. z pracodawcą w godz. 9-15 w celu ustalenia terminu spotkania
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-04-20 - Słupsk (pomorskie)
obsługa klientów, przygotowywanie pizzy, starterów, dbanie o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez OHP - 2018-07-16 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe; umiejętności: znajomości kuchni orientalnej, uprawnienia: aktualna książeczka Sanepidu; min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie dań kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Lublin (lubelskie)