KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z otrzymanym zamówieniem, czyszczenie, odpowiednie przechowywanie i ewentualnIe wymiana używanych przyrządów, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych.
Data publikacji: 2017-11-10
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw zgodnie z otrzymanym zamówieniem, czyszczenie, odpowiednie przechowywanie i ewentualnIe wymiana używanych przyrządów, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, chęć i motywacja do pracy, zaangażowanie w powierzone zadania, mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Michalskiego 12, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Michalskiego
Numer budynku pracodawcy: 12
danePracodawcy_nrKraz: 13832
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.11.2017
Oferta pracy ważna do: 24.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 10.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Radom (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków róznych narodowości
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Nowy Targ (małopolskie)
Przygotowywanie dań wg standardów
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta
kontakt przez OHP - 2016-07-22 - Niemcy (Niemcy)
- utrzymanie ruchu,- nadzór nad urządzeniami technicznymi pod kątem sprawności i dozorowym,- definiowanie, monitorowanie i analizowanie zdolności technicznych oraz wydajności maszyn,- organizowanie wszelkich napraw,- planowanie remontów i konserwacji oraz nadzór nad ich realizacją,- ocena jakości dostarczanych urządzeń,- prowadzenie gospodarki narzędziowej,- uczestniczenie w instalowaniu nowych urządzeń,- planowanie nowych inwestycji, prowadzenie zadań inwestycyjnych,- nadzór nad gospodarką energetyczną oraz zapewnienie dostaw czynników energetycznych,- systematyczne szkolenie pracowników w zakresie przedmiotu pracy powierzonego działu,- zapewnienie stałej dostępności narzędzi oraz nadzór nad poprawnością tworzonej dokumentacji,- nadzór nad gospodarką wodną, ochroną środowiska i instalacjami budowlanymi,- prowadzenie gospodarki nieruchomościami i środkami trwałymi, inwestycje i remonty,- zapewnienie ochrony przed pożarem na terenie całego przedsiębiorstwa.
ZAKŁAD PRODUKCJI KONSTRUKCJI "MOSTOSTAL ROPCZYCE" Sp. z o.o. - 2017-09-28 - Ropczyce (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
"BALDIK" Jolanta Barwicka (Restauracja TU I TAM), - wspólnik s.c. ORR "MAGNOLIA" - 2016-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
-
OŚRODEK WCZASOWY ,,DELFIN" - 2016-06-03 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
określone we wniosku
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Łobez (zachodniopomorskie)
codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przyrządzanie potraw
Z. P. H. Jerzy Sewastynowicz - 2016-02-10 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie obiadów, zmywanie naczyn, utrzymanie porzadku w kuchni, przygotowywanie przetworów i jarzyn
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Zamość (lubelskie)
Przygotowanie potraw oraz ustalonej karty dań.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Sierpc (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
"FRANGOS" Kamil Pianko - 2017-11-24 - Ostrołęka (mazowieckie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczególności kuchni ormiańskiej i gruzińskiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczegółowy opis składników dań klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykształcenie średnie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormiańskiej i gruzińskiej, mile widziana książeczka sanitarno- epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Lublin (lubelskie)
DBAŁOŚĆ O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY, PUNKTUALNOŚĆ,PILNOWANIE DOSTAW I ŚWIEŻOŚCI PRODUKTÓW,PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ I ARABSKIEJ
JABIA INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-12 - Parczew (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Lesko (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami. Dbałość o najwyższą jakość wydawanych potraw. Dbałość o czystość i higienę miejsca pracy. Przestrzeganie przepisów BHP.
Powiatowy Dom Pomocy Społecznej w Czarnowie - 2017-06-27 - Czarnów (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Barlinek (zachodniopomorskie)
prace pomocnicze w kuchni i barze; dowóz do klienta
Choszczewski Krzysztof Firma "SZRONEX" - 2018-08-13 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw, ciast i deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych. Przygotowywanie posiłków dla kieltów restauracji. (GCP KONIECPOL)
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Częstochowa (śląskie)
-
Carrefour Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-02-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie akt osobowych pracowników RON (plany urlopów, urlopy, zwolnienia lekarskie, ewidencja zwolnień lekarskich, listy obecności, aktualizacja danych w informatycznej ewidencji pracowników RON w SEW on-line, opracowywanie i wydawanie skierowań na badania profilaktyczne, organizowanie i prowadzenie szkoleń z pracownikami RON w zakresie przysługujących im uprawnień, opracowywanie i wypełnianie poleceń wyjazdu służbowego.
1 PODLASKA BRYGADA OBRONY TERYTORIALNEJ W BIAŁYMSTOKU - 2017-10-30 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie produktów i surowców do gotowania ; Przygotowanieposiłków zgodnie z normami żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży;kieruje pracą pomocy kuchennej ; Doraźnie zastępuje intendenta wrazie jej nieobecności polegającej na pobieraniu produktów zmagazynu do produkcji i ewidencjowanie na raportach ilościowo. praca od 7-15
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 1 - 2018-05-11 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie dań w forimie bufetu oraz a'la carteKontakt kandydatów z pracodawcą: WRODT_HRD (at) hilton.com, 735996131Miejsce pracy: Wrocław, ul. PodwaleSala G
Wings Properties Sp. z o.o. - 2017-05-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie dań kuchni ukraińskiej, np. barszcz, pampuchy, pielmieni, placki. Praca od poniedziałku do soboty, 60 godzin pracy w mieisącu, 2-3 godziny pracy dziennie, lokal otwarty w godzinach 12:00-22:00;Później mozliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę;Miejsce pracy: Wrocław, ul. LegnickaOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Żary (lubuskie)