KUCHARZ/KA Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2015-10-19
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.11.2015
Data zakończenia pracy: 15.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie średnie gastronomiczne; posiadanie Książeczki Sanepid. Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla dzieci z alergiami pokarmowymi uczęszczającymi do przedszkola; układanie jadłospisów.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: http://www.przedszkoleagatka.com/
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.10.2015
Data dodania oferty pracy: 14.10.2015
Oferta pracy ważna do: 09.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 14.10.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 14.10.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie i obróbka termiczna potraw zgodnie z recepturami;- układanie kart dań;- organizowanie pracy w kuchni;- planowanie i koordynowanie dostaw zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-12-17 - Rzeszów (podkarpackie)
obsługa wstępna warzyw, owoców, mięs; przygotowanie dań, deserów,pizzy; czynności porządkowe;sporządzanie dokumentacji HACCD; wydawanie dań gotowych
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie potraw orientalnych oraz gotowanie w kuchni orientalnej
COPIAK JAROSŁAW Firma SHARK - 2017-07-28 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków serwowanych w restauracji oraz dań na wynosprzygotowywanie bankietów i cateringówwydawanie dań z karty menu
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Ustroń (śląskie)
- Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska i europejska).- Wynagrodzenie: od 13,91 do 17,39 zł brutto/godzinę (12,00-15,00 zł netto/godzinę). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 9:00-21:00 w równoważnym systemie czasu pracy. Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne. 2 lata doświadczenia w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska. Kontakt telefoniczny (601-485-991).
TELE CATERING SPÓŁKA CYWILNA SŁAWOMIR OGIERMAN - KORNELIA BROL - 2018-01-10 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni wegetariańskiej i wegańskiej, wydawanie posiłków.
DOM OPIEKI "SAMARYTANIN" W BIELSKU-BIAŁEJ - 2016-08-01 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie potraw według ustalonego menu dla grup zorganizowanych zgodnie z przepisami kuchni ukraińskiej.
Zbigniew Cioś"Antałek" Biuro Turystyki - 2017-11-24 - Cholerzyn (małopolskie)
Sprzedawca
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Zgodny
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE KRZYSZTOF KRZYŻANOWSKI - 2016-11-29 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej z mięs, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Puck (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel "Klimek" SPA Klimek S.j. - 2016-12-19 - Złockie (małopolskie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Włodzimierz Browarski - 2016-05-10 - Jerzykowo (wielkopolskie)
Sprzątanie pomieszczeń oddziału szpitalnego, pomoc przy pacjencie nie wymagająca kwalifikacji medycznych. Praca w godz.: 7.00-15.00, 07.00-19.00, 19.00-7.00.
IMPEL FACILITY SERVICES Sp. z o.o. - 2018-08-09 - Siedlce (mazowieckie)
Nadzór nad kuchnią hotelową, restauracją oraz przyrządzanie posiłków, potraw.Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Sp.j. DALL K.K. Rudyńscy - 2016-01-18 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, zwłaszsza bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem, obsługa maszyn i urzadzeń gastronomicznych niezbędnych do wykonywania pracy zgodnie z ich przeznaczeniem, układanie menu dla restauracji, kawiarni oraz menu cateringowego
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
kuchnia śląska
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Chorzów (śląskie)
gotowanie indyjskich potraw
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków , praca w systemie II zmianowym w godz. 9.00-17.00; 13.00-21.00
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Cyców (lubelskie)
przygotowywanie posiłków fast food, obsługa klienta
BAR PIWNY „FIOŁEK” SIERADZKI TADEUSZ - 2017-04-27 - Chorzów (śląskie)
Sporządzanie potraw, czynności porządkowe na stanowisku pracy.Praca w godz. 6-18, 8-20 w Kołobrzegu.
PPUH "DEKOM" Sp. z o.o. (Sanatorium "Bałtyk") - 2016-01-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
praca w kuchni oraz na terenie restauracji; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach 10-16 oraz e-mailowy.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe RENE Wiesław Kolatowicz - 2016-04-14 - Przewłoka (pomorskie)
- przygotowywanie posiłków,- wydawanie posiłków,- utrzymanie w czystości stanowiska pracy,- umiejętność pracy w zespole,- mile widziany staż pracy,
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Wronki (wielkopolskie)
Przygotowywanie oraz wydawanie posiłków
Restauracja Laskówka Natalia Piślewska - 2017-05-19 - Nowe Miasto nad Wartą (wielkopolskie)
Prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Malbork (pomorskie)
Przygotowanie posiłków i dań a la carte w hotelu InterCity w Dreźnie
InterCity Hotel Recruitment - 2017-06-22 - Niemcy (Niemcy)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Wołomin (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Zakopane (małopolskie)