KUCHARZ Siemianowice Śląskie oferta pracy TELE CATERING SPÓŁKA CYWILNA SŁAWOMIR OGIERMAN - KORNELIA BROL
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 13,91 - 17,39 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska i europejska).- Wynagrodzenie: od 13,91 do 17,39 zł brutto/godzinę (12,00-15,00 zł netto/godzinę). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 9:00-21:00 w równoważnym systemie czasu pracy. Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne. 2 lata doświadczenia w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska. Kontakt telefoniczny (601-485-991).
Data publikacji: 2018-01-10
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie (śląskie)
Pracodawca: TELE CATERING SPÓŁKA CYWILNA SŁAWOMIR OGIERMAN - KORNELIA BROL
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:41-100 Siemianowice Śląskie, powiat: m. Siemianowice Śląskie, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska i europejska).- Wynagrodzenie: od 13,91 do 17,39 zł brutto/godzinę (12,00-15,00 zł netto/godzinę). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 9:00-21:00 w równoważnym systemie czasu pracy. Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne. 2 lata doświadczenia w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska. Kontakt telefoniczny (601-485-991).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 13,91 - 17,39 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: od 13,91 do 17,39 zł brutto/godzinę (12,00-15,00 zł netto/godzinę). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Siemianowice Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Siemianowice Śląskie
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siemianowice Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 13,91 - 17,39 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 10.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia wydana przez "Sanepid"
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne. 2 lata doświadczenia w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
TELE CATERING SPÓŁKA CYWILNA SŁAWOMIR OGIERMAN - KORNELIA BROL
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Śląska 31, 41-100 Siemianowice Śląskie, powiat: m. Siemianowice Śląskie, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV - Kontakt telefoniczny (601-485-991).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Siemianowice Śląskie
Gmina pracodawcy: Siemianowice Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Siemianowice Śląskie
Ulica pracodawcy: Śląska
Numer budynku pracodawcy: 31
Profil działalności pracodawcy:
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.01.2018
Data dodania oferty pracy: 10.01.2018
Oferta pracy ważna do: 10.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 10.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz będzie odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań,zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.OFERUJEMY- umowę o pracę- pracę w profesjonalnym zespole- możliwość rozwoju zawodowego i awansu w największej sieci hoteli w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej- szkolenia podnoszące umiejętności zawodowe- szereg benefitów socjalnych, w tym prywatną opiekę medyczną, kartę MultiSport Jeśli spełniasz nasze wymagania to z radością powitamy Cię W NASZYM ZESPOLE!ZGŁOSZENIAwww.orbis.pl/ kariera
"ORBIS"SA ODDZIAŁ NOVOTEL WE WROCŁAWIU - 2017-07-27 - Wrocław (dolnośląskie)
sporządzanie potraw kuchni orientalnej , na miejscu i na wynos , odczytywanie receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Koluszki (łódzkie)
Przygotowanie posiłków.
Zajazd "ROJANKA" Tadeusz Konsek - 2018-07-05 - Żory (śląskie)
Obsługa traktora, praca na kosiarkach samojezdnych, kosie spalinowej oraz pielęgnacja zieleni
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "MAR - POL" Marcin Misiak - 2018-01-31 - Przybyłów (wielkopolskie)
Samodzielne sporządzanie różnego roadzaju potraw, ciast, napojów i deserów przeznaczonych do spożycia przez dzieci w wieku przedszkolnym. Miejsce pracy: ul. PułaskiegoKontakt kandydatów z pracodawcą bezpośrednio lub e-mail: sekretariat.po35 (at) wroclawskaedukacja.plOferta znajduje się w sali: G
PRZEDSZKOLE NR 35 Z ODZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI TĘCZOWY DOMEK - 2016-07-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań zamawianych w restauracji.
P.W. i T. Sławomir Weremczuk - Kręgielnia Balaboom Bowling & More - 2016-06-15 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiostwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "KASIA" Sp.z o.o - 2016-11-28 - Dwikozy (świętokrzyskie)
Sporządzanie pizzy.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "KRYSLEX" KRZYSZTOF ZACHARA - 2016-08-26 - Brzesko (małopolskie)
przygotowywanie potraw i deserów
Best Food Factory Sp. z o.o. - 2017-09-04 - Żyrardów (mazowieckie)
obsługa gości indywidualnych i grup zorganizowanych, praca za barem, przygotowywanie sal bankietowych.
A & R ROBERT WIERUCKI - 2016-09-21 - Starachowice (świętokrzyskie)
Sprzedaż produktów finansowych,Aktywne pozyskiwanie klientów,Obsługa kasowo - dysponecka
kontakt przez OHP - 2018-07-18 - Lublin (lubelskie)
Praca polega na dekoracji produktów różnymi metodami, obsłudze maszyn na produkcji
kontakt przez OHP - 2017-05-15 - Gądki (wielkopolskie)
prace na produkcji
"DORADCA" AGENCJA PRACY TYMCZASOWEJ S.C. - 2016-09-14 - Stargard (zachodniopomorskie)
lepienie pierogów, gotowanie zup
ZAWIĄZAŁEK-WIELEBA JUSTYNA LUBELSKIE FINANSE I NIERUCHOMOŚCI - 2017-12-12 - Świdnik (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, pomoc w wydawaniu i wydawaniu posiłków, prace porządkowe. Praca na pełen etat od poniedziałku do piątku w godzinach 6-22
TWISTER sp.z o.o. - 2017-09-27 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Żary (lubuskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, praca przy przygotowywaniu imprez okolicznościowych
Gościniec "Nad Wartą" T i Z Krajewscy - 2016-01-08 - Uniejów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych; umowa na czas określony do 5 lat; godziny pracy 6.00- 14.00, 14.00- 22.00
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-07-21 - Ustka (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserówWYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe, 6 miesięczne doświadczenie zawodoweKONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL. 604 182 448
FIRMA USŁUGOWA "ALEX-POL" S.C. JANINA BACZA, ADAM BACZA, BEATA BACZA - 2017-05-18 - Radymno (podkarpackie)
ocena przyjmowanych surowcówprzygotowanie dań dla gościutrzymanie na bieżąco czystości
DONER KING Andrzej Burczyk - 2016-09-09 - Zblewo (pomorskie)
Praca w kuchni, sporządzanie potraw i deserów, gospodarka magazynowa, obsługa zaplecza gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Krosno (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Szczawno (lubuskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-07-04 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Zakopane (małopolskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Katowice (śląskie)
przygototwywanie dań z menu, oferta po stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Rakowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań z karty
kontakt przez OHP - 2018-07-27 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Przygotowanie i realizacja zamówień, obsługa Gości restauracji
kontakt przez OHP - 2016-04-11 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków typu fast food
FHU KEBAB "MARTIN" Marcin Maćkowiak - 2016-10-28 - Jarocin (wielkopolskie)