KUCHARZ Wrocław oferta pracy "ORBIS"SA ODDZIAŁ NOVOTEL WE WROCŁAWIU
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz będzie odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań,zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.OFERUJEMY- umowę o pracę- pracę w profesjonalnym zespole- możliwość rozwoju zawodowego i awansu w największej sieci hoteli w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej- szkolenia podnoszące umiejętności zawodowe- szereg benefitów socjalnych, w tym prywatną opiekę medyczną, kartę MultiSport Jeśli spełniasz nasze wymagania to z radością powitamy Cię W NASZYM ZESPOLE!ZGŁOSZENIAwww.orbis.pl/ kariera
Data publikacji: 2017-07-27
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: "ORBIS"SA ODDZIAŁ NOVOTEL WE WROCŁAWIU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wyścigowa 35, 53-011 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz będzie odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań,zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.OFERUJEMY- umowę o pracę- pracę w profesjonalnym zespole- możliwość rozwoju zawodowego i awansu w największej sieci hoteli w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej- szkolenia podnoszące umiejętności zawodowe- szereg benefitów socjalnych, w tym prywatną opiekę medyczną, kartę MultiSport Jeśli spełniasz nasze wymagania to z radością powitamy Cię W NASZYM ZESPOLE!ZGŁOSZENIAwww.orbis.pl/ kariera
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
staż pracy min. 2-letnie doświadczenie w pracy w zawodzie kucharza,wykształcenie gastronomiczne,wiedza z zakresu HACCP, dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,kreatywność i pomysłowość, bardzo dobra organizacja pracy własnej,umiejętność pracy w zespole, wysoka kultura osobista.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: "ORBIS"SA ODDZIAŁ NOVOTEL WE WROCŁAWIU
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Wyścigowa 35, 53-011 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: aplikuj: www.orbis.pl/kariera
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: inny - aplikuj: www.orbis.pl/kariera
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Wyścigowa
Numer budynku pracodawcy: 35
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.07.2017
Oferta pracy ważna do: 31.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
Fundacja Kaszubskie Słoneczniki - 2017-02-21 - Ustka (pomorskie)
Konserwacja urządzeń: przeprowadzenie elektronicznych/elektrycznych oraz pneumatycznych zespołów obwodów elektrycznych; wspomaganie, konserwacja, naprawa i instalacja maszyn i urządzeń zgodnie z instrukcjami, schematami połączeń i specyfikacjami producenta w celu zminimalizowania utraty sprzętu; - procesy produkcji: monitorowanie procesu produkcyjnego: testowanie, wyrównywanie, dostosowanie i kalibracja sprzętu zgodnie ze specyfikacjami, aby zapewnić osiągnięcie standardów jakości firmy; - rozwiązywanie problemów i diagnostyka: Rozwiązywanie problemów z urządzeniami i awariami systemu, rozwiązywanie problemów i diagnozowanie przyczyn nieprawidłowego funkcjonowania, które pojawiają się podczas procesu produkcyjnego w celu zapewnienia ciągłości procesu produkcyjnego i osiągania celów wydajności pod względem jakości, marnowania, wydajności i kosztów utrzymania; - rejestry i dokumentacja: prowadzenie rejestrów napraw, kalibracji, testów, rysunków aktualizacji w celu zapewnienia, że dokumentacja techniczna odzwierciedla aktualny stan i warunki oraz postępuje zgodnie z procedurami i regulacjami. Zapewnienie prawidłowego i terminowego wprowadzania danych do odpowiednich systemów w celu odzwierciedlenia rzeczywistości i gromadzenia informacji w celu dalszej poprawy czynności związanych z utrzymaniem; poprawa procesowa (projekty): identyfikacja możliwości, rekomendacji, wdrożenia zatwierdzonych ulepszeń i modyfikacja urządzeń i systemów kontroli maszyn (sprzętu i oprogramowania), aby przyczynić się do ciągłej poprawy procesu, optymalizacji i wdrażania najlepszych praktyk.
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Kraków (małopolskie)
produkcja kiełbas, wędzonek, wyrobów podrobowych itp.
ZAKŁAD MIĘSNO-GARMAŻERYJNY W.W.M.POWĄZKA SPÓŁKA JAWNA - 2016-07-29 - Mława (mazowieckie)
GOTOWANIE, DEKOROWANIE POTRAW, ZNAJOMOŚĆ NOWOCZESNEGO SPRZĘTU W KUCHNI
GOLDEN Sala Bankietowa Wioletta Kraus Radwanice - 2016-02-08 - Radwanice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, przekąsek, deserów.
PHU Tomasz Gełgut - 2018-01-18 - Paczków (opolskie)
przygotowywanie posiłków w barze mlecznym
P.H.U. PAWEŁ SZARKOWICZ - 2016-02-03 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów, dbanie o higienę i estetykę stanowiska pracy i otoczenia, obsługa urządzeń kuchennych, prowadzenie rejestrów wymaganych systemem HCCP, obróbka surowców
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Ustrzesz (lubelskie)
-przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE NR 1 POD TOPOLĄ - 2018-03-29 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków.
Firma Handlowo-Usługowa "AGAT" Sp. z o.o. - 2016-06-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
praca na kuchni, przygotowywanie potraw, praca na stanowisku pizzermena
KUCHMISTRZOSTWO Maciej Krzyżański - 2018-04-05 - Bogdanowo (wielkopolskie)
- przygotowywanie potraw- ustalanie karty dań- zarządzanie zakupami- nadzór nad jakościa żywności
PW "Fox-Bis" E. Nizio - 2016-03-09 - Wierzchowiska Drugie (lubelskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej z umiejętnościami i wprowadzaniem produktów lokalnych do oferty resturacji.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Wyszkowie - 2016-04-18 - Wyszków (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA PRACY KUCHNI. PRACA DWUZMIANOWA, RÓWNIEŻ W WEEKENDY.
GMINNY OŚRODEK SPORTU I REKREACJI SP. Z O.O. - 2016-01-22 - Zakrzów (opolskie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - róznych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych). Dyspozycyjność w godz. 5:30-24:00, praca 168-190 godzin w miesiącu, umowa zlecenie.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Usługi Transportowe D. Barłożek Przasnysz - 2018-03-15 - Przasnysz (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Szamotuły (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Siemkowice (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-14, 7-19, 12-20 w Kołobrzegu.
Uzdrowisko Kołobrzeg S.A. - 2017-02-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
kasjer - sprzedawca
"TRÓJKA PLUS" Sp. J. - 2017-04-26 - Koziegłowy (wielkopolskie)
Przygotowanie dań goracych, makaronów, sałatek, zestawów obiadowych, przygotowanie pizzy
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich : krojenie surówek, mieszanie sosów według receptury, obsługa noża elektrycznego do krojenia mięsa kebab, obsługa klienta i kasy fiskalne, sprzątanie stanowiska pracy. Wymagane wykształcenie zawodowe, umiejętność obsługi kasy fiskalnej oraz 3 miesięczne doświadczenie zawodowe jako kucharz kuchni tureckiej.
KEBAB TURECKI Angelika Surudo - 2017-10-25 - Sulęcin (lubuskie)
organizacja spedycji dla transportu własnego, dbałość o prawidłową realizację dostaw ilościową i terminową, wycena transportu drogowego, wyszukiwanie i pozyskiwanie nowych przewoźników, ładunków, minimalizacja kosztów transportu drogowego
BZK Group sp.z o.o. - 2016-02-05 - Koprki (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Bobolice (śląskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2017-12-07 - Namysłów (opolskie)
- przygotowywanie dań, kompleksowa obsługa kuchni,- okres próbny 2 miesiące, następna umowa na czas nieokreślony.
Hotel BELFER Jacek Langner - 2018-03-02 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
Praca w kuchni.
MAZUR WIND Jarosław Jędrzejowski - 2016-05-11 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
NAPRAWA SAMOCHODÓW OSOBOWYCH I DOSTAWCZYCH W ZAKRESIE ELEKTROMECHANIKI, ZAKŁADANIE ALARMÓW SAMOCHODOWYCH, NAPRAWA ELEKTRONIKI SAMOCHODOWEJ, PRACE DODATKOWE ZLECONE (PRACE PORZĄDKOWE); WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ MECHANIKI SAMOCHODOWEJ, UPRAWNIENIA SEP DO 1 KV, , MINIMUM 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO LUB ROSYJSKIEGO; ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIA, PRACA W WOLNE DNI
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)