KUCHARZ Wyszków oferta pracy "SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Wyszkowie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2016-04-18
Lokalizacja: Wyszków (mazowieckie)
Pracodawca: "SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Wyszkowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Generała Józefa Sowińskiego 61, 07-200 Wyszków, powiat: wyszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wyszków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wyszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wyszków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka zdrowia-/sanepidowskie/
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Wyszkowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wyszkowie
Adres pracodawcy:
Generała Józefa Sowińskiego 61, 07-200 Wyszków, powiat: wyszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: wyszkowski
Gmina pracodawcy: Wyszków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wyszków
Ulica pracodawcy: Generała Józefa Sowińskiego
Numer budynku pracodawcy: 61
Profil działalności pracodawcy: Handel, produkcja piekarska, gastronomia.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wyszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.04.2016
Oferta pracy ważna do: 30.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań z ryb, dań restauracyjnych.
Przedsiębiorstwo Handlu Przetwórstwa Rybnego i Budownictwa RYBOR Zenon Adamczyk - 2019-08-26 - Gręzów (mazowieckie)
Przygotowywanie i podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw dań głównych oraz deserwów tradycyjnej kuchni peruwiańskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków,wydawanie posiłków,utrzymanie czystości naczyń,urządzeń,pomieszczeń kuchni
Dom Pomocy Społecznej w Tonowie - 2016-12-15 - Tonowo (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2016-01-11 - Lubichowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami, wprowadzanie nowych dań
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2017-07-17 - Bochnia (małopolskie)
Praca w kuchni
Z.P.H.U. "GAMA" Anetta Marynowska (Zajazd Zielona Gęś) - 2018-09-06 - Przytoczna (lubuskie)
tradycyjna kuchnia polska, praca w barze
"Tradycyjna Kuchnia Domowa" Katarzyna Kazberuk - 2016-10-25 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie półproduktów, a także sporządzanie potraw z karty menu na zamówienie klientów, utrzymanie czystości w kuchni zgodnie z zasadami sanitarnymi oraz Księgą HACCP Firmy Łubu Dubu S.C., współpraca z personelem kuchennym.
ŁUBU DUBU S.C. - 2017-05-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- przygotowywanie potraw ukraińskich,- dbanie o miejsce pracy,- obsługa kasy fiskalnej,- obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
praca na kuchni, przygotowywanie śniadań, obiadów, kanapek, catering
Fundacja "WELES" - 2018-05-07 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Gubin (lubuskie)
.Przygotowanie posiłków
RR s.c. Andrzej Rozalewicz Grzegorz Rozalewicz - 2016-09-06 - Gdańsk (pomorskie)
wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, tajskiej; porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów, sushi według oryginalnych przepisów gastronomiczny rozbiór mięsa, ryb; obsługa piecu konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grillu Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form, taj WOK
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań według tradycyjnych receptur kuchni nepalskiej lub indyjskiej lub bengalskiej.Praca pon- niedz w systemie zmianowym w godz. 8-22
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Wodzisław Śląski (śląskie)
sporzadzanie potraw,ciast,deserów, komplekswa obsługa konsumenta w punkcie gastronomicznym oraz miejscach przyjęć, przygotowywanie sali konsumenckiej, obsługa maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Łódź (łódzkie)
wyrób pizzy, przygotowywanie sosów i produktów do wyrobu pizzy
FIRMA "IZA" IZABELLA WIŚNIEWSKA - 2016-06-24 - Kwidzyn (pomorskie)
Gotowanie dań orientalnych. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni.
kontakt przez OHP - 2019-04-03 - Przedborów (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków (Hawaii Pub)
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni słowiańskiej i ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchnii indyjskiej i arabskiej ( również surówki i sałatki indyjskie i arabskie)
SERBA SHEIKH ERSHADUR RAHMAN - 2016-05-30 - Szydłowiec (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków obiadowych,- Czas pracy 7:00-15:00 od poniedziałku do piątku - Kontakt osobisty u Pracodawcy Tczew ul. Sobieskiego 1 w godz. 10:00-18:00- Wynagrodzenie od 3.000,00 zł brutto
APETYT PIOTR PIASECKI, ADAM PEZAŁA, BOGUMIŁA PEZAŁA S.C. - 2017-03-22 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
ADAM WĄSIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2015-12-03 - Radomsko (łódzkie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spozycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niektórych wyrobów- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2019-08-20 - Miszewko (pomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie potraw
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2015-11-19 - Poznań (wielkopolskie)
- Przygotowywanie posiłków dla osób starszych i niepełnosprawnych.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowego min. 2 lata na podobnym stanowisku. Mile widziane osoby z terenu Katowic. Kontakt WYŁĄCZNIE osobisty (ul. Misjonarzy Oblatów MN 24, 40-129 Katowice) w godzinach: 10:00-12:00.
KATOWICKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB STARSZYCH, NIEPEŁNOSPRAWNYCH I OCZEKUJĄCYCH WSPARCIA "OPOKA" - 2016-01-05 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, pomoc w wydawaniu posiłków, inwentaryzacja, sporządzanie menu, sprzątanie, zaopatrzenie w produkty, zamawianie towaru,
P.H.U.ELTUS Sp.J. K.T. Dymkowscy - 2016-03-16 - Niemcza (dolnośląskie)