KUCHARZ KUCHNI SŁOWIAŃSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ Piaseczno oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI SŁOWIAŃSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 400 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni słowiańskiej i ukraińskiej
Data publikacji: 2016-05-06
Lokalizacja: Piaseczno (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piaseczno, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni słowiańskiej i ukraińskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI SŁOWIAŃSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piaseczno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualne badania SANEPID
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0: rosyjski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość kuchni słowiańskiej i ukraińskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 06.05.2016
Oferta pracy ważna do: 18.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 06.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków typu fast-food
Lucyna Adamczuk Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - 2018-07-19 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Jarosław (podkarpackie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych
P.W. "KARABELA" SP. Z O.O. W RZESZOWIE - 2015-12-17 - Łańcut (podkarpackie)
prace przy produkcji garmażeryjnej
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Żyrardów (mazowieckie)
Wypiek pizzy.
P.P.H.U. ZDROWA Maciej Adamczewski - 2017-10-17 - Racibórz (śląskie)
- Przyrządzanie posiłków według podanych receptur.- Wynagrodzenie: 13,00 zł/brutto/godzinę. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-23:00 na 2 zmiany + soboty, niedziele wwdług grafika. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne. Osoba do przyuczenia (Możliwość przejścia szkolenia zawodowego). Książeczka sanepidowska, umiejętności związane z zawodem kucharza. Kontakt telefoniczny (794-261-101) lub e-mail: otan71 (at) poczta.fm
FUNDACJA JASZKA - 2017-11-07 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracą kuchni i stołówki.
KOLEJOWY SZPITAL UZDROWISKOWY SP. Z O.O. - 2018-04-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków wegetariańskich, znajomość zasad BHP, higieny i HACCAP, współpraca z pozostałym personelem; wysokość wynagrodzenia 2500 zł + premia 700 zł brutto; umowa na czas określony: 3 lata; 3 zmiany w godz. 6.00- 14.00, 12.00- 20.00, 14.00- 22.00, etat pełny
OŚRODEK REHABILITACYJNO-WCZASOWY "SŁOWINIEC" - 2017-10-19 - Poddąbie (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-26 - Złotoryja (dolnośląskie)
kucharzpraca w godz. 8-16
Maciej Witek BOCIANÓWKA - 2016-04-05 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Gołańcz (wielkopolskie)
przygotowanie dań produkcji własnej
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie ciasta
Fundacja Wasza Szansa - 2018-07-23 - Zgierz (łódzkie)
obróbka wstępna surowców(ręczna,mechaniczna,termiczna)przygotowanie potraw z mięsa i warzyw.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Zambrów (podlaskie)
współpraca z zespołem pracowników na kuchni, organizowanie imprez, ustalanie menu, przygotowywanie posiłków
Spółdzielnia Socjalna "TRADYCJA SMAKÓW" - 2016-04-13 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie sulęcińskim (III) współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to: -osoby w przedziale wiekowym między 18 a 30 rokiem życia,-młodzież NEET osoby, które nie uczestniczyły w kształceniu i szkoleniu w okresie ostatnich 4 tygodni przed przystąpieniem do projektu.
Restauracja Myśliwska "XENIA" Hanka Steller - 2018-07-13 - Lubniewice (lubuskie)
Przygotowanie posiłków według aktualnie obowiązujących należności żywieniowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania, jakości, smaku oraz terminowości i estetyki wydania.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-09-22 - Omulew (warmińsko-mazurskie)
kierownie samochodem ciężarowym w transporcie międzynarodowym
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Żdżary (lubelskie)
Przygotowanie potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Nowy Targ (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o najwyższą jakość i smak sporządzanych potraw, dbałość o estetykę dań
Restauracja Ostoja s.c. - 2016-10-27 - Zawady (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
Barbara Staniurska Bar Gastronomiczny" BAS" - 2016-05-23 - Kisielnica (podlaskie)
wyrabianie ciasta do pizzy, obróbka, smażenie, pieczenie ryb, przyrządzaniesałatek i innych potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
kuchnia polska
Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena - 2016-05-06 - Siewierz (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI SYRYJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI SYRYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3-LETNIE DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA SYRYJSKIEGO LUB ANGIELSKIEGOMIEJSCE PRACY-UL. ROMERA I UL. OPŁOTKI
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca na linii uboju drobiu. Mile widziane doświadczenie w pracy na linii uboju drobiu
DROP S. A. - 2017-12-29 - Kępno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie ich, dbanie o czystość w miejscu pracy. Praca na sezon, do 31.08.2017 r. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie oraz wyżywienie. Wykształcenie zawodowe, chęć do pracy, umiejętność pracy w zespole, książeczka sanepidowska. Do wynagrodzenia doliczana jest premia.
KOŁSUT WOJCIECH FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNA "KOMETA" - 2017-04-24 - Chłapowo (pomorskie)
w/g umowy
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2017-01-19 - Gnojewo (pomorskie)