KUCHARZ Zawady oferta pracy Restauracja Ostoja s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak sporz膮dzanych potraw, dba艂o艣膰 o estetyk臋 da艅
Data publikacji: 2016-10-27
Lokalizacja: Zawady (mazowieckie)
Pracodawca: Restauracja Ostoja s.c.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:26-432 Zawady 75, powiat: przysuski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak sporz膮dzanych potraw, dba艂o艣膰 o estetyk臋 da艅
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zawady
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: przysuski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wieniawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 27.10.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: KURS PRAWA JAZDY B
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Nazwa pracodawcy: Restauracja Ostoja s.c.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Przysusze
Adres pracodawcy:
26-432 Zawady 75, powiat: przysuski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak informacji
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: przysuski
Gmina pracodawcy: Wieniawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zawady
Numer budynku pracodawcy: 75
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Przysusze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.10.2016
Oferta pracy wa偶na do: 26.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.10.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
umiej臋tno艣膰 przygotowania potraw i deser贸w kuchni ba艂ka艅skiej, przygotowanie potraw z pasj膮, z dba艂o艣ci膮 o jako艣膰 i smak, na bazie 艣wie偶ych, naturalnych sk艂adnik贸w, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, dba艂o艣膰 o schludny wygl膮d, 艣cis艂e przestrzeganie zgodno艣ci przygotowania potraw z ustalonym jad艂ospisem i receptur膮, odpowiedzialno艣膰 za powierzony sprz臋t, urz膮dzenia, wyposa偶enie kuchni, magazynu itp., przestrzeganie wszelkich norm i wytycznych oraz procedur obowi膮zuj膮cych w kuchni; umowa od 29.06.2018 r. do 28.06.2020; godziny pracy: 6.00- 14.00, 14.00- 22.00
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Strzelinko (pomorskie)
Gotowanie, sprz膮tanie, obieranie i szatkowanie warzyw, dowozy. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci, mile widziane prawo jazdy kat B.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROS艁AW JERMAK - 2017-05-25 - Wejherowo (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji
RESTAURACJA "10-tka" Ewa Karwaszewska - 2018-07-18 - Obrowo (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Wypiekanie pizzy, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Pizzeria RICARDO Ryszard Z膮bkiewicz - 2017-06-21 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowanie oraz gotowanie potraw wg receptur, wydawanie potraw wg standard贸w.
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Gryf贸w 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
Gotowanie na "Smakach Babci"
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie i wydawanie potraw, utrzymywanie porz膮dku w kuchni i magazynach
Catering-express sp贸艂ka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2017-01-03 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
OBS艁UGA KLIENT脫W INDYWIDUALNYCH W PLAC脫WCE BANKOWEJ. OBS艁UGA KASOWA, KREDYTOWA, ODPOWIEDZIALNO艢膯 ZA SPRZEDA呕 PRODUKT脫W I US艁UG BANKOWYCH, REALIZACJA ZADA艃 PRZY ZACHOWANIU PROCEDUR BANKOWYCH ORAZ WYSOKICH STANDARD脫W JAKO艢CI PRACY, AKTYWNE POZYSKIWANIE KLIENT脫W
US艁UGI BANKOWE PAWE艁 CIE艢LA ALIOR BANK - 2017-10-18 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅,przek膮sek, potraw dostosowanych do r贸znych okazji
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Lipsko (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃, POTRAW, SA艁ATEK. PRZYJMOWANIE ZAM脫WIE艃 I ICH WYKONANIE
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Srebrna G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy, samodzielno艣膰, dok艂adno艣膰, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, podzielno艣膰 uwagi.
FIRMA WIELOBRAN呕OWA PROMUS - 2018-06-06 - Ulan贸w (podkarpackie)
Wykszta艂cenie zawodowe; min. rok do艣wiadczenia w pracy na podobnym stanowisku; dyspozycyjno艣膰; umiej臋tno艣膰 pracy w zespole; ksi膮偶eczka sanepidu; przygotowywanie posi艂k贸w wg receptur i polece艅 szefa kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
TRZY 艢WIATY - PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO-HANDLOWE JERZY KLUZEK - 2016-06-08 - Gliwice (艣l膮skie)
Opieka psychologiczna nad osobami upo艣ledzonymi umys艂owo w stopniu umiarkowanym i znacznym.Pierwsza umowa na rok+ dalsza umowa
Warsztat Terapii Zaj臋ciowej "PELIKAN" - 2018-06-26 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Rozwo偶enie towaru do klient贸w, prace pomocnicze w magazynie, wydawanie towaru.udzia艂 w inwentaryzacjach. Kontakt osobisty w godz. 10.00-16.00.
Przedsi臋biorstwo Handlowe BENOTTI Benedykt Kluczek - 2017-04-21 - Siedlce (mazowieckie)
sk艂adanie burger贸w, sa艂at, wysma偶anie stek贸w, przygotowanie i nadzorowanie kuchni
Burganic Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Sk贸rzewo (wielkopolskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat do艣wiadczenia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej p艂yty, opracowanie nowego menu, czysto艣膰. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
POLITA艃SKI Stanis艂aw Polita艅ski - 2016-02-16 - Rybnik (艣l膮skie)
Organizowanie i nadzoriowanie pracy podleg艂ego personelu kuchennego oraz prowadzenie instrukta偶u technologiczno-technicznego w zakresie produkcji kulinarnej przy 偶ywieniu zbiorowym, planowanie produkcji i ustalanie asortymentu produkcji, sporz膮dzanie zapotrzebowania na surowce do produkcji, przyjmowanie surowc贸w i ich ocena , przeprowadzanie oceny jako艣ci p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, pobieranie pr贸bek, planowanie jad艂ospis贸w i prawid艂owe zestawianie potraw, nadzorowanie i udzia艂 w przebiegu proces贸w technologicznych zgodnie z normami, obowi膮zuj膮cymi recepturami i wymogami sanitarnymi w poszczeg贸lnych pomieszczeniach produkcyjnych, prowadzenie instrukta偶u w zakresie metod i technik sporzadzania wyrob贸w kulinarnych, wprowadzanie i sporzadzanie nowych potraw wg nowych( w艂asnych) receptur i przepis贸w, nadzorowanie wydawanych potraw z kuchni, prowadzenie dokumentacji dotycz膮cej rozlicze艅 produkcji ( rozlicze艅 materia艂owow- technologicznych), opracowywanie harmonogram贸w pracy dla personelu kuchni na poszczeg贸lnych stanowiskach, nadzorowanie i rozliczanie czasu pracy , ocenianie pracy podleg艂ego personelu, nadzorowanie przestrzegania przez podleg艂y personel przepis贸w bhp i ppo偶. oraz wymog贸w higieniczno- sanitarnych obowi膮zujacych w zak艂adach 偶wyienia zbiorowego
Fundacja "艢rodowisko Wybrze偶a" - 2016-03-21 - Unie艣cie (zachodniopomorskie)
Dbanie o ekspozycje towar贸wObs艂uga klienta Wsparcie oraz nawi膮zywanie pozytywnej relacji z klientamiDbanie o porz膮dek na sali sprzeda偶y
DINO POLSKA SA - 2017-07-12 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
do艣wiadczenie na ww stanowisku
Jerzy Wawrzyniak - 2016-11-29 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli w godz. pomi臋dzy 12.00 a 18.00 wed艂ug ustalonego grafiku w Bielsku-Bia艂ej.
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Dobrzy艅 nad Wis艂膮 (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Rz膮艣nia (艂贸dzkie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Wykszta艂cenie, do艣wiadczenie: brak wymaga艅; zakres obowi膮zk贸w: blokowanie potencjalnego wadliwego materia艂u, komponentu, wyrobu, Nadzorowanie materia艂u niezgodnego, Weryfikacja zgodno艣ci kart brak贸w i niezgodnego materia艂u, Inicjowanie i koordynowanie akcji sortuj膮cych, rozwi膮zywanie bie偶膮cych sytuacji na linii produkcyjnej, Przestrzeganie wymaga艅 klienta, Tworzenie dokumentacji jako艣ciowej; realizacja pomiar贸w; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
KPI ( KOREA PLASTIC INDUSTRY) SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-27 - Gliwice (艣l膮skie)
DO艢WIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU, POTWIERDZONE UMIEJ臉TNO艢CI
HOTELE GRUPY MARMA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-04 - Rzesz贸w (podkarpackie)