KUCHARZ Gliwice oferta pracy TRZY ŚWIATY - PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE JERZY KLUZEK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie zawodowe; min. rok doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku; dyspozycyjność; umiejętność pracy w zespole; książeczka sanepidu; przygotowywanie posiłków wg receptur i poleceń szefa kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
Data publikacji: 2016-06-08
Lokalizacja: Gliwice (śląskie)
Pracodawca: TRZY ŚWIATY - PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE JERZY KLUZEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kilińskiego 14, 44-122 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie zawodowe; min. rok doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku; dyspozycyjność; umiejętność pracy w zespole; książeczka sanepidu; przygotowywanie posiłków wg receptur i poleceń szefa kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gliwice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gliwice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gliwice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy:
TRZY ŚWIATY - PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE JERZY KLUZEK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 14, 44-122 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty z CV lub dokumenty aplikacyjne wysłać na adres e-mail pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil działalności pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.06.2016
Oferta pracy ważna do: 07.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2017-06-28 - Siedliska (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni
Przystań Żeglarska Skłodowo Katarzyna Mińczuk - Soczewka Harsz 60 - 2016-04-07 - Harsz (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie pizzy, sałatek, napoi - obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Zambrów (podlaskie)
praca
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2017-04-28 - Rzeszów (podkarpackie)
praca na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Poznań (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, praca w weekendy
WIESŁAWA NOWAKOWSKA P.P.H.U - 2016-10-25 - Borek (wielkopolskie)
KUCHNIA-gotowanie, planowanie menu, przestrzeganie zasad HCCP.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: Umowa na okres próbny 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: OrzeszePraca w godzinach: 13-21(do uzgodnienia), od wt-ndz. system równoważny
CIMARRON Dariusz Jarosiński - 2017-03-13 - Orzesze (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Białystok (podlaskie)
Sprzedaż w sklepie spożywczo - monopolowym. Praca na trzy zmiany.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Zabrze (śląskie)
sporzadzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Cybinka (lubuskie)
przygotowywanie posiłków typu burger, frytek, kebab, deserów lodowych, lodów, kawa, ciasto
Fast Food Dominika Mała - 2017-04-27 - Głogów (dolnośląskie)
-Prowadzenie kuchni w hotelu-Praca 1 zmianowa 14:00-22:00,-Wynagrodzenie od 2000 zł netto-Kontakt telefoniczny 607-365-117
GREGOR S.A. - 2016-11-08 - Pszczółki (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Mała Gastronomia "CYNAMON" Rafał Gajos - 2016-08-08 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie artykułów spożywczych do produkcji posiłków, dbanie o czystośc, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Brenna (śląskie)
przygotowywanie potraw
Dariusz Bagiński - 2016-03-08 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
zarządzanie na kuchni, przygotowywanie posiłków, obsługa pieca konwekcyjnego, patelni elektrycznej i innych urządzeń, magazynu żywności
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Brenna (śląskie)
Sprzedaż internetowa (możliwość pracy w domu)WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe/średnie, dobra znajomość obsługi komputera, mile widziana dobra znajomość języka niemieckiego. KONTAKT Z PRACODAWCĄ TELEF. 697 200 605
Trojniak Marek Wydawnictwo "PAPIRUS" - 2016-06-09 - Jarosław (podkarpackie)
nauka wykonywania potraw
Damian Urbański Maciej Wróbel S.C. - 2018-06-11 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej-kresowej
KLT S.C. ZYGFRYD SZYGULA, KORNELIA SZYGULA - 2017-03-29 - Karpacz (dolnośląskie)
gotowanie i wydawanie posiłków kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, utrzymanie czystości na stanowisku, obsługa kasy fiskalnej
Sarmata International Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej typu: samosa, kulfi, dolma, sarma, przygotowywanie sosów oraz napojów
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Ozorków (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą; umowa na 3 miesiące, z mozliwością przedłużenia; godziny pracy: 10.00- 18.00
Fala OLCZYK MAREK - 2018-01-11 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
IZABELLA SP. ZO.O. - 2017-12-29 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie dań z karty
kontakt przez OHP - 2018-07-27 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Przygotowywanie posiłków wg zasad kuchni pakistańskiej (znajomość zazasd żywienia i produktów stosowanych w kuchni pakistańskiej), nadzorowanie pracy pomocy kucharza, nadzorowanie listy zakupów.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu, gotowanie zup, smażenie mięs, przygotowywanie surówek
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-01-24 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Układanie paneli podłogowych, montaż drzwi i okien
FIRMA HANDLOWA "DOMBUD" KRZYSZTOF STOPYRA - 2016-04-15 - Leżajsk (podkarpackie)
Profesjonalna obsługa klienta, dbanie o gości podczas pobytu w hotelu, obsługa baru, informowanie o ofercie klientów hotelu i restauracji.
kontakt przez OHP - 2017-08-04 - Niemcy (Niemcy)