KUCHARZ Lądek-Zdrój oferta pracy HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla gości hotelu, gotowanie zup, smażenie mięs, przygotowywanie surówek
Data publikacji: 2017-01-24
Lokalizacja: Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 78, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu, gotowanie zup, smażenie mięs, przygotowywanie surówek
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lądek-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lądek-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kucharz (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: zaangażowanie w pracy , sumienność.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Kościuszki 78, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Lądek-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lądek-Zdrój
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 78
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.01.2017
Oferta pracy ważna do: 28.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków w punkcie gastronomicznym, sprzedaż posiłków i napoi
Maciej Gierada Royal - 2016-08-01 - Kozłów (małopolskie)
praca na stanowisku kucharz
Nieruchomości Beata Socha - 2017-10-18 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami przyjętymi w restauracji, współpraca z szefem kuchni oraz innymi pracownikami, utrzymywanie czystości stanowiska pracy
P&T 3 Sp. z o.o. - 2017-03-17 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowanie posiłków,
Jałowcowa Góra Sp. z o. o. - 2018-08-22 - Dobczyce (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA D&S - 2015-12-01 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
sprzedaż kebabów i innych potraw, przygotowanie , obsługa klienta, pierwsza umowa na okres próbny, praca w godz. 8.00-16.00, 12.00-20.00, także w soboty, niedziele
DEDEK IMBISS KEBAP DEDEK MUSTAFA - 2017-03-22 - Łagów (dolnośląskie)
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny - 2018-04-18 - Białystok (podlaskie)
pomoc w przygotowaniu potraw, utrzymywanie stanowiska pracy w czystości
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O. - 2017-01-13 - Krzyżowa (dolnośląskie)
obróbka produktów, przygotowanie pizzy
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Wyszków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2015-11-26 - Radocza (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej, obsługa urządzeń gastronomicznych, wykonywanie prac porządkowych w kuchni
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 30 IM. KRÓLA KAZIMIERZA WIELKIEGO - 2016-05-24 - Lublin (lubelskie)
DORĘCZANIE KORESPONDENCJI I PRZEKAZÓW PIENIĘŻNYCH, BUDOWANIE POZYTYWNYCH RELACJI Z KLIENTAMI, REALIZACJA PLANÓW SPRZEDAŻOWYCH DOT. WYBRANYCH USŁUG I TOWARÓW, RZETELNE PROWADZENIE EWIDENCJI KORESPONDENCJI, WSPARCIE PLACÓWKI POCZTOWEJ W INNYCH PRACACH ZWIĄZANYCH Z OBSŁUGĄ PRZESYŁEK;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, POZYTYWNA ENERGIA I OTEWARTOŚĆ NA PRACĘ Z LUDŹMI, SUMIENNOŚĆ, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, CHĘĆ DO NAUKI (NIE WYMAGAMY DOŚWIADCZENIA), SPRAWNOŚĆ FIZYCZNA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO DŹWIGANIA, GOTOWOŚĆ DO PRACY NIEZALEŻNIE OD WARUNKÓW ATMOSFERYCZNYCH, PRAWO JAZDY KAT.B+WŁASNY SAMOCHÓD DO CELÓW SŁUŻBOWYCH +ODRĘBNA UMOWA NA UŻYTKOWANIE POJAZDU,MIEJSCE PRACY- MIEJSCE PRACY- CENTRUM, NIEBUSZEWO, POGODNO, POMORZANY, GUMIEŃCErekrutacja.szczecin (at) szczecin.poczta-polska.pl TYTUŁEM: LISTONOSZ SAMOCHODOWY - LEWOBRZEŻE
POCZTA POLSKA SA - 2017-02-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca na stanowisku mechanik samochodowy. Wymagane doświadczenie zawodowe.
P.H.U. AUTO - GAZ M.A.K Marcin Kaszuba - 2017-03-28 - Luzino (pomorskie)
Prace w kuchni szpitala według zakresu obowiązków. Praca na dwie zmiany w godzinach 06.00-14.00 i 09.00-17.00.
Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych - 2018-08-16 - Bolesławiec (dolnośląskie)
smażenie ryby, przyrządzanie potraw
Bar Cztery Pory Roku Joanna Andrys - 2016-05-19 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Piekarzstaż w godz. 7-15, 18-2 w porze nocnej
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami; kontrola stanu zapasów; utrzymanie czystości w lokalu.Praca 7 dni w tygodniu+ co drugi dzień oraz co drugi weekend w godzinach 8-20
BIELGAST s.c. Nagib Emrulahi, Jadwiga Szeliga - 2018-06-25 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowanie posiłków dla gości hotelowych, pomoc w innych pracach. Praca od poniedziałku do niedzieli w równoważnym systemie czasu pracy w Szczyrku - Hotel "ELBRUS" (grafik do ustalenia).
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Szczyrk (śląskie)
Praca w zawodzie
ZIYAD RAOOF FIRMA "ZIYADA" - 2017-02-16 - Tomaszowice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowa "Jezierski" Włodzimierz Jezierski - 2016-01-18 - Korytnica (świętokrzyskie)
PrzygotowywaniE potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Puławy (lubelskie)
1. Obsługa gości.2. Serwowanie napojów gorących.3. Obsługa kasy fiskalnej.4. Zmywanie naczyń.5. Utrzymanie porządku w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Łęczyca (łódzkie)
wyrób pizzy, przygotowanie składników, dbanie o porządek w miejscu pracy (pracodawca przyuczy osobę chetną do pracy)
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie potraw dla klientów obiektu Kormoran: bufety szwedzkie oraz a'la carte, praca w godz. 6-10, 16-20; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-15
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-06-07 - Rowy (pomorskie)
Przygotowanie dań zimnych i gorących, garmażu
LECH RESORT & SPA - 2017-04-12 - Łeba (pomorskie)
SPORZĄDZANIE TRZECH POSIŁKÓW DLA DZIECI W WIEKU PRZEDSZKOLNYM, PRACE PORZĄDKOWE W KUCHNI I ZAPLECZU, PLANOWANIE JADŁOSPISÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWDODOWE-GASTRONOMICZNE, OBSŁUGA NARZĘDZI KUCHENNYCH, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW DLA DZIECI, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE PRACY W PLACÓWKACH OŚWIATOWYCH
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE LITERACKIE IWONA PRZYBYCIEŃ - 2017-05-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
mile widziane doświadczenie
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2015-12-15 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw w pensjonacie
Pension Graf Inh. Claudia Graf - 2017-11-07 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie 100 posiłków. Śniadania + obiadokolacje.
"OLITOUR" M. Fierek, Pensjonat "Jessica",JASNY BRZEG - 2016-05-19 - Władysławowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PPHU"Ar-Pol"Joanna Ruksztełło Braniewo - 2017-08-14 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)