KUCHARZ Gryfów Śląski oferta pracy Nieruchomości Beata Socha
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: praca na stanowisku kucharz
Data publikacji: 2017-10-18
Lokalizacja: Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Pracodawca: Nieruchomości Beata Socha
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 14, 59-620 Gryfów Śląski, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca na stanowisku kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godzinach 09.00-20.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gryfów Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lwówecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gryfów Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: Nieruchomości Beata Socha
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Adres pracodawcy:
Boh. Getta 8, 59-900 Zgorzelec, powiat: zgorzelecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: zgorzelecki
Gmina pracodawcy: Zgorzelec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zgorzelec
Ulica pracodawcy: Boh. Getta
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.10.2017
Oferta pracy ważna do: 29.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 18.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
(dla osób do 30 rż) obsługa gości w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, obróbka mięsa, przygotowywanie produktów do impre i na salę, kierowanie zmianąOkres zatrudnienia w przypadku pracy na podstawie umowy: na okres próbny od 1 do 3 msc*Miejsce wykonywania pracy: Łaziska GórnePraca w dniach i godzinach: pn-nd, 13-21*czas okresu próbnego zależy indywiualnie od umiejętności pracownika
P.H.U. CARO - 2017-09-08 - Łaziska Górne (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłkow zgodnie z kartą menu, dbanie o porządek na kuchni
GASTRO-MAX Dzitkowski & Swoboda S.C. - 2017-02-02 - Kobiór (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Międzychód (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
INTO OF POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-06 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
RESTAURACJA POSZUKUJE OSOBY Z DOŚWIADCZENIEM NA STANOWISKU KUCHARZA. DO ZAKRESU OBOWIĄZKÓW NALEŻY:- UTRZYMANIE NALEŻYTEJ CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NACZYŃ, SPRZĘTU I POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH,- PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, PRZY UŻYCIU WSZYSTKICH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH WYDANYCHDO KUCHNI,- DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ I SMAK PRZYGOTOWYWANYCH POSIŁKÓW.- PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓWPRACA NA KUCHNI ODBYWA SIĘ W TRZYZMIANOWYM SYSTEMIE (GODZ. 7.00 DO 15.00, 8.00 DO 16.00 ORAZ 10.00 DO 18.00) PONADTO CO TRZECIA SOBOTA.
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-08-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie klasycznych potraw obiadowych.
WSELENA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-29 - Kalisz (wielkopolskie)
Wypieki pieczywa tureckiego i potraw tureckich
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Prudnik (opolskie)
przygotowywanie potraw / grillowanie
MULTI Paweł Kaczmarczyk - 2016-05-10 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Kuchnia Domowa D.Jaroszewska - 2017-03-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
-
"DEO" DEONIZIAK SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-11 - Białystok (podlaskie)
pomoc w sprawach kancelaryjnych i obiegu korespondencji
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Piła (wielkopolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
EWARS EWA TUROWICZ - 2016-09-19 - Piekary Śląskie (śląskie)
- Przygotowywanie posiłków. Praca w Katowicach, Będzinie.- Wynagrodzenie: od 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony (minimum 2 lata). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 5:00-13:00 lub 6:00-14:00 + soboty, niedziele według grafika. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe. Doświadczenie w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Kontakt e-mail: malgorzata.trzaska (at) jolmark.com
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "POSTĘP"SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-24 - Katowice (śląskie)
praca na dwie zmiany od 20 - 4, 4 - 12
PIEKARNIA -CUKIERNIA "BUGOWSCY" SP.JAWNA - 2017-07-17 - Gryfice (zachodniopomorskie)
KUCHARZ
CREATIV KATARZYNA CYZA-GAŁKOWSKA - 2017-12-01 - Dębica (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
LOFT79 Sp. z o.o. - 2015-11-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców zgodnie z jadłospisem.praca w godz. 6-14, 10.30- 18.30
5 DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-06-29 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw z menu, pomoc przy ich przygotowaniu
MEGA-POL-TRANS PIOTR CZARNOTA - 2018-04-13 - Złotów (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
PASJA SMAKU FIRMA Cateringowa Iwona Gaweł - 2017-02-10 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie posiłków
ATL PROMOTION SP.C. - 2015-11-13 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością
RAJGART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-24 - Rajgród (podlaskie)
współpraca z zespołem pracowników na kuchni, organizowanie imprez, ustalanie menu, przygotowywanie posiłków
Spółdzielnia Socjalna "TRADYCJA SMAKÓW" - 2016-04-13 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
praca wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Lubaczów (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, zbieranie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Mielno (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Pizzeria DEGUSTARE - 2015-10-29 - Żywiec (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Nysa (opolskie)
Praca w kuchni (śniadania, obiady, kolacje dla 60 pensjonariuszy). Wymagania: wyksztalcenie średnie zawodowe - gastronomiczne, dobra organizacja pracy, po szkole gastronomicznej, wymagane doświadczenie, mile widziane osoby pracujące w DPS jako kucharz, mile widziane osoby z okolic Wejherowo. Forma kontaktu z Pracodawcą: osobiście w godz. 8-16, osobiście po uprzednim kontakcie tel. w godz. 8-16, przez e-mail: lesne.wrota (at) wp.pl
Dom Seniora Katarzyna Richert - 2016-05-06 - Kostkowo (pomorskie)