KUCHARZ / KUCHARZ GRILLOWY Ostrowiec Świętokrzyski oferta pracy MULTI Paweł Kaczmarczyk
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARZ GRILLOWY
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw / grillowanie
Data publikacji: 2016-05-10
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pracodawca: MULTI Paweł Kaczmarczyk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Os. Ogrody 28, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw / grillowanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARZ GRILLOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: MULTI Paweł Kaczmarczyk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
Konopnickiej 5, 25-406 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: m. Kielce
Gmina pracodawcy: Kielce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kielce
Ulica pracodawcy: Konopnickiej
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: Działalność gastronomiczna.
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.06.2016
Oferta pracy ważna do: 31.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca na kuchni, przygotowywanie posiłków itp.
Dom Przyjęć "Pod Białym Orłem" Krzysztof Grzybowski - 2016-05-16 - Łaziska Górne (śląskie)
przygotowywanie potraw
"J & B " Jolanta Jędras , Bożena Bit, Ewa Bit-Świerk s.c. - 2016-03-29 - Ogrodzieniec (śląskie)
według stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2017-02-10 - Tarnów (małopolskie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej, tj. kofte, iskender, kebab, moussaka, zup, sosów i sałatek
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Duchnice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
CENTRUM KONFERENCJI I REKREACJI "AKWAWIT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-14 - Leszno (wielkopolskie)
Wykształcenie: min. zawodowe; mile widziane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku; istnieje możliwość przyuczenia do stanowiska pracy; samodzielność, zaangażowanie w pracę; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; zmiana nocna; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2018-01-18 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Leszno (wielkopolskie)
kucharz/ pomoc kuchenna
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-12-08 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Gotowanie prostych potraw kuchni polskiej, lepienie pierogów, dbanie o higienę na stanowisku pracy. Możliwość przyuczenia dla osób bez doświadczenia w zawodzie
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-07-13 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków z zakresu kuchni polskiej, inne prace na obszarze kuchni
WINIARNIA "HANNA" KUŚ GRZEGORZ - 2016-01-08 - Radomierzyce (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, KOORDYNOWANIE PRAWIDŁOWEGO ZUŻYCIA SUROWCÓW POBRANYCH DO PRODUKCJI, SPORZADZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, 1 ROK STAŻU PRACY, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE Z ZAKRESU ORGANIZACJI PRACY KUCHNI I ZARZĄDZANIU ZESPOŁEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SZPITALNA SPSK, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72 LUB PRZESŁAĆ CV NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-Praca w godzinach 12-23 w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne,-Wynagrodzenie od 10zł netto za godzinę,-Telefon 605-677-428.
SMAKI CK S.C. Marcin Gołyński Wiesław Ślizewski Krzysztof Urban - 2016-07-20 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków; układanie menu; zamawianie towaru
PHU MILAN Ośrodek Wypoczynkowy Kołatek - 2016-04-14 - Mierki (warmińsko-mazurskie)
samodzielne stanowiskoi
Firma Handlowa "MIRO" - 2016-12-13 - Łeba (pomorskie)
Przygotowanie bufetu sałatkowego.
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-03-20 - Gdynia (pomorskie)
w/g potrzeb
Salon Fryzjersko - Kosmetyczny Edyta Jaroń - 2017-06-30 - Kielce (świętokrzyskie)
szycie ubrań, przygotowywanie szablonów i fasonów
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
Usługi Kulinarne Andrzej Więcław - 2016-04-14 - Leżajsk (podkarpackie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-12-13 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej i mięsa kebab.
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Lubin (dolnośląskie)
Przedstawiciel handlowy
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowych dań, sprawdzanie dat ważności produktów, sprawdzanie stanów, przygotowywanie warzyw i mięs do gotowania
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Bierutów (dolnośląskie)
Wymagania: wykształcenie min. średnie, znajomość j. angielskiego lub j. niemieckiego.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Racibórz (śląskie)
Sporządzanie listy zapotrzebowania, ocenianie potraw, pobieranie próbek, udoskonalanie menu, nadzorowanie procesu produkcji, przygotowanie dań dostosowanych do indywidualnych wymagań klientów.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-02-16 - Zgierz (łódzkie)
KUCHARZ- KUCHNIA HINDUSKA
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Końskie (świętokrzyskie)
KUCHARZ
Firma Handlowo-Usługowa Beata Kwiatek, Grzegorz Kapustka s.c. Stacja Paliw - 2017-08-31 - Breń (małopolskie)
przygotowywanie dań dla gości hotelu i restauracjiI zmiana 7:00-15:00II zmiana 15:00-23:00
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Mielec (podkarpackie)