KUCHARZ Szczecin oferta pracy IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, KOORDYNOWANIE PRAWIDŁOWEGO ZUŻYCIA SUROWCÓW POBRANYCH DO PRODUKCJI, SPORZADZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, 1 ROK STAŻU PRACY, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE Z ZAKRESU ORGANIZACJI PRACY KUCHNI I ZARZĄDZANIU ZESPOŁEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SZPITALNA SPSK, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72 LUB PRZESŁAĆ CV NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
Data publikacji: 2016-01-29
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH 72, 70-111 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, KOORDYNOWANIE PRAWIDŁOWEGO ZUŻYCIA SUROWCÓW POBRANYCH DO PRODUKCJI, SPORZADZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, 1 ROK STAŻU PRACY, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE Z ZAKRESU ORGANIZACJI PRACY KUCHNI I ZARZĄDZANIU ZESPOŁEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SZPITALNA SPSK, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72 LUB PRZESŁAĆ CV NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 8H/DZIENNIE OD 07.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.01.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH 72, 70-111 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH,C.V NA MAIL: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny - C.V NA MAIL: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
Numer budynku pracodawcy: 72
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.01.2016
Oferta pracy ważna do: 28.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Pyszka (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy;
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2018-02-01 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kluczkowice-Osiedle (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 10-18
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Dębnica Kaszubska (pomorskie)
Przygotowanie potraw z karty dań
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Jasło (podkarpackie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: ORZECZENIE O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI, WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY MĄCZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 06.00 - 18.00
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW, PORCJOWANIE, WYDAWANIE, SPRZĄTANIE POMIESZCZEŃ KUCHNIWYMAGANIA WYKSZTACENIE ZAWODOWE, LUB ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE W ZYWIENIU ZBIOROWYM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
GIMNAZJUM NR 7 IM. SYBIRAKÓW - 2015-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Prace remontowo -wykończeniowe mieszkań.
Profesjonalne Wykończenia Wnętrz Krzysztof Gołębiewski - 2016-10-22 - Łęgowo (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"GOŚCINIEC SANGUSZKO" F.G.H. ZOFIA AĆIMOVIĆ - 2016-12-07 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie dań, deserów, napoi, obsługa urządzen kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Górki Wielkie (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie potraw wegetariańskich, potraw kuchni ukraińskiej. Praca na dwie zmiany 6.00-14.00, 14.00-22.00, w niedzielę 8.00-15.00, 15.00-22.00, miejsce pracy: Zgorzelec, ul. Łużycka 47a
Usługi Gastronomiczne Latus Irena - 2017-12-29 - Zgorzelec (dolnośląskie)
praca opiekuńczo dydaktyczna z dziećmi w grupie przedszkolnej,prowadzenie dokumentacji pedagogicznej
Publiczne Przedszkole "Leśny Zakątek" w Łaskarzewie - 2017-08-04 - Łaskarzew (mazowieckie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Ropczyce (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, praca w kuchni, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
Bar Samoobsługowy"Jędrek" B. i M. Zaskowscy s.c. - 2018-06-01 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków, zamówienia towaru, ustalanie menu, kontrola wydawanych posiłków
Firma Handlowa Henryk Ślęczka - 2017-06-06 - Wieliczka (małopolskie)
- Przygotowanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2500-3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Mile widziane prawo jazdy kat. B. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
"OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" - 2018-04-16 - Katowice (śląskie)
przygotowanie i gotowanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie oraz wydawanie dań
STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY - 2018-07-24 - Rawicz (wielkopolskie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Łódź (łódzkie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Siemkowice (łódzkie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, arabskiej, znajomość przypraw, smaków orientalnych
MONIKA-ARKADIUSZ BEKALARCZYK - 2016-02-02 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
-
Firma Usługowa MUCHA Zbigniew Muchowski - 2017-08-21 - Stara Kiszewa (pomorskie)
wyksz. zawodowe, osoba zarejestrowana w PUP, do 30 r/ż
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Odolanów (wielkopolskie)
przyrządzanie potraw kuchni zimnej i gorącej, prace porządkowe na stanowisku pracy
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2015-11-16 - Tarnowo Podgórne (wielkopolskie)
przygotowywanie dań, wydawanie dań, sprzątanie swojego stanowiska pracy
Restauracja "Stopka" Anna Zwiewka - 2016-08-30 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-16 lub 6-14; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 6-16
GP PLUS GADOMSKA PAWELCZYK S.C. - 2017-12-11 - Słupsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)