KUCHARZ / KUCHARKA Katowice oferta pracy "OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ"
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2500-3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Mile widziane prawo jazdy kat. B. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
Data publikacji: 2018-04-16
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: "OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PADEREWSKIEGO 32, 40-282 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2500-3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Mile widziane prawo jazdy kat. B. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2500-3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia Sanepid
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Samodzielność w działaniu
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Prawo jazdy kat. B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Mile widziane prawo jazdy kat. B.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
"OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
PADEREWSKIEGO 32, 40-282 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą, Godziny : 8:00-16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: PADEREWSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 32
Profil działalności pracodawcy: RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.04.2018
Data dodania oferty pracy: 16.04.2018
Oferta pracy ważna do: 31.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
montaż sprzętu AGD, kontrola jakości, pakowanie. Praca w Łodzi. Bezpłatny transport. Zgłoszenia telefoniczne i osobiste pod adresem: Łódź, ul. Lodowa 103
JOB IMPULSE POLSKA Sp. z o.o. - 2018-07-26 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska
ABL Sp. z.o.o - 2017-06-23 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie sałatek, gyrosów, spagetti, itp. Praca w godz. 11.00-23.00.
PIZZERIA ITALIANA s.c. Tomasz Pawelec, Sławomir Jeżowski - 2015-12-01 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie posików w gastronomii.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Zblewo (pomorskie)
dbanie o ekspozycje towarów, obsługa klienta, dbanie o porządek na sali sprzedaży
"DINO POLSKA" SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-09-05 - Ożarowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
PPHU"Ar-Pol"Joanna Ruksztełło Braniewo - 2017-08-14 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wypeik pizzy (różne rodzaje), przygotowywanie dań kuchni włoskiej, dań kuchni rosyjskiej. Umowa o pracę na czas nieokreślony na 1/2 etatu. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni litewskiej i polskiej
HOTELE KRESOWIANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-11-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Tworzenie katalogu ciast i deserów, realizacja własnych przepisów, wykonywanie produktów, serwowanie produktów gościom.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Robotnik gospodarczy
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Koniecpol (śląskie)
PRACA PRZY PRODUKCJI WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH, PRZYGOTOWYWANIU POTRAW.Kontakt z pracodawcą osobisty.
CUKIERNIA-KAWIARNIA "WOLAK" - 2016-12-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, obsługa klienta, dbałość o czystość lokalu. Praca w godzinach 10 - 18, 14 - 22.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Stalowa Wola (podkarpackie)
wg. zakresu obowiązków,
Hotel Szlak Bursztynowy - 2017-09-21 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
możliwość przyuczenia na stanowisku kucharza
DAM-KO Damian Koblański - 2018-08-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
"J & B " Jolanta Jędras , Bożena Bit, Ewa Bit-Świerk s.c. - 2016-03-29 - Ogrodzieniec (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Jarosław (podkarpackie)
poszujemy osób lubiących gotować,doświadczenie nie jest wymagane ,przeprowadzamy szkolenia Wykształcenie zawodowe lub średnie
Józef Koc ,Stanica Wodna PTTK-Krutyń/Restauracja SKARBIEC - 2016-05-16 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
- prowadzenie pełnej gospodarki w zakresie mediów energii elektrycznej zakładu w zakresie dostawy, przesyłu, utrzymania, itp., - prowadzenie całokształtu zagadnień związanych z utrzymaniem w ruchu elektrycznego maszyn i urządzeń wraz z sieciami i instalacjami,- prowadzenie dokumentacji, analiz, statystyk i sprawozdań w zakresie swoich obowiązków
Alchemia S.A. - 2016-01-28 - Zawadzkie (opolskie)
Przygotowywanie mięsa typu kebab oraz posiłków kuchni tureckiej. Wymagane wykształcenie zawodowe, min. 3 lata doświadczenia,ks.sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wyrobu mięsa typu kebab doner oraz komunikatywna znajomość języka tureckiego. Preferowany kontakt z pracodawcą telefoniczny.
"FUAT HADDUR ANTALYA KEBAB" Haddur Fuat - 2016-12-15 - Racibórz (śląskie)
przygotowanie posiłków, obsługa klienta
ROSETTE Gastronomia i Catering Zdzisław Żmiejewski - 2016-03-18 - Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Hotel "Bliza" - 2017-03-13 - Jastarnia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości indywidualnych, grup oraz konferencji.
DWP sp. z o.o. Hotel Mercure - 2015-12-01 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie dwudaniowych posiłków w stołówce szkolnej.
Szkoła Podstawowa nr 65 w Łodzi - 2017-06-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw. Jedno stanowsko pracy jest w Czempiniu w Pensjonacie Restauracji "KOGUCIK", natomiast drugie stanowisko pracy znajduje się w Racocie w restauracji "Pod bażantem"
Pensjonat - Restauracja "Kogucik" Hanna Siejek - 2016-08-31 - Czempiń (wielkopolskie)
Przygotowywanie menu, ofert, obsługa imprez okolicznościowych, dbałość o powierzone mienie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, aktywna współpraca z innymi działami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2015-12-11 - Kliczków (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla młodzieży szkolnej, turystów, oraz na imprezy okolicznościowe. Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami.
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddział Zakład Aktywności Zawodowej w Krzyżewie - 2017-04-13 - Krzyżewo (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Zabrze (śląskie)