KUCHARZ KUCHNI LITEWSKIEJ I POLSKIEJ(NR 8385) Bydgoszcz oferta pracy HOTELE KRESOWIANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI LITEWSKIEJ I POLSKIEJ(NR 8385)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni litewskiej i polskiej
Data publikacji: 2017-11-24
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: HOTELE KRESOWIANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Fordońska 21, 85-085 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni litewskiej i polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI LITEWSKIEJ I POLSKIEJ(NR 8385)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kucharz kuchni litewskiej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagana znajomość kuchni litewskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
HOTELE KRESOWIANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Fordońska 21, 85-085 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt:HOTELE KRESOWIANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA ul. Fordońska 21,85-085 Bydgoszcze-mail: bydgoszcz (at) kresowianka.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Fordońska
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.11.2017
Oferta pracy ważna do: 08.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 27.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie zawodowe, kierunek/specjalność: kuchnia amerykańska, 2 lata stażu pracy. Kontakt telefoniczny z pracodawcą.
WARIACI SP. Z O.O. W ORGANIZACJI - 2016-12-01 - Rybnik (śląskie)
obsługa kuchniPraca w woj. Dolnośląskim, Duszniki Zdrój, ul. Olimpijska 1. Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o wysyłanie cv na adres e-mail: sekretariat (at) agrol.eu
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Agrol Raciąż - 2016-05-10 - Raciąż (mazowieckie)
Dekoracje wnętrz i witryn, dekoracje ślubne, okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Munina (podkarpackie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca dwuzmianowa 9-18 lub 12-21,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny 694-254-708.
BOGUMIŁA WORZAŁA PIZZERIA "GRIL -BAR" - 2016-03-21 - Pelplin (pomorskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, obieranie krojenie warzyw, porcjowanie posiłków, sprawdzanie terminu, mycie i czyszczenie naczyń i urządzeń, utrzymanie czystości
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Nowy Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Białobrzegi (mazowieckie)
dekorowanie potraw, przyrządzanie potraw, dań i przekąsek, udoskonalanie menu
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Sztum (pomorskie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2015-11-20 - Opatów (świętokrzyskie)
Kierowanie zespołem pracowników, doświadczenie na stanowisku kucharz.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Kiszkowo (wielkopolskie)
Planowanie oraz nadzór nad pracą w kuchnii, przygotowywanie posiłków.
Karczma Dębowa Michał Zawiślak - 2017-06-09 - Krasnobród (lubelskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
Restauracja Marlin sc M. i G. LACHENDRO - 2016-03-22 - Bażanowice (śląskie)
gotowanie,przygotowywanie kanapek,przekąsek,fast food
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków typu fas food
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów(kuchnia grecka i polska) , obsługa cateringów. Praca w systemie 1 dzień pracy/1 dzień wolny. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-22.00.
Restauracja U GREKA s.c. Anna Maciulewicz, Robert Maciulewicz - 2017-04-07 - Zabrze (śląskie)
obsługa konsumenta, przyjmownaie zamówień, serwowanie potraw i napojów; odpowiedzialność matarialna za pobrana gotówke od klientów; pomoc w przygotowywaniu potraw, stosowanie zasad HACCP, utrzymywanie czystości w miejscu pracy; praca na 1/2 etetu w godz.: 15-19 lub 20-24
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-03-01 - Opole (opolskie)
Wykształcenie wyższe (techniczne lub ekonomiczne, transport i logistyka); min. 4 lat doświadczenia w dziale transportu w firmie koreańskiej; obsługa komputera, w tym pakietu Office, znajomość programów informatycznych wspierających planowanie i logistykę transportu, doświadczenie zawodowe na stanowisku koordynacyjnym w Dziale Dystrybucji lub w Dziale Transportu/ Logistyki; biegła znajomość języka koreańskiego oraz języka angielskiego; umiejętność nawiązywania i utrzymywania kontaktów z klientami, umiejętności negocjacyjne, kreatywność, zdolności organizacyjne; zakres obowiązków: organizowanie i nadzorowanie działalności dystrybucyjno-logistycznej na podległym terenie; kontrola kosztów zbytu i eksportu; odpowiedzialność za stan floty transportowej; nadzorowanie gospodarki magazynowej, koordynowanie przepływu towarów na podległym terenie; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Gliwice (śląskie)
-sporządzanie różnego rodzaju potraw-obsługa urządzań gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowanie potraw, ustalenie karty dań, ustalenie wzorca doprawiania i czasu przygotowania dań
ZDROJOWA HOTELS CENTRAL POMERANIA Sp. z o.o. - 2018-08-31 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Restauracja "ZŁOTY RÓG" Danuta Czupak - 2016-02-17 - Trzcianka (wielkopolskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz - kuchnia polska
Obsesja Smaku Jacek, Piotr Sulowscy S.C. - 2017-04-26 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej , indyjskiej
HARASÓWKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-05 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
- Zapoznanie się z urządzeniami gastronomicznymi (piec, szafy chłodnicze, zmywarka, blendre, kociołek elektryczny, patelnia elektryczna, mikrofalówka, nalewki do piwa, saturator, kasa fiskalna)- przygotowywanie zapiekanek- przygotowywanie pozystałych półproduktów- przygotowywanie listy zaopatrzenia potrzebnego do produkcji potraw- pilnowanie dat ważnościproduktów- obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej /terminala
kontakt przez PUP - 2018-03-31 - Kartuzy (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Szprotawa (lubuskie)
Oferta subsydiowana - oferta przeznaczona dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy. WYKONYWANIE OBOWIĄZKÓW POWIERZONYCH PRZEZ PRACODAWCĘ W TERMINIE Z ZACHOWANIEM JAKOŚCI ŚWIADCZONYCH USŁUG NA RZECZ KLIENTÓW, OBSŁUGA URZĄDZEŃ ZNAJDUJĄCYCH SIĘ W BIURZE TAKICH JAK KOMPUTER, TELEFON, DRUKARKA, FAX ITP., NADZÓR NAD DOKUMENTAMI FIRMOWYMI Z KTÓRYMI PRACOWNIK MA STYCZNOŚĆ ORAZ ICH ODPOWIEDNIE ZABEZPIECZENIE, PRZEKAZYWANIE PRZEŁOŻONEMU WYNIKÓW PROWADZONEJ PRZEZ SIEBIE PRACY, ORGANIZACJA WŁASNEJ PRACY W CELU PRAWIDŁOWEGO FUNKCJONOWANIA BIURA, ZACHOWANIE W TAJEMNICY DANYCH PRACOWNIKÓW I CAŁEGO ZAKŁADU
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowanie potraw wg menu
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Klimkówka (małopolskie)
praca w stołówce szkolnej
Szkoła Podstawowa im. Marii Konopnickiej - 2018-09-07 - Przeczyce (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiejetność przygotowywania potraw kuchni wietnamskiej, książeczka zdrowia do celów sanitarno- epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres oboaiązków: przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej, zaopatrzenie kuchni, prowadzenie restauracji
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie produktów do obróbki, sporządzanie dań, potraw z zastosowaniem urządzeń w zakładzie. Dbanie o czystość i porządek.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kielce (świętokrzyskie)