KUCHARZ - PRACE INTERWENCYNE EFS POWER (SZPROTAWA) Szprotawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - PRACE INTERWENCYNE EFS POWER (SZPROTAWA)
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2017-03-17
Lokalizacja: Szprotawa (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Szprotawa, powiat: 偶aga艅ski, woj: lubuskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ - PRACE INTERWENCYNE EFS POWER (SZPROTAWA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szprotawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 偶aga艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.03.2017
Data zako艅czenia pracy: 31.05.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziane do艣wiadczenie w zawodzie kucharz, umiej臋tno艣膰 gotowania
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 呕aganiu
Adres pracodawcy:
Dworcowa 9, 68-100 呕aga艅, powiat: 偶aga艅ski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: 偶aga艅ski
Gmina pracodawcy: 呕aga艅
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 呕aga艅
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Restauracja
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 呕aganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 16.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - 呕ywiec (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca Hotel Rejs Ustka; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 11-15
PHU EDEN Walerian Kasperski - 2016-04-25 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw typu kebab, pomoc w krojeniu warzyw, dbanie o og贸ln膮 czysto艣膰 w miejscu pracy.
EFES KEBAB Gokhan Yildiz - 2017-06-26 - Tychy (艣l膮skie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Sochaczew (mazowieckie)
Przew贸z artyku艂贸w spo偶ywczo -przemys艂owych na terenie Powiatu Nowos膮deckiego.
Firma Handlowo-Us艂ugowo-Przemys艂owa "Eugenius" Eugeniusz Mikulec - 2017-09-22 - Przysietnica (ma艂opolskie)
do uzgodnienia
"Zambet"- Odrzyko艅 - Sp贸艂ka Jawna - 2016-04-06 - Odrzyko艅 (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw wg. receptury arabskiej, hinduskiej, orientalnej, obr贸bka mi臋sa, filetowanie, znajomo艣膰 przypraw orientalnych konieczna, przygotowywanie da艅 na wynos, specjalne zam贸wienia. Praca na p贸艂 etatu na trzy zmiany od poniedzia艂ku do niedzieli.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Raszyn (mazowieckie)
produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-06-13 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jad艂ospisami dla poszczeg贸lnych grup ludno艣ci, dba艂o艣膰 o jako艣膰 i walory smakowe, temperatur臋 oraz estetyk臋 podanych potraw, kontrolowanie jako艣ci surowc贸w i produkt贸w 偶ywno艣ciowych oraz warunk贸w ich przechowywania.
Food Investment S.A - 2016-01-25 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w ( 艣niadania, obiadokolacje)
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
obs艂uga klient贸w,przyjmowanie zlece艅,wystawianie faktur,sprzeda偶
PIOTREX SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-03 - W贸jtowo (warmi艅sko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - G贸rzno-Kolonia (mazowieckie)
zgodny z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Na艂臋cz贸w (lubelskie)
pomoc w kuchni w przygotowaniu posi艂k贸w
Sklep-Hurtownia "MOTOR-KOMIS" Rzesz贸w - 2017-10-11 - Strzy偶贸w (podkarpackie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Mierzyn (wielkopolskie)
wg stanowiska
FOOD HUB Sp. z o.o. - 2017-11-24 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
praca w kuchni
FALA PARK SP. Z O.O. - 2017-01-03 - Wolsztyn (wielkopolskie)
PROFESJONALNE 艢WIADCZENIE US艁UG KUCHARSKICH, WSP脫艁TWORZENIE MENU, DBA艁O艢膯 O ESTETYK臉 DA艃;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢CI KULINARNE W KUCHNI STAROPOLSKIEJ ORAZ JEDNEJ Z UZNANYCH KUCHNI EUROPEJSKICH (W艁OSKA, FRANCUSKA, GRECKA), 1 ROK DO艢WIADCZENIA;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN HOTEL RYCERSKI;C.V NA MAIL: rekrutacja (at) hotelewam.pl
GRUPA HOTELI WAM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat do艣wiadczenia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej p艂yty, opracowanie nowego menu, czysto艣膰. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
POLITA艃SKI Stanis艂aw Polita艅ski - 2016-06-20 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2016-07-15 - Nowa S贸l (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Przemys艂aw Kowalczyk - 2017-10-06 - Malbork (pomorskie)
jw
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ Pracownika O艣wiaty - 2016-07-21 - Warszawa (mazowieckie)
Organizacja pracy w艂asnej i innych, przestrzeganie w艂a艣ciwego podzia艂u pracy i nadz贸r nad jej wykonywaniem, przestrzeganie zasad technologi i etyki oraz przepis贸w BHP, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w, pomys艂owo艣膰 w urozmaicaniu posi艂k贸w, w艂a艣ciwe porcjowanie, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni, wsp贸艂praca ze specjalist膮 do spraw 偶ywienia i zaopatrzenia oraz pomoc膮 kuchenn膮.
Przedszkole Miejskie Nr 1 - 2018-07-10 - Legionowo (mazowieckie)
- przygotowywanie da艅 wed艂ug receptury;- dbanie o czysto艣膰 i smak podawanych potraw;- przestrzeganie norm i standar贸w produkcji;- dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu;- utrzymywanie dobrych relacji z zespo艂em;
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅, deser贸w ze znajomo艣ci膮 kuchni serbskiej. Wst臋pna obr贸bka produkt贸w, p贸艂produkt贸w (termiczna, mechaniczna, r臋czna). Dekorowanie, podawanie posi艂k贸w w estetyczny spos贸b.
"LIPI艃SKI" Marcin Lipi艅ski - 2016-08-31 - Orzysz (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych i wydawanie posi艂k贸w. Praca od pn. do pt. od godziny 10.00-18.00
Catering & Bar GEMLIK Magdalena Mi艣 - 2016-02-01 - Nadarzyn (mazowieckie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Czeska Wie艣 (opolskie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obrobka wst臋pna surowc贸w (r臋czna mechaniczna termiczna), wykonywanie r贸znymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, przetwor贸w mi臋snych, potraw p贸艂mi臋snych, wyrob贸w garma偶eryjnych i inne, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, masyznami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czaie i porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸 na przy臋cia urodzinowe dla dzeci, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂膮dach 偶ywienia zbiorowego, przestrzeganie przepis贸w sanitarno-epidemiologicznych obowi膮zuuj膮cyhc zak艂膮dach 偶ywienia zbiorowego. Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe. Praca na dwie zmiany 10-20
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Mys艂owice (艣l膮skie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Pu艂awy (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W WED艁UG TRADYCYJNEJ KUCHNI UKRAI艃SKIEJWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DO艢WIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)