KUCHARZ Tychy oferta pracy EFES KEBAB Gokhan Yildiz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw typu kebab, pomoc w krojeniu warzyw, dbanie o og贸ln膮 czysto艣膰 w miejscu pracy.
Data publikacji: 2017-06-26
Lokalizacja: Tychy (艣l膮skie)
Pracodawca: EFES KEBAB Gokhan Yildiz
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 43-100 Tychy, powiat: m. Tychy, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw typu kebab, pomoc w krojeniu warzyw, dbanie o og贸ln膮 czysto艣膰 w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tychy
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Tychy
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Tychy
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zawodowe, aktualna ksi膮偶eczka Sanepid,
Nazwa pracodawcy: EFES KEBAB Gokhan Yildiz
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tychach
Adres pracodawcy:
呕wakowska 20, 43-100 Tychy, powiat: m. Tychy, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: 呕yciorys zawodowy (CV).
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Termin: ul. 呕wakowska 20, Tychy, kontakt osobisty w godz. 11-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Tychy
Gmina pracodawcy: Tychy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tychy
Ulica pracodawcy: 呕wakowska
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tychach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.07.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2016-09-22 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI ORIENTALNEJ, 1 ROK DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA CHI艃SKIEGO; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
kuchnia domowa bar na stacji paliw
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Iwona Sadowska - 2017-12-28 - Za艣cianki (podlaskie)
Przygotowywanie potraw
PHU Szwalnia s.c. - 2018-08-17 - Sztum (pomorskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w gor膮cych, zimnych, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych wesel, piknik贸w, catering贸w
B.M.G. Rydwa艅scy ZAJAZD "TARCZA" - Bronis艂aw Rydwa艅ski, Maria Rydwa艅ska, Grzegorz Rydwa艅ski Sp. j. (Karczma Solna) - 2016-05-11 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W DO KANTYNY PRACOWNICZEJOBR脫BKA WST臉PNA MI臉S DBANIE O STANY MAGAZYNOWE
DR INVEST S.C. " GUSTO CATERING" - 2016-10-13 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Bagienice (mazowieckie)
1.wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z produkcj膮 posi艂k贸w w kuchni og贸lnej ustalone grafikiem pracy2.porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z kalkulacj膮 偶ywienia i wydawanie ich zgodnie z zestawieniem diet na dany dzie艅 3.dbanie aby wszystkie artyku艂y spo偶ywcze pobrane z magazynu by艂y racjonalnie zu偶yte do produkcji posi艂ku ,4.dbanie o nale偶yt膮 jako艣膰 ,kaloryczno艣膰 i smak potraw,5.utrzymanie w nale偶ytym porz膮dku i czysto艣ci pomieszcze艅 i sprz臋tu kuchennego
Samodzielny Publiczny Specjaistyczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej w Leborku - 2017-09-07 - L臋bork (pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug orazprzestrzeganie norm i standard贸w produkcji. Dodatkow膮 odpowiedzialno艣ci膮Kucharza b臋dzie estetyczne prezentowanie potraw i da艅, dbanie o prawid艂owemagazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu oraz przestrzeganie zasad post臋powania z偶ywno艣ci膮
PUB MASKA - 2017-07-03 - Opole (opolskie)
Dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w hotelu pracowniczym. Utrzymanie stanu sanitarno - higienicznego oraz dbanie o og贸lny wygl膮d pomieszcze艅: korytarze, klatka schodowa, kuchnia og贸lnodost臋pna, 艂azienka
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW POCHODZ膭CYCH Z R脫呕NYCH STRON 艢WIATA JAK R脫WNIE呕 DA艃 DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH OKOLICZNO艢CI I WYMAGA艃 KLIENT脫W, POSIADANIE WIEDZY ODNOSNIE R脫呕NYCH KULTUR KULINARNYCH, W艁A艢CIWEGO STOSOWANIA PRODUKT脫W SPO呕YWCZYCH, ODPOWIEDNIEGO 艁膭CZENIA SK艁ADNIK脫W JAK R脫WNIE呕 STOSOWNEGO SERWOWANIA POTRAW, DESER脫W, NAPOJ脫W I DODATK脫W;WYMAGANIA:ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, DOK艁ADNO艢膯, ZDOLONO艢CI MANUALNE, KREATYWNO艢膯, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B, MIN. 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO I ROSYJSKIEGO,MIEJSCE PRACY: UL. KRZYWOUSTEGO 69U1
FUNDACJA "S艁OWIANIE POMERANII" - 2016-11-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - 呕uromin (mazowieckie)
Praca w klubie "Parow贸z" i barze "Stacyjka". Obs艂uga Klient贸w. Przygotowanie i wydawanie i sprzedawanie potraw.
RECEPTURY CYPRYS PAL-GORCZYCA MA艁GORZATA - 2017-09-04 - Gdynia (pomorskie)
praca w sma偶alni pstr膮ga w Terce, pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wy偶ywienie
US艁UGI GASTRONOMICZNE I HANDEL WIERZBICKA RENATA - 2016-03-09 - Terka (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw.
Restauracja - Pensjonat "CEZAR" Cezary Mudel - 2017-11-09 - Siemiatycze (podlaskie)
Zami艂owanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualno艣膰 i rzetelno艣膰 w wykonywaniu swoich obowi膮zk贸w, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, sta偶 lub praca w gastronomii; praca w godz. 9-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 11-17. Mo偶liwo艣膰 zapewnienia przez pracodawc臋 wy偶ywienia i dojazd贸w.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-04-22 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Krosno (podkarpackie)
Wykonywanie okre艣lonych dzia艂a艅 takich jak gotowych potraw lub produkt贸w kuchni wietnamskiej
P.P.H.U. PIKUN-VO Vo Danh Nam - 2016-04-19 - Gdynia (pomorskie)
prace przy przygotowywaniu i wydawaniu posi艂k贸w zgodnie z menu. Praca na samodzielnym stanowisku. Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku.
Firma Handlowa WTM Wies艂awa Murzyn - 2018-05-07 - Czas艂aw (ma艂opolskie)
Opieka nad dzie膰mi-grupy 3-6 lat.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej w tym wschodniej- przygotowywanie potraw dla r贸偶nych rodzaj贸w diet
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie, gotowanie, wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie mi臋s, potraw, obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - O艣no Lubuskie (lubuskie)
obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych , przygotowywanie potraw
Sp贸艂dzielnia Socjalna - 2016-07-13 - S艂upca (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
GRAN-JAN Kopyrto艂ka Agata Kr臋偶elok - 2015-12-01 - Jaworzynka (艣l膮skie)
- kucharz: profesjonalizm, zaanga偶owanie, dyspozycyjno艣膰umowa na czas okre艣lony (5 lat)
AGAT sp. z o.o. - 2016-01-04 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug wewn臋trznych receptur w systemie "a la carte". Dba艂o艣膰 o prawid艂owe gospodarowanie produktami spo偶ywczymi oraz o przestrzeganie wytycznych standard贸w bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)