KUCHARZ Słupca oferta pracy Spółdzielnia Socjalna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: obsługa imprez okolicznościowych , przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2016-07-13
Lokalizacja: Słupca (wielkopolskie)
Pracodawca: Spółdzielnia Socjalna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BATOREGO 1, 62-400 Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obsługa imprez okolicznościowych , przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupca
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupca
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Spółdzielnia Socjalna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Adres pracodawcy:
BATOREGO 1, 62-400 Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: słupecki
Gmina pracodawcy: Słupca
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupca
Ulica pracodawcy: BATOREGO
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.07.2016
Oferta pracy ważna do: 12.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
a. Nadzór nad działaniem i odpowiedzialność za działanie kuchni i jakość produktów w restauracji w czasie wyznaczonych przez SZEFA KUCHNI;b. Dbałość o prawidłowe, zgodne z instrukcjami i w oparciu o wiadomości wyniesione ze szkolenia, przygotowywanie posiłków i produktów dla Gości i pracowników;c. Dbałość o czystość i higienę w miejscu pracy i higienę osobistą;d. Przestrzeganie norm ilościowych przy przygotowywaniu posiłków, tak aby koszty produktów mieściły się w planowanym przedziale;e. Uzupełnianie zapasów surowców na stanowisku pracy i rozliczanie się z ich zużycia;f. Praca przy przyjmowaniu dostaw;g. Utrzymywanie zastawy, naczyń, sprzętu kuchennego, urządzeń i pomieszczeń restauracji oraz jej otoczenia w należytym porządku;h. Przestrzeganie zasad BHP i ochrony przeciwpożarowej160 h pracy w miesiącudyspozycyjność 10:00-01:00Sala G
TOP TEN SP. z o.o. - 2017-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków na imprezy okolicznościowe i w restauracji - kuchnia staropolska z elementami nowoczesności.
Soplicowo Filmowe Marek Pinkowski - 2016-05-10 - Cichowo (wielkopolskie)
przygotowanie 40000 sztuk pierogów - współpraca z pracownikami z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Kościerzyna (pomorskie)
praca na stanowisku napełniacza
STP&DIN CHEMICAL Sp. z o.o. Sp. K. - 2017-01-19 - Rudołtowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków- śniadania, obiady, kolacje, utrzymywanie czystości na kuchni, zarządzanie pracą podległego personelu
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-03 - Mielno (zachodniopomorskie)
obsługa strugarek i frezarek do drewna
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE "JAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-25 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
Kompletowanie i pakowanie zamówień
Kuchnie Świata Spółka Akcyjna - 2016-08-03 - Ługwałd (warmińsko-mazurskie)
praca na linii produkcyjnej, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez OHP - 2016-04-14 - Gliwice (śląskie)
w/g umowy
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowanie potraw gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań.
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-03-08 - Karczowiska (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu i zamówieniami gości, opracowywanie menu restauracji oraz imporez specjalnych, dbałość o czystość pomieszczeń kuchni, sprzętów, naczyń kuchennych, stosowanie norm i zasad zawartych w księdze HACCP, zamówienia i odbiór towarow żywnościowych oraz napoi
BAJDARKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-15 - Suraż (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy.
Hotelik i Restauracja Sudety Aleksander Rajczyk - 2018-01-30 - Głuchołazy (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Praca Restauracja Gospoda " Czarny Wieloryb"; wstępnie kontakt tel.,w godz.9.00-17.00; Praca w godz.6-14,10-18
MARCIN STUKAN , "INDUSTRIAL" - 2017-02-10 - Damnica (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie MENU z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, posługiwanie się językiem tureckim w celu sprawnej komunikacji z zatrudnionymi pracownikami, którzy nie znają języka polskiego, zakup towarów u dostawców.
kontakt przez PUP - 2019-04-02 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
do uzgodnienia
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 4 - 2018-12-17 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca w magazynie, wydawanie i przyjmowanie sprzętu. Umowa o pracę na czas określony, od poniedziałku do piątku, na jedną zmianę: 8:00 -16:00. Propnowany okers zatrudnienia: 01.04.2018r. - 31.03.2021r. Oferta dostępna w sali D
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Restauracji Stara Mleczarnia w Mochach ul. Wolsztyńska 14, doświadczenie zawodowe wymagane
MATEUSZ KNOP FIRMA OGÓLNOBUDOWLANA "MAT-BUD" - 2016-09-05 - Mochy (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków
"PAŁAC MORTĘGI" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-19 - Mortęgi (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2017-10-04 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Kozienice (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie, smażenie i wydawanie dań rybnych
VITAMINKA Marzena Nasiadka - 2018-06-13 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzedzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
wg załacznika do umowy o zorg. stażu
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków potraw kuchni arabskiej i bengalskiej oraz grilla
DHAKA FOOD SERVICE MD. RUBEL HOSSAIN - 2016-07-07 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego, czynności porządkowe, stosowanie wytycznych HACCP
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2016-02-12 - Mszana (śląskie)
umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-12-20 - Karpacz (dolnośląskie)
sporządzanie posiłków dla dzieci i młodzieży w stołówce szkolnej
ZESPÓŁ PLACÓWEK OŚWIATOWYCH W LUBIENIU KUJAWSKIM - 2016-01-07 - Lubień Kujawski (kujawsko-pomorskie)