KUCHARZ/KA Mielno oferta pracy AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków- śniadania, obiady, kolacje, utrzymywanie czystości na kuchni, zarządzanie pracą podległego personelu
Data publikacji: 2017-08-03
Lokalizacja: Mielno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków- śniadania, obiady, kolacje, utrzymywanie czystości na kuchni, zarządzanie pracą podległego personelu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: koszaliński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: praca w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe kucharz, umiejętność kierowania zespołem, umiejętność organizowania pracy na kuchni, staż pracy 1 rok
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Preferowana forma kontaktu kandydata z pracodawcą: telefonicznie (606144512)Dodatkowe informacje: praca w systemie równoważnym 12 godzin w godz. 6:00 -20:00 do ustalenia
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: koszaliński
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mielno
Profil działalności pracodawcy:
Obiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.08.2017
Oferta pracy ważna do: 17.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 03.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw dla klientów(kuchnia grecka i polska) , obsługa cateringów. Praca w systemie 1 dzień pracy/1 dzień wolny. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-22.00.
Restauracja U GREKA s.c. Anna Maciulewicz, Robert Maciulewicz - 2017-06-09 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie potraw, obróbka surowców i półsurowców, prace kuchenne
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2016-05-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-06-22 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowanie posiłków dla pacjentów szpitala, pomoc w wydaniu posiłków pacjentom szpitala
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Kazimierzy Wielkiej - 2017-12-06 - Kazimierza Wielka (świętokrzyskie)
praca w kuchni , dbanie o czystość i porządek miejsce pracy ,
kontakt przez OHP - 2017-02-08 - Rumia (pomorskie)
.Przygotowanie posiłków
RR s.c. Andrzej Rozalewicz Grzegorz Rozalewicz - 2016-09-06 - Gdańsk (pomorskie)
Telefoniczna, profesjonalna, obsługa klientów biznesowych i sprzedaży im usług sieci Orange.Termin najbliższego szkolenia 2.11-4.11.2016r.
Contact Center One Sp. z o.o. - 2016-10-25 - Opole (opolskie)
Robienie pizzy. Pracodawca przyuczy do wykonywania tego zawodu.
Przedsiębiorstwo Handlowe "Motomix" Janusz Król - 2016-06-01 - Muszyna (małopolskie)
Brak danych
"Bazuny" Dymowska i Ankiersztejn Spółka Jawna - 2017-02-27 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
Zajazd "KASKADA" Joanna Marciniak - 2017-01-30 - Pułtusk (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, dania w sosach, dania z pieca tandoor palonego węglem drzewnym, wypiek indyjskich chlebów na ścianach pieca, obsługa pieca.
PPHU AG - MAHAL Agnieszka Rzaniak - 2016-01-21 - Sulechów (lubuskie)
- przestrzeganie przepisów BHP i ppoż oraz zasad GHP i BHP obowiązujących w gastronomii- posługiwanie się narzędziami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- przygotowywanie potraw i deserów na przyjęcia okolicznościowe- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy i porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Gorlice (małopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Ożańsk (podkarpackie)
Praca jako kucharz.Wymagania: doświadczenie zawodowe w zawodzie kucharz, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesyłanie CV na adres mailowy: bogumila.wardenga (at) hotelracibor.pl
HOTEL RACIBOR Sp. z o. o. - 2016-12-01 - Racibórz (śląskie)
przygotowanie posiłków
Restauracja Turystyczna U Moniki - 2017-07-12 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
praca w pizzerii i restauracji PIRI PIRI,
JACIOW DAWID Pizzeria & Restauracja Długa 2 - 2016-12-06 - Godów (śląskie)
jw
Trans System Artur Wasiuk/ Hotel Stawisko - 2016-08-05 - Klaudyn Pierwszy (mazowieckie)
sporządzanie dań wg. receptur , organizacja stanowiska pracy, przestrzeganie przepisów ppoż.
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Chojna (zachodniopomorskie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Grębocin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie 100 posiłków. Śniadania + obiadokolacje.
"OLITOUR" M. Fierek, Pensjonat "Jessica",JASNY BRZEG - 2016-05-19 - Władysławowo (pomorskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
Paweł Miszczak KUŹNIA SMAKÓW - 2018-07-11 - Małe Pułkowo (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-05-02 - Starowa Góra (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków; umowa na okres próbny 1 miesiąc; godziny pracy: 10.00- 18.00
"MAJA" Ewa Szadzik - 2017-07-03 - Słupsk (pomorskie)
-przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość
kontakt przez OHP - 2016-08-02 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowanie potraw kuchni hinduskiej, pakistańskiej, arabskiej
ROF Sp. z o.o. - 2016-04-01 - Buk (wielkopolskie)
Praca na stanowisku kucharz. Wymagania: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe kierunkowe, doświadczenie zawodowe mile widziane. Pracodawca oferuje umowę zlecenie, docelowo umowę o pracę na czas określony.
Centrum Sportowo-Konferencyjne Gniewino Sp. z o.o. - 2016-08-30 - Gniewino (pomorskie)
Jazda samochodem do 3,5 t. do krajów UE
MAGO STEEL Małgorzata Bryła - 2017-06-06 - Zawiercie (śląskie)
- przygotowanie dań z mięsa, ryb oraz owoców morza, przystawek (ala carte),- przygotowanie śniadań
kontakt przez WUP - 2016-03-18 - Niemcy (Niemcy)
obsługa i utrzymanie w należytym stanie technicznym maszyn i urządzeń do obróbki do drewna (piły, frezarki, pistolety pneumatyczne, piły szablaste)
Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna w Rzecku - 2018-07-04 - Rzecko (zachodniopomorskie)