KUCHARZ W KUCHNI SZPITALNEJ Kazimierza Wielka oferta pracy Samodzielny Publiczny Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej w Kazimierzy Wielkiej
Stanowisko: KUCHARZ W KUCHNI SZPITALNEJ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie posi艂k贸w dla pacjent贸w szpitala, pomoc w wydaniu posi艂k贸w pacjentom szpitala
Data publikacji: 2017-12-06
Lokalizacja: Kazimierza Wielka (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: Samodzielny Publiczny Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej w Kazimierzy Wielkiej
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Partyzant贸w 12, 28-500 Kazimierza Wielka, powiat: kazimierski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie posi艂k贸w dla pacjent贸w szpitala, pomoc w wydaniu posi艂k贸w pacjentom szpitala
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 w zast臋pstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ W KUCHNI SZPITALNEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kazimierza Wielka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kazimierski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kazimierza Wielka
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.01.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: wymagane do艣wiadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Samodzielny Publiczny Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej w Kazimierzy Wielkiej
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kazimierzy Wielkiej
Adres pracodawcy:
Partyzant贸w 12, 28-500 Kazimierza Wielka, powiat: kazimierski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + podanie o prac臋
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: kazimierski
Gmina pracodawcy: Kazimierza Wielka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kazimierza Wielka
Adres strony pracodawcy: http://www.zoz.kazimierzawielka.com/
Ulica pracodawcy: Partyzant贸w
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Szpital
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kazimierzy Wielkiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.12.2017
Data dodania oferty pracy: 05.12.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.01.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.12.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie da艅 kuchni europejskiej pod okiem szefa kuchni; wyk艂adanie da艅 do bufetu; praca w zespole
,,PROGRES Sp.z o.o." SP.K. - 2016-02-10 - Koszalin (zachodniopomorskie)
wypiek pizzy, obs艂uga klienta
FIRMA US艁UGOWO-GASTRONOMICZNA MIKA Bogus艂awa Zimorodzka - 2017-04-05 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w ( 艣niadania i obiady)
JAROS艁AW LIPI艃SKI CENTRUM POMOCY POTRZEBUJ膭CYM - SCHRONISKO ARKA - 2020-02-03 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Marzewo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie surowc贸w do posi艂k贸w, sporz膮dzanie potraw, ..
kontakt przez PUP - 2019-03-21 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej-ukrai艅skiej wg orginalnych przepis贸w tej kuchni
kontakt przez PUP - 2020-02-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Dozorowanie obiekt贸w; rejestr wjaz贸w
"FLOYD" SP. Z O.O. - 2017-11-29 - Szamotu艂y (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Brok (mazowieckie)
Przygotowanie da艅 wed艂ug receptury restauracji. Komponowanie karty da艅. Kontrola stan贸w magazynowych. Nadz贸r nad estetyk膮 podawania da艅. Nadz贸r nad przygotowaniem da艅 na czas i ich wydawaniem.
KOMPLEKS HOTELOWO GASTRONOMICZNY LABIRYNT SP. Z O.O. - 2019-08-23 - 艁om偶a (podlaskie)
Przygotowywanie da艅 indyjskiej, nepalskiej w piecu tandori, pierogi nepalskie, kuchnia p贸艂nocnych Indii. Umowa na czas okre艣lony, nast臋pnie na nieokre艣lony, jedna zmiana 11:00-19:00. Miejsce pracy: Bielany Wroc艂awskie
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - 呕ywiec (艣l膮skie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Sejny (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
GEMINI Sp. z o.o./ Rezydencja Pod Zegarem - 2015-12-02 - Trzebinia (ma艂opolskie)
przygotowywanie posilk贸w
Gospoda w Dolinie Aneta Osypiuk - 2018-05-18 - Wierzchoni贸w (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej. R贸wnowa偶ny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy American Trading Company Sp. z o.o. we Wroc艂awiu.
AMERICAN TRADING COMPANY Sp. z o.o. - 2017-01-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionych produkt贸w i przyrz膮dzanych z nich da艅, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP i p.po偶. w kuchni, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowanie potrawy.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Le艣na (dolno艣l膮skie)
obs艂uga klienta, pozyskiwanie nieruchomo艣ci do sprzeda偶y lub wynajmu, prezentacja nieruchomo艣ci w terenie
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie i obr贸bka surowc贸w,(godziny pracy 8-16)
kontakt przez PUP - 2019-08-05 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Specjalistyczny Szpital im. Ks. Biskupa J贸zefa Nathana w Branicach - 2020-01-16 - Branice (opolskie)
przygotowywanie potraw, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 偶ywno艣ci, przestrzeganie przepis贸w BHP, ustalanie menu da艅
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
sporz膮daznie potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Wis艂a (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej z zastosowaniem przypraw dla niej charakterystycznych, dba艂o艣膰 o jako艣膰 i smak da艅, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przestrzeganie przepis贸w HACCP i sanitarnych, gotowanie. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-18, 8-18, 8-20 w Ko艂obrzegu, praca r贸wnie偶 w weekendy.
Centrum Zdrowia i Wypoczynku "IKAR" Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
- Przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, zasadami HACCPPrzechowywanie 偶ywno艣ci: - sprawdzanie termin贸w przydatno艣ci do spo偶ycia produkt贸w- u偶ytkowanie urz膮dze艅 do przechowywania Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i obr贸bka art. spo偶ywczych:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spo偶ywczych- wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej i termicznej Sporz膮dzanie potraw i napoj贸w:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowc贸w do sporz膮dzania posi艂k贸w- przygotowywanie potraw z mi臋s, ryb, warzyw- panierowanie, obsma偶anie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napoj贸w bezalkoholowychDekorowanie potraw- porcjowanie, estetyczne uk艂adanie i dekorowanie- wykorzystywanie r贸偶nych technik dekorowaniaObs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych- Zapoznanie si臋 ze sprz臋tem i urz膮dzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpiecznego ich u偶ytkowaniaUtrzymanie czysto艣ci naczy艅, narz臋dzi i sprz臋tu odpowiedniego do rodzaju czyszczonych powierzchni 艣rodkami myj膮cymi- sprz膮tanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Zgorza艂e (pomorskie)
1. Wykonywanie czynno艣ci produkcyjnych wraz z obr贸bk膮 r臋czn膮, mechaniczn膮 i termiczn膮 produkt贸w 偶ywno艣ciowych,2. Wydawanie gor膮cych potraw do termos贸w zgodnie z receptur膮 potraw, obowi膮zuj膮c膮 gramatur膮 i ilo艣ci膮 pacjent贸w,3. Transportowanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych i materia艂贸w gospodarczych,4. Wykonywanie czynno艣ci produkcyjnych, uwzgl臋dniaj膮c najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
SZPITAL KLINICZNY IM. DR. J脫ZEFA BABI艃SKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE - 2018-11-15 - Krak贸w (ma艂opolskie)
kucharz
14 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy/Centrum Szkolenia Wojsk L膮dowych/12 Wielkopolska Brygada Obrony Terytorialnej w Poznaniu/Regio - 2019-01-29 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowanie surowc贸w, gotowanie potraw, sma偶enie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2020-03-05 - G贸rno (艣wi臋tokrzyskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Libusza (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Krosno (podkarpackie)