KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni regionalnej-ukraińskiej wg orginalnych przepisów tej kuchni
Data publikacji: 2020-02-04
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej-ukraińskiej wg orginalnych przepisów tej kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przygotowywania potraw kuchni regionalnej-ukraińskiejznajomość przepisów kuchni ukraińskiejdobra organizacja pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.02.2020
Data dodania oferty pracy: 04.02.2020
Oferta pracy ważna do: 18.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?579907f37e67dabd1afb1fd4e59c6663
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw włoskich i śródziemnomorskich
ADV. GROUP Sp. z o.o. Restauracia DELAGIO - 2016-10-04 - Świdnica (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasek, gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych, obliczanie wartości odżywczej potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Zielonka (mazowieckie)
-zapoznanie się z przepisami BHP i miejscem stanowiska pracy,-przygotowanie warzyw i ich obróbka wstępna,-przygotowanie i obróbka mięsa i innych produktów spożywczych,-przygotowanie poszczególnych zestawów daniowych,-gotowanie posiłków,-obsługa sprzętów kuchennych,-zamawianie potrzebnych produktów kuchennych,-sprzątanie i utrzymanie w czystości stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Łagów (lubuskie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Łopuszna (małopolskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna będzie za przygotowanie posiłków w restauracji hotelowej oraz będzie brała udział w kreowaniu karty menu. Praca w godz.: 4-24.
PURO HOTEL WROCŁAW Sp. z o.o. - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w stołówce szkolnej.
ZESPÓŁ SZKOLNO-GIMNAZJALNY NR 2 W KĘTACH - 2016-12-09 - Kęty (małopolskie)
- Przygotowanie posiłków kuchni polskiej (śniadań, obiadów) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2250-2500 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony do 30.06.2019 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2019-03-04 - Katowice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem. Wymagane wykształcenie zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe. wynagrodzenie miesięczne brutto 3000zł.
Gospodarstwo Rybackie MIKOŁAJKI Sp. z o.o. - 2017-03-21 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posilków, robienie i wypiekanie pizzy
Konrad Knieć - 2018-07-19 - Lębork (pomorskie)
Odkładanie małych elementów na palety.
MŁYNO TRAK ZAKŁAD MŁYNARSKI I TARTACZNICTWO JERZY GAPIŃSKI - 2019-12-30 - Lorki (warmińsko-mazurskie)
praca w tereniepozyskiwanie kontrahentówprowadzenie rozmów handlowychsporządzanie umów i ofert z zakresu windykacji
Magna era Sp z o.o. - 2017-12-07 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej, samodzielna praca na zmianie, 1/2 etatu, praca w godz. 14.00-18.00, dwa dni pracy, dwa dni wolne, praca także w wekendy
EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2017-07-26 - Bogatynia (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2019-06-10 - Gliwice (śląskie)
Całokształt zagadnień związanych z pracą na kuchni w charakterze kucharza.
18 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2020-01-27 - Rozewie (pomorskie)
Obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
gotowanie, lepienie pierogów, przygotowywanie potraw gastronomicznych (kebab, hamburgery, zapiekanki, fast food)
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Łysomice (kujawsko-pomorskie)
Praca w Leroy Merlin w Kłodzku.Praca w dniu 06.12.2015r. od godziny 20.00. Inwentaryzacja, liczenie towaru,(ręcznie lub przy użyciu skanera). Wynagrodzenie 12 zł/h.
INTERIMAX POLSKA SPÓŁKA I OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2015-12-02 - Kłodzko (dolnośląskie)
obsługa stada bydła, prace hodowlane, wykonywanie podstawowych zabiegów zootechnicznych, kontakty z kontrahentami
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Krzywa (małopolskie)
gotowanie dań kuchni polskiej, lepienie pierogów
kontakt przez OHP - 2018-07-17 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie śniadań i obiadów dla uczniów zgodnie z jadłospisami z zachowaniem najwyższych standardów żywieniowych.
GASTRO SERWIS SP. Z O.O. - 2018-08-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie dań z menu, obsługa gości.
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2017-02-08 - Baboszewo (mazowieckie)
-
Handel Spożyw.-Przemysł. s.c. Z. Szwichtenberg J.Sokołowska HSPG - 2017-04-21 - Kościerzyna (pomorskie)
WYSTAWIANIE CZĘŚCI SAMOCHODOWYCH W INTERNECIE DO SPRZEDAŻY, PAKOWANIE CZĘŚCI I WYSYŁKA DO KLIENTA, OBSŁUGA KOMPUTERA I URZĄDZEŃ BIUROWYCH, PROWADZENIE EWIDENCJI CZĘŚCI SAMOCHODOWYCH ZNAJDUJĄCYCH SIĘ W MAGAZYNIE
kontakt przez PUP - 2019-06-19 - Chrósty (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Ostrołęka (mazowieckie)
praca w kuchni
Kawiarnia "Paprotka" Helena Rosik - 2017-06-16 - Mirsk (dolnośląskie)
przyjmowanie dostaw artykułów spożywczych; wstępna obróbka artykułów żywnościowych; przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zleconym rodzajem diet; porcjowanie i wydawanie posiłków; utrzymywanie w czystości pomieszczeń oraz urządzeń kuchennych; prowadzenie stosownej dokumentacji HACCP; wykonywanie innych czynności na danym stanowisku
kontakt przez PUP - 2019-07-01 - Ozorków (łódzkie)
1). Kompletacja zamówień.2). Fizyczne przemieszczenie paczek.3). Rozładunek paczek na palety.4). Postępowanie zgodnie z procedurami Spółki.Praca w systemie dwuzmianowym w godzinach: 12:30-21:00 / 14:30-23:00.
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Sokołów (mazowieckie)
Sprzedawca
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków na miejscu i na wynos
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Kłobuck (śląskie)