KUCHARZ Mirsk oferta pracy Kawiarnia "Paprotka" Helena Rosik
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni
Data publikacji: 2017-06-16
Lokalizacja: Mirsk (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Kawiarnia "Paprotka" Helena Rosik
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Tadeusza Ko艣ciuszki 1, 59-630 Mirsk, powiat: lw贸wecki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe/ 艣rednie, do艣wiadc zenie 2/3 lata
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mirsk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lw贸wecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mirsk
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 16.06.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Kawiarnia "Paprotka" Helena Rosik
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lw贸wku 艢l膮skim
Adres pracodawcy:
Tadeusza Ko艣ciuszki 1, 59-630 Mirsk, powiat: lw贸wecki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: lw贸wecki
Gmina pracodawcy: Mirsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Mirsk
Ulica pracodawcy: Tadeusza Ko艣ciuszki
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lw贸wku 艢l膮skim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 16.07.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie, wydawanie posi艂k贸w, sprz膮tanie
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
wykonywanie pierog贸w i potraw regionalnych
CYGAN ANDRZEJ Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo Handlowe - 2018-03-02 - Kozieg艂贸wki (艣l膮skie)
- Przygotowanie potraw kuchni Ukrai艅skiej i Sous-Vide. Produkcja rolad ko艂dun贸w i pierog贸w.- Wynagrodzenie: 2000 z艂 brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 3 miesi膮ce. Docelowo umowa o prac臋 na okres 3 lat. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i 艣wi臋ta (dzie艅 pracy/dzie艅 wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wymagania: wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Wymagane min. 1 rok do艣wiadczenia na ww. stanowisku. Znajomo艣膰 kuchni Ukrai艅skiej i Sous-Vide. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Katowice (艣l膮skie)
Uk艂adanie w艂os贸w, wykonywanie makija偶u, wykonywanie zabieg贸w kosmetycznych.
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Krak贸w (ma艂opolskie)
-
SIWA CZAPLA Joanna Wis, Krystyna Ros艂an, Rafa艂 Wis; s.c. - 2017-03-03 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z zawodem
Zajazd "Agros" Jan 艢wi臋ty - 2017-03-01 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej zgodnych z karta da艅, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 13,09 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 zlecenie na 1 rok, z mo偶liwo艣ci膮 podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 11:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne lub inna szko艂a gastronomiczna. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Wymagana umiej臋tno艣膰 samodzielnej pracy na stanowisku, umiej臋tno艣膰 pracy zespo艂owej, znajomo艣膰 podstawowych zasad sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - obiady, sa艂atki. Praca w godzinach 11-21 (nie w ka偶dy dzie艅).
DOMINO BAR Wies艂aw Wi臋ckowski - 2017-07-04 - Gostynin (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie 艣rednie; do艣wiadczenie: brak wymaga艅; Zakres obowi膮zk贸w: Praca w charakterze pizzermana; umowa zlecenie; praca w godz. 13:00-22:00 na 1/2 et.; miejsce pracy: Gliwice;
Stara Chata Dawid Jakubowski - 2017-02-23 - Knur贸w (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; mile widziane do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku i uprawnienia SEP do 1 kV; praca w charakterze elektromontera w Gliwicach lub na terenie kraju
TELDIC S.C. GRZEGORZ MUCHA, WIES艁AW POROS艁O - 2016-10-14 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej, praca w godzinach 10-22 w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego. wynagrodzenie podstawowe + premia
CZARDA-GRILL RENATA GABRY艢 - 2016-07-05 - Czechowice-Dziedzice (艣l膮skie)
Kucharz - przygotowywanie da艅, obs艂uga imprez, catering.Umowa zlecenie, ok. 160 godz./mies. Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Semaforowa 18.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Operator urz膮dze艅 ogrodniczychI zmiana 06.00 - 14.00 (Okres zatrudnienia 3-6 miesi臋cy)
Zarz膮d Zieleni Miejskiej w Elbl膮gu - 2018-06-01 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮 i jad艂ospisem, wydawanie posi艂k贸w z uwzgl臋dnieniem gramatury i estetyki
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Str贸偶e (ma艂opolskie)
przyrz膮dzanie da艅 w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2018-06-15 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej. Od produktu do gotowej potrawy.
PRO-MOT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-22 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie potraw
PHUG "MARIO" - 2016-09-09 - Jaworzno (艣l膮skie)
montowanie stolarski otworowej
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Wielu艅 (艂贸dzkie)
wypiekanie pizzy, przygotowywanie da艅 obiadowych
SOPRANO 艁ukasz Jankoj膰 - 2016-02-19 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
wg zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym nale艣nik贸w, sa艂atek, deser贸w.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto + premie. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do jednego miesi膮ca. Docelowo praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele, niekt贸re 艣wi臋ta (wed艂ug grafiku). Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana umiej臋tno艣膰 kierowania zespo艂em pracownik贸w kuchni. Wymagana ksi膮偶eczka sanepidowska (mo偶e by膰 nieaktualna). Umiej臋tno艣膰 pracy z lud藕mi. Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny (Tel. 604-642-921) w godzinach: 8:00-18:00.
NALE艢NIKARNIA PANCAKE HEAVEN SP脫艁KA CYWILNA SZYMON RYMARCZYK, BOGDAN PUKOWIEC - 2016-01-18 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie kebaba z surowc贸w, sporz膮dzanie sur贸wek, sos贸w.Ci臋cie i grillowanie mi臋sa. Formowanie da艅 i kanapek.Dow贸z da艅 do klienta. Komunikacja z wla艣cicielelm i go艣膰mi w j臋zyku arabskim.
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Wi膮zowna (mazowieckie)
Monta偶 ruroci膮g贸w okr臋towych, konstrukcji stalowych.
STEEL WELDING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-28 - Gda艅sk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie ze standardami, dba艂o艣膰 o zachowanie najwy偶szej jako艣ci potraw, przestrzeganie standard贸w i zasad pracy obowi膮zuj膮cych w restauracji. Pierwsza umowa na okres pr贸bny, proponowane wynagrodzenie od 2000 z艂.
BADER Polska Sp贸艂ka z o.o. - 2016-11-04 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-11-17 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
FABIO GROUP S艁AWOMIR SZCZERBA - 2018-01-25 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, gotowanie (g艂贸wnie kuchnia polska).
FAMILY CATERING Bernadeta Michalska - 2017-05-18 - Gdynia (pomorskie)