KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy BADER Polska Spółka z o.o.

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami, dbałość o zachowanie najwyższej jakości potraw, przestrzeganie standardów i zasad pracy obowiązujących w restauracji. Pierwsza umowa na okres próbny, proponowane wynagrodzenie od 2000 zł.
Data publikacji: 2016-11-04
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: BADER Polska Spółka z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mostowa 1, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami, dbałość o zachowanie najwyższej jakości potraw, przestrzeganie standardów i zasad pracy obowiązujących w restauracji. Pierwsza umowa na okres próbny, proponowane wynagrodzenie od 2000 zł.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.11.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Prawo jazdy kategorii B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie minimum średnie gastronomiczne, minimum 2 lata doświadczenia w pracy w restauracji, prawo jazdy kategorii B, pasja do gotowania, przestrzeganie procedur HACCP.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: BADER Polska Spółka z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Mostowa 1, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny w godzinach 08.00-14.00, tel. 75-7346628 lub CV proszę przesyłać na adres e-mail praca (at) bader-leather.com
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 08.00-14.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Mostowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: ankieta/2010
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.11.2016
Oferta pracy ważna do: 18.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej pod nadzorem ormiańskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Legionowo (mazowieckie)
Przytowanie posiłkówGotowanie potrawObsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Gonice (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni rosyjskiej oraz ukraińskiej, pomoc nowym pracownikom z ukrainy na podległych stanowiskach.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Zakopane (małopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie oraz wydawanie dań
STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY - 2018-07-24 - Rawicz (wielkopolskie)
Wytwarzanie pizzy z dostępnych produktów, dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprzęt. Miejsce pracy: Wrocław ul. Kościuszki
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posilkow, dowóz posiłków na terenie Rzeszowa
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Rzeszów (podkarpackie)
- układanie menu,- smażenie, gotowanie;
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Grójec (mazowieckie)
jw.
JUMA M.BIERNACKI I WSP. SP.J - 2018-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie, wydawanie potraw zimnych i gorących.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas nieokreślonyMiejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w godzinach: 8-15, 15-22 pn-ndz. (system równoważny).
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Mikołów (śląskie)
Zapoznanie się z obrotem dokumentów księgowych, zasadami prowadzenia akt osobowych, sporządzanie deklaracji ZUS i US.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Płock (mazowieckie)
Kucharz małej gastronomii/pomoc kucharza
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Hotel Restauracja Leliwa spólka cywilna Masztalerz, Cach - 2018-06-14 - Przeworsk (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków: śniadania, obiady, kolacje, catering, a mianowicie: gotowanie, przygotowywanie surowców do przyrządzania posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
produkcja posiłków - kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Białystok (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, PRACA W RESTEURACJI
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "NORDPOL" PAWEŁ KUDŁACZ - 2018-01-11 - Dębica (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
-przygotowywanie potraw według receptur firmy-znajomość zagadnień zrbiorowego żywienia-przestrzeganie procedur HACCP
Kompleks Rekreacyjno-hotelowo-wypoczynkowy "Firlejowe Sioło" - 2017-06-09 - Wólka Rozwadowska (lubelskie)
przygotowywamioe potraw, ustalanie karty dań
TROSZOK TOBIASZ KARCZMA NA POLANIE - 2018-06-05 - Wisła (śląskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
SAMPROL Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Psary (śląskie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
AUTO PIKUL Mariola Pikul - 2016-08-05 - Puławy (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca w godz. 13-21.
Sklep Spożywczo Przemysłowy Restauracja "Pestka" Wiesław Laskowski - 2018-07-04 - Choczewo (pomorskie)
przygotowywanie potraw wg jadłospisu
Dom Pomocy Społecznej w Matczynie - 2016-01-04 - Matczyn (lubelskie)
Pozostali kucharze
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Jarosław (podkarpackie)
kucharz w Restauracji Kresowianka w Inowrocławiu
RESTAURACJA KRESOWIANKA Kamila Kapcia - 2016-07-04 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
praca przy budowie wiaduktów
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie min. zawodowe, min. 2 letnie doświadczenie w zawodzie. Spawanie konstrukcji lekkich
A2HM P.H.P.U. - 2015-12-21 - Koźmin Wielkopolski (wielkopolskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2018-02-01 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań fast-food tunezyjski: czapati, pieczywo nan, frikasy, tadżin, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Opole (opolskie)
praca w kuchnimiejsce pracy: Olsztyn ul.Kolejowa 11 i ul.Zientary Malewskiej 2A wynagrodzenie brutto: 12zł/godz.
Firma Gastronomiczna KRYS-STAN s.c. K.K.S. Dziodko - 2016-09-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)