KUCHARZ Jaros艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Pozostali kucharze
Data publikacji: 2017-03-22
Lokalizacja: Jaros艂aw (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jaros艂aw, powiat: jaros艂awski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jaros艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: jaros艂awski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2017
Data zako艅czenia pracy: 30.09.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaros艂awiu
Adres pracodawcy:
S艂owackiego 2, 37-500 Jaros艂aw, powiat: jaros艂awski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: jaros艂awski
Gmina pracodawcy: Jaros艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jaros艂aw
Ulica pracodawcy: S艂owackiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaros艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 22.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
DO UZGODNIENIA
ADAM RAJZER - 2017-11-28 - Rzesz贸w (podkarpackie)
obs艂uga czytelnik贸w, strony internetowej
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Pabianice (艂贸dzkie)
Przygotowywanie obiad贸w
P.H.U. Arkadiusz Dubikowski w Ciechanowie - 2018-05-19 - Ciechan贸w (mazowieckie)
wyszukiwanie dostawc贸w i odbiorc贸w w Chinach i w Polsce, nawi膮zywanie kontakt贸w handlowych, sprzeda偶 hurtowa i detaliczna, monitorowanie rynk贸w zbytu, tworzenie raport贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie mi臋s, obr贸bka termiczna warzyw, dbanie o porz膮dek na swoim stanowisku pracy, obr贸bka ryb, przygotowywanie deser贸w na bufety obiadowe, dbanie o porz膮dek w kuchni. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe (kucharz), wymagane do艣wiadczenie w zawodzie. Praca na podstawie umowy zlecenia przez okres pr贸bny w dalszej kolejno艣ci pracodawca deklaruje podpisanie umowy o prac臋.
Hotel "FALTOM" Tomasz Falkowski - 2016-06-21 - Rumia (pomorskie)
j.w.
"DEDAL" US艁UGI GASTRONOMICZNE SPERUDA STANIS艁AW - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe/艣rednie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie w ww. zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Na pocz膮tek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu si臋 umowa o prac臋. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIO艁 - 2016-08-16 - Rybnik (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.Wymagane wykszta艂cenie kierunkowe oraz minimum 2 lata sta偶u pracy jako kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
roboty tynkarskie
"BEJO-BUD" Budownictwo Og贸lne Krzysztof Babkowski - 2016-08-10 - Nowinka (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Praca w kuchni, przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z cotygodniowym menu. Przygotowanie potraw na imprezy okoliczno艣ciowe/catering.
Diecezjalne Centrum Edukacyjne - 2018-06-05 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Praca w kuchni restauracyjnej
Klasztor OO. Bernardyn贸w - 2018-05-11 - Le偶ajsk (podkarpackie)
Gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY, ZAPIEKANEK
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - D臋bica (podkarpackie)
wg stanowiska
Hurtownia Rolno-Spo偶ywcza WALMIR Waldemar & Lidia Purzyccy - 2017-11-14 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-08-04 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowanie da艅 z menu, obs艂uga go艣ci.
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2017-02-08 - Baboszewo (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. Praca w godz.: 11-22.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2017-10-09 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
pomoc w kuchni w trakcie imprez okoliczno艣ciowych, praca w nienormowanym czasie pracy
"APLAUZ" B艂a偶ej 艢l臋zak - 2016-10-20 - Sosnowiec (艣l膮skie)
j/w
BELVEDERE-CAFE 艁AZIENKI KR脫LEWSKIE SP. Z O.O. - 2016-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
realizowanie zam贸wie艅,przygotowanie 艣niada艅, obiad贸w, kolacji, pilnowanie zaopatrzenia, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy,
Andrzej 艢wi膮tkowski O艢RODEK MAZURSKI - 2016-12-14 - Okr膮g艂e (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy
HALINA PIETRASZEK brat.pl - 2017-10-04 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
P.P.H ."JAKIN" Jacek Napolski - 2016-09-26 - Lubawa (warmi艅sko-mazurskie)
Przyrz膮dzanie potraw
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2018-02-22 - Bytom (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepis贸w.
TAMARYND S.C. - 2017-07-07 - Gda艅sk (pomorskie)
Kucharz
Zdrowy Projekt Maciej Jermak - 2016-03-30 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w obiadowych,Przygotowanie potraw a la carte,Przygotowanie zimnego bufetu,Przygotowanie da艅 cateringowych
Christian Jurk "Reuters" - 2015-11-09 - Niemcy (Niemcy)
pozyskiwanie klient贸w wysy艂aj膮cych przesy艂ki kurierskie
PATRON SERVICE Sp. z o.o. - 2016-03-04 - Pozna艅 (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW TYPU KEBAB; WYMAGANIA: KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 5 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI; PRZED SPOTKANIEM PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
DARIUSZ WOJCIECH WOJTKUN - 2015-12-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)