KUCHARZ/KUCHARKA Tschernitz oferta pracy Christian Jurk "Reuters"
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 8,5 EUR
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie posi艂k贸w obiadowych,Przygotowanie potraw a la carte,Przygotowanie zimnego bufetu,Przygotowanie da艅 cateringowych
Data publikacji: 2015-11-09
Lokalizacja: Tschernitz ()
Pracodawca: Christian Jurk "Reuters"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Cottbuser str. 30, 03130 Tschernitz, NiemcyRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie posi艂k贸w obiadowych,Przygotowanie potraw a la carte,Przygotowanie zimnego bufetu,Przygotowanie da艅 cateringowych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 8,5 EUR
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tschernitz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Niemcy
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 8,5 EUR/godz
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia: Pracodawca pomaga w znalezieniu zakwaterowania.
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Praca w systemie zmianowym, pocz膮tek pracy od godziny 9.00 , zmiany do uzgodnienia od poniedzia艂ku do niedzieli.
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba g艂贸wna
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziani s膮 zar贸wno kucharze z do艣wiadczeniem, jak i pocz膮tkuj膮cy, a tak偶e osoby bez wykszta艂cenia ale z zami艂owaniem do kuchni, posiadaj膮cy ju偶 swoje pierwsze do艣wiadczenie w gotowaniu.
Nazwa pracodawcy: Christian Jurk "Reuters"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Wojew贸dzki Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Adres pracodawcy: vj (at) beireuters.com
J臋zyk aplikacji o prac臋: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV w j臋zyku niemieckim nale偶y wys艂a膰 bezpo艣rednio do pracodawcy podaj膮c w tytule wiadomo艣ci nazw臋 stanowiska pracy "KOCH".
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
CV w j臋zyku niemieckim nale偶y wys艂a膰 bezpo艣rednio do pracodawcy podaj膮c w tytule wiadomo艣ci nazw臋 stanowiska pracy "KOCH".
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Restauracja
Oferta zg艂oszona przez: Wojew贸dzki Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.11.2015
Data dodania oferty pracy: 05.11.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
Branza gastronomiczna.Przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem p贸艂produkt贸w wg oryginalnych receptur tej kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
pracownik ochrony
UMBRELLA Sp. z o.o. - 2017-03-02 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Sprz膮dzanie potraw kuchni regionalnej, ormia艅skiej, gruzi艅skiej lub tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
Przedsi臋biorstwo Uzdrowisko Ciechocinek SA - 2017-03-28 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przyjmowanie, konserwacja i wydawanie zb贸偶
ZIARN-POL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-16 - G贸rki (pomorskie)
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, do艣wiadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, porcjowanie zywno艣ci, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy, prowadzenie rejestr贸w do procedur systemu HACCP, wsp贸艂dzia艂anie w sprawowaniu nadzoru nad prac膮 personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale 偶ywienia, przestrzeganie prawid艂owej eksploatacji maszyn i urz膮dze艅, dbanie o nale偶yty stan maszyn, narz臋dzi i sprz臋tu. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-08-27 - Rybnik (艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w kuchni arabskiej, sprzeda偶 i obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Dom Seniora " W Dolinie Zag贸rzanki" - 2016-04-05 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 i napoj贸w w restauracji a-la-carte
Landhotel & Steakhouse Mareens Mareen Mrula - 2017-08-18 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz
VERSAL EXCLUSIVE Karol Spinda - 2016-09-15 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
- Przygotowywanie, wyko艅czenie i wydawanie potraw. Praca: EXPRESS KUCHNIA MARCHE GALERIA KATOWICKA.- Wynagrodzenie: od 1850 z艂/brutto - wynagrodzenie zale偶ne od do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ci. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony.- Praca w dwunastogodzinnym systemie czasu pracy: 7:00-19:00 lub 9:00-21:00 + soboty i niedziele. Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Min. 3 miesi膮ce do艣wiadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Mile widziana ksi膮偶eczka sanepidowska. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (9:00-17:00) (Tel. 723-316-592) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. 3 Maja 30, 40-097 Katowice ---> EXPRESS KUCHNIA MARCHE GALERIA KATOWICKA) W GODZINACH 9:00-17:00.
SHOKO GRANOWSKI SP脫艁KA JAWNA - 2016-08-12 - Katowice (艣l膮skie)
Wykonywanie posi艂k贸w dla gastronomii i restauracji, mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu - osoba ch臋tna do pracy
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Jaros艂aw (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
GRZEGORZ KOTWICKI - 2017-07-11 - 艁obez (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w, utrzymanie w czysto艣ci stanowiska pracy, planowanie produkcji
BLACK DIAMOND PAULINA KANTOWSKA - 2017-03-15 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Obs艂uga urz膮dze艅 i maszyn do produkcji wyrob贸w piekarniczych.
Leks Sp. z o.o. - 2017-10-25 - Tarn贸w Bycki (lubuskie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-06-28 - Ostaszewo (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie potraw kuchni polskiej, obs艂uga klient贸w, catering zaopatrzenia.
WSZYSTKON SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-10 - Gda艅sk (pomorskie)
Obr贸bka mi臋s, warzyw, owoc贸w, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.), przygotowywanie potraw, dbanie o porz膮dek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie prac膮 na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemys艂aw Bia艂y - 2017-12-20 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Gotowanie barszczu kurai艅skiego, ga艂uszek. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca na 1/2 etatu. Praca jednozmianowa. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw
JACQ Marta Piwowarczyk - 2018-02-07 - D臋blin (lubelskie)
Wykszta艂cenie: wy偶sze techniczne; min. 5 lat sta偶u pracy w japo艅skim przed. produkcyjnym zwi膮zanym z motoryzacj膮; j臋zyk japo艅ski - native speaker; znajomo艣膰 procesu produkcji i monta偶u czujnik贸w NOX; zakres zada艅: sporz膮dzanie raport贸w do Japonii; wdra偶anie unowocze艣nie艅 na nowopowsta艂ych liniach produkcyjno-monta偶owych czujnik贸w NOX; wsp贸艂praca ze specjalistami z Japonii; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw i da艅 typowych dla kuchni ukrai艅skiej wg oryginalnych receptur. Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Warszawa (mazowieckie)
prowadzenie zmiany, zarz膮dzanie zespo艂em na zmianie, tworzenie zam贸wie艅, realizacja zada艅 zleconych przez prze艂o偶onego
JERONIMO MARTINS POLSKA S.A. - 2017-06-14 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
Kucharz
"AGAT" Sp. z o. o. - 2016-09-08 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Przygotowanie da艅 kuchni japo艅skiej
ATS Sp. z o.o. - 2017-02-23 - Gda艅sk (pomorskie)
Wykszta艂cenie gastronomiczne. Praca w hotelu Laskowo. Kontakt z pracodawca osobisty oraz telefoniczny.
HOTEL SPA LASKOWO KATARZYNA POKORSKA - 2017-04-13 - Jankowice (艣l膮skie)
Oferta sta偶u dla os贸b m艂odych (do 30 roku 偶ycia) pozostaj膮cych bez pracy na regionalnym rynku pracy, zakwalifikowanych do II profilu pomocy (Projekt POWER).Wykszta艂cenie: wy偶sze; obs艂uga komputera i urz膮dze艅 biurowych; zakres obowi膮zk贸w: wykonywania prac kancelaryjno- biurowych i pomocniczych w sprawach prowadzonych przez prokurator贸w, w szczeg贸lno艣ci: wykonywanie podstawowych czynno艣ci biurowych w sekretariacie, obs艂uga urz膮dze艅 biurowych, rejestrowanie i ekspedycja korespondencji, sporz膮dzanie projekt贸w pism, zak艂adanie akt, zapoznanie si臋 z dokumentacj膮 w poszczeg贸lnych dzia艂ach, pomoc w porz膮dkowaniu archiwum; jedna zmiana; miejsce wykonywania sta偶u: sekretariat, biuro podawcze, archiwum prokuratury Rejonowej Gliwice-Zach贸d
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Gliwice (艣l膮skie)