KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie barszczu kurai艅skiego, ga艂uszek. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca na 1/2 etatu. Praca jednozmianowa. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
Data publikacji: 2018-02-22
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Gotowanie barszczu kurai艅skiego, ga艂uszek. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca na 1/2 etatu. Praca jednozmianowa. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 1聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 1聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: pomaturalne/policealne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie 艣rednie ka偶de, sta偶 pracy nie jest wymagany, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej, gotowanie barszczu ukrai艅skiego, aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.02.2018
Oferta pracy wa偶na do: 16.03.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.02.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz kuchni tureckiej i kurdyjskiejpraca na umowe na czas nieokreslony, praca na dwie zmianyoferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw, sprzeda偶 posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
BAR AS W艂odzimierz Jacek Kania - 2016-07-04 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w - osoba do przyuczenia
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-03-13 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
- przygotowywanie da艅 wed艂ug receptury;- dbanie o czysto艣膰 i smak podawanych potraw;- przestrzeganie norm i standar贸w produkcji;- dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu;- utrzymywanie dobrych relacji z zespo艂em;
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
sprzadzanie r贸znego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn iurz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Zgierz (艂贸dzkie)
- przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z przepisami HACCP i zasadami zdrowego, racjonalnego 偶ywienia, - pobieranie, oznakowanie i w艂a艣ciwe przechowywanie pr贸bek 偶ywno艣ci z ka偶dego posi艂ku, - utrzymanie w nale偶ytym porz膮dku maszyn i sprz臋tu kuchennego oraz innych przedmiot贸w s艂u偶膮cych do przygotowywania, podawania posi艂k贸w oraz utrzymanie w艂asciwego stanu sanitarnego pomieszcze艅 produkcyjnych zaplecza kuchennego. Praca w godz.: 7:00-15:00, 10:00-18:00. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 71 322 15 13, preferowany osobisty.
Dom Pomocy Spo艂ecznej im. 艢wi臋tej Rodziny - 2017-09-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
opieka, edukacja w grupie przedszkolnej
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE "PIOTRU艢 PAN" ANNA ARCHANOWICZ - 2016-09-14 - Radzymin (mazowieckie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowywanie da艅, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy; WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe kucharz, kucharka, minimum 1 rok do艣wiadczenia lub do przyuczenia
P.P.H.U. AD-BUD" - Adam Pyka - 2017-09-05 - Lis贸w (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzeda偶 w sklepie odzie偶owym
DACH - BUD Roman Malinowski - 2017-10-14 - Byt贸w (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug karty da艅, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
Ma艂a Gastronomia Ratyna El偶bieta - 2017-10-19 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z przedstwion膮 receptur膮/przepisami (obs艂uga kuchni). Praca w restauracji "SPHINX".
艁ukasz Kurzy艅ski - 2017-12-12 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE PRODUKT脫W , P脫艁PRODUKT脫W, UTRZYMYWANIE CZYSTO艢CI, POMOC KUCHARZOWI W PRZYGOTOWANIU POTRAW KUCHNI W艁OSKIEJ, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 DO PRACY, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA , ZNAJOMO艢膯 PRODUKT脫W KUCHNI W艁OSKIEJ, DO艢WIADCZENIE 2 LATA , GODZINY PRACY 12-20, MIEJSCE PRACY PIZZERIA BELLA ITALIA
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
LAMAR Us艂ugi Hotelarsko-Gastronomiczne - 2017-06-14 - Sopot (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
"MIKO" Piotr So艂tysiak - 2018-09-17 - Wola Dalsza (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej; praca w godz.9-13/13-17/17-21
CAN KERPI脟 KERPI脟 INVESTMENT - 2018-04-04 - Opole (opolskie)
obs艂uga klienta, przygotowywanie posi艂k贸w z menu lokalu, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Bia艂ystok (podlaskie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w, znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki 偶ywno艣ci; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2019-01-11 - Gliwice (艣l膮skie)
samodzielne prowadzenie kuchni typu domowa; menu dla du偶ej restauracji w tym na imprezy masowe okoliczno艣ciowe;
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
NAUKA PRZYGOTOWYWANIA POSI艁K脫W I NAPOJ脫W.
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w sto艂贸wce Fundacji.
FUNDACJA POMOCY BIEDNYM DZIECIOM "UT UNUM SINT" - 2018-08-02 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
obs艂uga klient贸w
Bar- Szklarnia Helena Faszczewska - 2016-01-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Sprzeda偶 oraz polecanie wyrob贸w.
Gzella Net Sp. z o.o. - 2015-11-30 - Gda艅sk (pomorskie)
praca w kuchni restauracji a'la carte pod zwierzchnictwem szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Stare Sady (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i posi艂k贸w, uk艂adanie menu, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Chmielno (dolno艣l膮skie)
Zgodnie z programem stazowym
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Goleni贸w (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
PIK Sp. z o.o. - 2018-11-20 - Bierut贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Utrzymanie czysto艣ci hotelu
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)