KUCHARZ Elsterheide, Tätzschwitz oferta pracy Landhotel & Steakhouse Mareens Mareen Mrula
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 10 EUR
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i napojów w restauracji a-la-carte
Data publikacji: 2017-08-18
Lokalizacja: Elsterheide, Tätzschwitz ()
Pracodawca: Landhotel & Steakhouse Mareens Mareen Mrula
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lindenstr. 1, 02979 Elsterheide, Tätzschwitz, Niemcy
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań i napojów w restauracji a-la-carte
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 10 EUR
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Elsterheide, Tätzschwitz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Niemcy
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 10 EUR/godz
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia: Pracodawca pomaga w znalezieniu zakwaterowania
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy: Wysokość pensji brutto: od 10 Euro/godzina
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 16.08.2017
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Prawo jazdy kat. B i własny samochód
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
• Wykształcenie: mile widziane w zawodzie kucharz • Doświadczenie zawodowe: wymagane • Znajomość języków: niemiecki – komunikatywny (umożliwiający porozumienie się z przełożonym i współpracownikami)• Prawo jazdy kat. B oraz własny samochód ze względu na utrudniony dojazd komunikacją miejską• Elastyczność, zorientowanie na klienta, motywacja, umiejętność pracy w zespole
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Landhotel & Steakhouse Mareens Mareen Mrula
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Adres pracodawcy: Pani Mrula 0049 3 57 22 95 95 40
Język aplikacji o pracę: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Na adres e-mail: info (at) mareens.deW tytule maila proszę wpisać: „Koch”
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil działalności pracodawcy:
Restauracja w stylu rustykalnym, posiadająca 40 miejsc. Dodatkowo posiada salę klubową dla 30 osób, winiarnię dla 20 osób oraz salę bankietowa dla 120 osób. Dysponuje także dużym ogrodem piwnym z kominkiem. Oferta restauracji to przede wszystkim różnego rodzaju steki, które można łączyć z rozmaitymi przystawkami, według gustu. Oprócz steków jest także inny wybór dań.
Oferta zgłoszona przez:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.08.2017
Data dodania oferty pracy: 16.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Obsługa klienta
PHU "GASTROTEAM" Michał Zezulak - 2016-10-05 - Sucha Górna (dolnośląskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Zabrze (śląskie)
-
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2016-08-03 - Białystok (podlaskie)
sporządzanie potraw kuchni tureckiej, surówek, przygotowanie mięsa do kebaba, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Praca w kuchni, przygotowanie dań kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharzPraca co drugi dzień-lokal otwarty w godzinach od 10.00-18.00.
KWADRANS -BISTRO CAFE ANDRZEJ GOLIS - 2016-05-12 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Wykształcenie i doświadczenie : brak wymagań; zakres obowiązków: realizację planów produkcyjnych, wykonywanie prostych prac produkcyjnych t.j.: odbieranie produktów z taśmy, pakowanie w kartony jednostkowe, pakowanie do kartonów zbiorczych, układanie kartonówna palecie, transport ręczny produktów, transport wózkiem paletowym, obsługę zasypów, utrzymanie stanowiska pracy w odpowiednim stanie czystości zgodnie z zasadami i wytycznymi oraz przestrzeganie przepisów BHP, aktywne uczestnictwo w programach usprawnień procesu produkcyjnego; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice
KPI ( KOREA PLASTIC INDUSTRY) SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-22 - Gliwice (śląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Racot (wielkopolskie)
gotowanie, pieczenie, smażenie, obróbka wstępna warzyw i mięs
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Krzepice (dolnośląskie)
-przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych oraz uroczystych przyjęć
ENERGOPOL - Warszawa S.A. - 2017-02-09 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
PRACA W ZAWODZIE SAMODZIELNY KUCHARZ, SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA PRZY UŻYCIU MASZYN GASTRONOMICZNYCH,WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, BIEŻĄCE UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZ ORAZ SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZAŚWIADCZENIE LEKARSKIE O ZDOLNOŚCI DO PRACY W ZAWODZIE, 10 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, godziny pracy od 6-14; 11-19, PRACODAWCA PROSI O KONTAKT PRZED SPOTKANIEM OSOBISTYM
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przewożenie towaru z kraju do klientów zagranicznych
"ABC-System" Produkcja-Handel-Usługi Kazimierz Kanonowicz - 2016-02-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Dokonywanie okresowych przeglądów instalacji kominowej (plus czyszczenie) i gazowej w indywidualnych budynkach jednorodzinnych.
Twój Kominiarz Robert Bandulski - 2018-03-13 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowanie potraw wg. receptur, sprzedaż, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Chrzanów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Połaniec (świętokrzyskie)
Pracownik kuchni, przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Wiechlice (lubuskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej pod nadzorem ormiańskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Legionowo (mazowieckie)
koordynacja kalendarza spotkań Zarządu, organizacja podróży służbowych, wsparcie Zarządu w realizacji codziennych zadań,
ULTRA PLUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-27 - Kłodzko (dolnośląskie)
umiejętność pracy w zespole, łatwość nawiązywania kontaktów i dobra organizacja pracy,gotowość do pracy w systemie zmianowym ( także w weekend)
kontakt przez OHP - 2018-04-17 - Słubice (lubuskie)
Praca na stanowisku kucharz w restauracji. Wymagania: staż pracy jako kucharz. Sposób aplikowania: telefonicznie, e-mail: info (at) bowlinggniewino.pl
Usługi Gastronomiczne Grzegorz Kołodziejski - 2018-02-20 - Gniewino (pomorskie)
obróbka wstępna surowców, mycie i mielenie filetów rybnych, przygotowywanie kotletów rybnych, pierogów oraz krokietów, pakowanie i etykietowanie przygotowanych wyrobów, gotowanie, smażenie potraw rybnych
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Bielawa (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Umowa zlecenie w godz. 7-19.00, również w weekendy. Wymagane doświadczenie. Wyżywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2016-12-08 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
zgodnie z umową
CZARDASZ - Sebastian Rulak - 2017-06-24 - Babin (wielkopolskie)
Przyrządzanie potraw arabskich w tym kebaba.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Łęczna (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, serwowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Ożańsk (podkarpackie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
wg stanoiwska
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Opinogóra Górna (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
NAD WISŁĄ Danuta Iwańska - 2018-09-14 - Dęblin (lubelskie)
Dbałość o prawidłowe, punktualne i zgodne z instrukcjami przygotowywanie posiłków, przestrzeganie norm ilościowych i jakościowych przy przygotowywaniu posiłków, udział w ustalaniu menu, przyjmowanie dostaw. Praca na pełny etat od poniedziałku do piątku w godzinach 10-16 i 15-21.
PLATINIUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-27 - Janki (mazowieckie)