KUCHARZ Szczecin oferta pracy J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3聽000 - 5聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRACA W ZAWODZIE SAMODZIELNY KUCHARZ, SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA PRZY U呕YCIU MASZYN GASTRONOMICZNYCH,WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE GASTRONOMICZNE, BIE呕膭CE UMIEJ臉TNO艢CI W ZAWODZIE KUCHARZ ORAZ SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZA艢WIADCZENIE LEKARSKIE O ZDOLNO艢CI DO PRACY W ZAWODZIE, 10 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, godziny pracy od 6-14; 11-19, PRACODAWCA PROSI O KONTAKT PRZED SPOTKANIEM OSOBISTYM
Data publikacji: 2018-03-21
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:JAGIELLO艃SKA 71, 70-365 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRACA W ZAWODZIE SAMODZIELNY KUCHARZ, SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA PRZY U呕YCIU MASZYN GASTRONOMICZNYCH,WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE GASTRONOMICZNE, BIE呕膭CE UMIEJ臉TNO艢CI W ZAWODZIE KUCHARZ ORAZ SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZA艢WIADCZENIE LEKARSKIE O ZDOLNO艢CI DO PRACY W ZAWODZIE, 10 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, godziny pracy od 6-14; 11-19, PRACODAWCA PROSI O KONTAKT PRZED SPOTKANIEM OSOBISTYM
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 3聽000 - 5聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 3聽000 - 5聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2018
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 10)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: GASTRONOMICZNE
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: BRAK PRZECIWWSKAZA艃 ZDROWOTNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 10
Nazwa pracodawcy: J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
JAGIELLO艃SKA 71, 70-365 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: JAGIELLO艃SKA
Numer budynku pracodawcy: 71
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.03.2018
Data dodania oferty pracy: 20.03.2018
Oferta pracy wa偶na do: 19.04.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.03.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/g stanowiska
AEBI Schmidt Polska sp.z.o.o. - 2018-08-23 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, pieczenie bezy
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Wi艣niewo (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza, wypiek pizzy. Wymagania: do艣wiadczenie zawodowe, aktualna ksia偶eczka sanitarno- epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B.
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe " Pizzeria Vegas " Magdalena Szelewska - 2016-02-04 - Pietrowice Wielkie (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw,utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy
Chris Turystyka i Rekreacja Magdalena Alchimowicz - 2019-03-04 - Kruklanki (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca sezonowa; pracodawca zach臋ca do aplikowania na w/w stanowisko osoby ucz膮ce si臋; mo偶liwo艣膰 noclegu; wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 8-16 w celu ustalenia terminu spotkania
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "BA艁TYK" Miros艂aw Bujakowski - 2016-06-27 - Ustka (pomorskie)
Kucharz kuchni tureckiej. Praca od 9.00 - 24.00
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Limanowa (ma艂opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, produkcja
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
-sortowanie surowc贸w na linii sortuj膮cej, zasyp i odbi贸r towar贸w na linii produkcyjnej, prace porzadkowe w obr臋bie stanowiska pracy
Allmiz Sp. z o.o. - 2018-06-12 - Leon贸w (lubelskie)
Przygotowanie potraw. Ustalanie karty da艅. Przygotowywanie da艅 z karty menu. Przygotowywanie sushi.
Food Studio Pawe艂 Winiszewski - 2015-12-21 - Gda艅sk (pomorskie)
Branza gastronomiczna.Przygotowywanie da艅 w restauracji wg oryginalnych przepis贸w kuchni w艂oskiej. Prowadzenie gospodarki magazynowej.Dbanie o czysto艣c na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
praca w kawiarni
Fly High Coffee Wojciech Janowicz - 2018-02-22 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, przygotowywanie sushi oraz potraw japo艅skich, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Restauracja z jedzeniem na wag臋 specjalizuj膮ca si臋 w kuchni polskiej oraz reginalnej (potrawy kuchni 艣wiatowych) Przyrz膮dzanie posi艂k贸w oraz ich wydawanie, obr贸bka wst臋pna mi臋s, przygotowywanie p贸艂produkt贸w, sporz膮dzanie zam贸wie艅, praca przy wydawaniu posi艂k贸w, tworzenie przepis贸w i receptur. Umowa na czas okre艣lony, praca w godz. 8:00-21:00 r贸wnowa偶ny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zadania na stanowisku:1. Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami i normami 偶ywno艣ciowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowod贸w magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji 偶ywno艣ci.5. Przygotowywanie miesi臋cznych sprawozda艅. Wymagane dokumenty:CV i list motywacyjny,Kopia dokument贸w potwierdzaj膮cych kwalifikacje oraz sta偶 pracyTermin i miejsce sk艂adania dokument贸w aplikacyjnych :Dokumenty nale偶y sk艂ada膰 w zamkni臋tych kopertach do 31.05.2016 r. w siedzibie Pomorskiej Wojew贸dzkiej Komendy Ochotniczych Hufc贸w Pracy ul. Uphagena 27 80-237 Gda艅sk w godzinach 7:45 -15:45 lub przesy艂a膰 poczt膮 tradycyjn膮 na wskazany powy偶ej adres z dopiskiem Rekrutacja do OSiW w Tczewie.Proces rekrutacji na wskazane stanowisko b臋dzie dwu etapowy. W pierwszym etapie odb臋dzie si臋 weryfikacja nades艂anych dokument贸w pod wzgl臋dem formalnym ,dokumenty zawieraj膮ce braki formalne zostan膮 odrzucone a pozosta艂e osoby kt贸re przejd膮 pozytywnie wst臋pn膮 weryfikacj臋 dokument贸w aplikacyjnych zostan膮 zaproszone na test sprawdzaj膮cy ich wiedz臋 .W drugim etapie z kandydatami ,kt贸rych wynik testu b臋dzie pozytywny zostanie przeprowadzona ostateczna rozmowa kwalifikacyjna z udzia艂em Wojew贸dzkiego Komendanta oraz komisji doradczej.Z艂o偶onych dokument贸w nie zwracamy . Prosimy o dopisanie w aplikacji nast臋puj膮cej klauzuli:Zgodnie z ustaw膮 z dn. 29.08.97 r. o Ochronie danych Osobowych Dz. Ust. Z 2002 poz. 101 ,nr 926 wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezb臋dnych do realizacji procesu rekrutacji i selekcji na stanowisko Kucharza w OSiW w Tczewie przez Pomorsk膮 Wojew贸dzk膮 Komend臋 Ochotniczych Hufc贸w Pracy. Administratorem Pa艅stwa danych osobowych jest Komendant Pomorskiej Wojew贸dzkiej Komendy Ochotniczych Hufc贸w pracy ul. Uphagena 27. Pa艅stwa dane osobowe zbierane s膮 na potrzeby rekrutacji na stanowisko kucharza w OSiW w Tczewie.Zebrane dane mog膮 by膰 udost臋pniane wy艂膮cznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przys艂uguje Pa艅stwu prawo dost臋pu do tre艣ci swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach okre艣lonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Pa艅stwa danych osobowych jest dobrowolne i niezb臋dne dla potrzeb rekrutacji. Oferty odrzucone zostan膮 protokolarnie zniszczone po zako艅czonej rekrutacji.
POMORSKA WOJEW脫DZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFC脫W PRACY W GDA艃SKU - 2016-05-24 - Tczew (pomorskie)
planowanie przyrz膮dzania potraw, sporz膮dzanie potraw, nadzorowanie procesu produkcji, wydawanie potraw, utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, oferta przeznaczona dla os贸b powy偶ej 30 roku 偶ycia
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Sosnowiec (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
DGP Catering Partner Sp. z o.o. - 2017-02-17 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
PPHU ADMAR Marek Markiewicz - 2016-07-12 - Zielona 艁膮ka (wielkopolskie)
jw.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2018-07-04 - Irlandia (Irlandia)
Kontakt osobisty lub e-mailowy: dgaska (at) czarnygron.pl. Przygotowywanie potraw i p贸艂produkt贸w. Praca na okres pr贸bny 3 m-ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia.Praca w godz.6:14:22.MO呕LIWO艢膯 ZATRUDNIENIA TYLKO w WEEKENDY w ramach umowy zlecenie.
Czarny Gro艅 sp. z o.o. sp.k. - 2018-03-29 - Rzyki (ma艂opolskie)
gotowanie i wydawanie posi艂k贸w
Gospoda Star贸wka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-08-01 - Starowa G贸ra (艂贸dzkie)
jw
Przedszkole nr 344 - 2017-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie pierog贸w
PHU DREW-BUD Tomasz Rze藕nik - 2016-05-31 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych do obr贸bki wst臋pnej i termicznej, racjonalne wykorzystywanie produkt贸w w czasie obr贸bki wst臋pnej i termicznej, przygotowywanie posi艂k贸w na podstawie jad艂ospisu dekadowego i asygnaty kuchennej zgodnie z receptur膮 przygotowywania potraw z zachowaniem w艂a艣ciwych parametr贸w czasu obr贸bki i temperatury okre艣lonych w systemie zarz膮dzania bezpiecze艅stwem 偶ywno艣ci, wydawanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cym porz膮dkiem dnia i harmonogramem wydawania posi艂k贸w z zachowaniem ich w艂a艣ciwej temperatury serwowania, u偶ytkowanie sprz臋tu i urz膮dze艅 gastronomicznych, stanowi膮cych wyposa偶enie kuchni zgodnie z ich przeznaczeniem, dbanie o utrzymanie w nale偶ytym stanie sprz臋tu kuchennego i sto艂owego oraz przedmiot贸w zaopatrzenia mundurowego
Centralny O艣rodek Szkolenia Stra偶y Granicznej im. Marsza艂ka Polski J贸zefa Pi艂sudskiego - 2018-06-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Zgodny ze stanowiskiem.
"PORT 2000" Marcinkiewicz Sp. jawna - 2016-07-01 - Jeziorki (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Paw艂owice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Szczawnica (ma艂opolskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze oraz Sosnowiec.- Wynagrodzenie: 950 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00. Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owocow morza, warzyw i innych. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony, praca na dwie zmiany w przedziale czasowym: 10:00-21:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-11-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
monta偶 stolarki budowlanej u klienta (drzwi, okna, rolety, bramy)
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Tychowo (zachodniopomorskie)