KUCHARZ Koszalin oferta pracy Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie produktów żywnościowych do obróbki wstępnej i termicznej, racjonalne wykorzystywanie produktów w czasie obróbki wstępnej i termicznej, przygotowywanie posiłków na podstawie jadłospisu dekadowego i asygnaty kuchennej zgodnie z recepturą przygotowywania potraw z zachowaniem właściwych parametrów czasu obróbki i temperatury określonych w systemie zarządzania bezpieczeństwem żywności, wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującym porządkiem dnia i harmonogramem wydawania posiłków z zachowaniem ich właściwej temperatury serwowania, użytkowanie sprzętu i urządzeń gastronomicznych, stanowiących wyposażenie kuchni zgodnie z ich przeznaczeniem, dbanie o utrzymanie w należytym stanie sprzętu kuchennego i stołowego oraz przedmiotów zaopatrzenia mundurowego
Data publikacji: 2018-06-22
Lokalizacja: Koszalin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Marszałka Józefa Piłsudskiego 92, 75-950 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie produktów żywnościowych do obróbki wstępnej i termicznej, racjonalne wykorzystywanie produktów w czasie obróbki wstępnej i termicznej, przygotowywanie posiłków na podstawie jadłospisu dekadowego i asygnaty kuchennej zgodnie z recepturą przygotowywania potraw z zachowaniem właściwych parametrów czasu obróbki i temperatury określonych w systemie zarządzania bezpieczeństwem żywności, wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującym porządkiem dnia i harmonogramem wydawania posiłków z zachowaniem ich właściwej temperatury serwowania, użytkowanie sprzętu i urządzeń gastronomicznych, stanowiących wyposażenie kuchni zgodnie z ich przeznaczeniem, dbanie o utrzymanie w należytym stanie sprzętu kuchennego i stołowego oraz przedmiotów zaopatrzenia mundurowego
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
1928 zł brutto + 5 % premii regulaminowej + % dodatku za wysługę lat pracy lecz nie mniej niż 2100 zł brutto miesięcznie ze wszystkimi składnikami wynagrodzenia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Koszalin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Koszalin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Koszalin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2018
Data zakończenia pracy: 30.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
stan zdrowia pozwalający udźwignąć towar o maksymalnej masie 15 kilogramów, -wykształcenie zawodowe kucharz lub z zakresu przetwórstwa żywności, doświadczenie na stanowisku kucharza lub na stanowisku o podobnej specyfice
Nazwa pracodawcy:
Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Marszałka Józefa Piłsudskiego 92, 75-950 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
dodatkowe informacje: praca w godz. 6:00 -14:00, 12:00 -20:00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Koszalin
Ulica pracodawcy: Marszałka Józefa Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 92
Profil działalności pracodawcy: szkolenie funkcjonariuszy Straży Granicznej
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.06.2018
Oferta pracy ważna do: 20.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, pomoc w przygotowywaniu posiłków, przy użyciu artykułów spożywczych wydanych do kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Tarnów (małopolskie)
-
Handel Spożyw.-Przemysł. s.c. Z. Szwichtenberg J.Sokołowska HSPG - 2017-04-21 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie potraw z karty na zamówienie, dbałosc o produkty i ich jakosć, czystość i umiejętność pracy w zwspole, znajomośc kuchni polskiej tradycyjnej, dobra organizacja pracy.
Perfect Magiczna Spiżarnia - 2017-02-20 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Praca w barze polegająca na przygotowywaniu posiłków. Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 10 lat. Umiejętność przyrządzania owoców morza.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Radzymin (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ POD NADZOREM WIETNAMSKIEGO SZEFA KUCHNI
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
gotowanie,układnie menu,zamawianie towaru,remamenty
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Środa Śląska (dolnośląskie)
przygotowywanie sałatek, burgerów, potraw z grila
AGATA BOROŃ KOFEINA - 2016-07-13 - Radomsko (łódzkie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Kalsk (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Radomsko (łódzkie)
wg stanowiska
Robert Zięba Gościniec pod Lubomirem - 2016-03-08 - Węglówka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Kraków (małopolskie)
- gotowanie w pensjonacie,- prowadzenie kuchni bankietowej i à-la-carte,- kuchnia domowa i nowoczesna.
kontakt przez WUP - 2017-08-01 - Niemcy (Niemcy)
prowadzenie dokumentacji magazynowej, przyjmowanie, wydawanie, układanie i sprzedaż towarów i części oraz sprzedaż usług itp.
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, DBANIE O PORZĄDEK NA KUCHNI. PRACA NA DWIE ZMIANY: PIERWSZA ZMIANA OD 11:00-19:00, DRUGA ZMIANA OD 14:00-22:00. OFERTA ZGŁOSZONA POD INFORMACJĘ STAROSTY.
RESTAURACJA INDYJSKA "RANI" AUROBINDA KARMAKAR - 2018-01-26 - Dębica (podkarpackie)
kuchnia orientalna
ELTOM HANDEL WIELOBRANŻOWY NGUYEN KHAC TAM BAR DONG DO - 2017-01-25 - Szprotawa (lubuskie)
Praca jako kucharz-pizzerman. Możliwość przyuczenia
PIZZERIA Kotynia Rafał - 2017-06-28 - Jeżów (łódzkie)
żywienie dzieci szkolnych i przedszkonych
P.H. "IWONA" Usługi Cateringowe Iwona Szelągiewicz - 2016-10-28 - Sosnowiec (śląskie)
według stanowiska
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Kraków (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Pizzeria Corleone S.C. Kamila Przełuska, Remigiusz Miszta - 2017-06-16 - Słupsk (pomorskie)
- przyjmowanie produktów z magazynu żywnościowego,- przygotowywanie posiłków wg jadłospisu- dbałość o stanowisko pracy
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 5286 - 2016-06-13 - Czerwieńsk (lubuskie)
Wypiek pizzy.
Tomasz Popielec Bartnicza 6 m 3, Euro Culinary Express Tomasz Popielec - 2016-05-18 - Płock (mazowieckie)
- gotowanie potraw,- obsługa pieca konweksyjnego i urządzeń kuchennych- kierowanie zespołem
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Kąkolewo (wielkopolskie)
Kucharz (praca dla osób do 30 roku życia)
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie potraw i posiłków tradycyjnej kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni żywienia zbiorowego w szkole podstawowej.
INVESTO Kamil Stopikowski - 2016-08-10 - Serock (mazowieckie)
Przygotpwanie kuchni ukraińskiej,Obsługa grup z Ukrainy i Białorusii
METRO PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-15 - Boguszyn (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Głogów (dolnośląskie)
Gotowanie dań arabskich (kuchnia algierska, turecka i tunezyjska).
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Zabrze (śląskie)
obsługa klienta, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowanie produktu do produkcji
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia i normami żywieniowymi
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7 - 2017-09-20 - Łódź (łódzkie)