KUCHARZ Środa Śląska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie,układnie menu,zamawianie towaru,remamenty
Data publikacji: 2016-06-08
Lokalizacja: Środa Śląska (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Środa Śląska, powiat: średzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gotowanie,układnie menu,zamawianie towaru,remamenty
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Środa Śląska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: średzki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.07.2016
Data zakończenia pracy: 31.05.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno- epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Środzie Śląskiej
Adres pracodawcy:
Wrocławska 4, 55-300 Środa Śląska, powiat: średzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: średzki
Gmina pracodawcy: Środa Śląska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Środa Śląska
Ulica pracodawcy: Wrocławska
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Środzie Śląskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.06.2016
Oferta pracy ważna do: 08.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej, podstawowa znajomość potraw kuchni azjatyckiej, przygotowanie z surowca dań i pomoc kucharzowi
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie dań według standardów, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapasów produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy,przygotowywanie dań według standardów.
Hard Rock Cafe - 2017-08-18 - Gdańsk (pomorskie)
Pracaw kuchni hotelowej
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji oraz cateringu;Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu;Przestrzeganie zasad postępowania z żywnością;Dbanie o czystość w kuchni oraz w pomieszczeniach socjalnych.
"L.&P." Sp. z o.o. Agencja Zatrudnienia - 2016-10-07 - Chróścielów (opolskie)
Praca w zawodzie
FitLab Catering S.C. EWA TYRKIEL, KLAUDIA BADURA - 2016-04-27 - Kraków (małopolskie)
PRACA PRZY ROBIENIU PIZZY ORAZ INNYCH DAŃ Z KUCHNI WŁOSKIEJ PRZY POMOCY PIECA DO PIZZY, SPRZĄTANIE SWOJEGO STANOWISKA PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WŁOSKIEJ, MIN. 6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA W KUCHNI WŁOSKIEJPRACA W GODZINACH: 11:00-23:00
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie ciepłych i zminych potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wojanów (dolnośląskie)
Wg. stanowiska pracy
"HATRON"S.C. - 2017-05-24 - Kraków (małopolskie)
pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, CIAST Z ZASTOSOWANIEM MASZYN I URZĄDZEŃ, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ I POLSKIEJ, WYKAŃCZANIE I ESTETYCZNE DEKOROWANIE POTRAW, PRACA DWUZMIANOWA W GODZ. 12.00 - 20.00, 16.00 - 24.00, DLA OSÓB BEZROBOTNYCH ZAREJESTROWANYCH W PUP KOŁOBRZEG, POSIADAJĄCYCH III PROFIL POMOCY.
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2016-12-22 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań wg karty dań,przygotowywanie sushi, dvanie o czystość stanowiska, lokalu, dodoatkowo wywóz jedzenia
PM FOOD SOLUTION PRZEMYSŁAW MAGDZIAREK - 2018-06-07 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, kebabów adana, iskender, pide, pilaw, słodkich wypieków typu baklava; praca w godz.: 9-13, 12-16, 16-20
KERPIC KEBAB HOUSE - 2016-09-14 - Opole (opolskie)
Staż dla osoby bezrob. zarej. w tut. Urzędzie posiad. II prof. pomocy i spełn. kryteria programowe. 1. Godziny odbywania stażu od od 8:00 do 16:00.2.Zapoznanie się z Regulaminem Pracy, programem stażu i omówienie zakresu zadań zawodowych.3.Zapoznanie ze statutem organizacji jaką jest PKPS, z celami dla których jest powołana oraz formami działalności.4.Zapoznanie z miejscem pracy, w którym będzie odbywany staż.5.Zapoznanie z obowiązkami i uprawnieniami stażysty.6.Zapoznanie z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni.7.Sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, sporządzanie potraw jarskich.8.Przygotowywanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań. 9.Zapoznanie z zasadami i wdrażanie do przestrzegania norm żywieniowych zalecanych przy sporządzaniu posiłków w zależności od grupy odbiorców, dla której są przeznaczone.10.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu prób żywieniowych i zapoznanie z zasadami prawidłowego przechowywania prób.11.Stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.12.Uczestnictwo w przygotowywaniu jadłospisów.13.Wdrażanie do dbania o racjonalne i prawidłowe porcjowanie posiłków.14.Udział w przygotowywaniu posiłków.15.Nauka samodzielnego przygotowywania posiłków pod nadzorem szefa kuchni.16.Wydawanie posiłków przygotowywanych w kuchni/na miejscu i na wynos.17.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zaleceń kontroli sanitarnej. 18.Pomoc w zaopatrywaniu placówki w zdrową żywność, planowanie jadłospisu.19.Utrzymywanie czystości w pomieszczeniach użytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej i innych pomieszczeń użytkowych do prowadzenia działalności świetlicowej.20. Dbanie o punktualne przygotowywanie posilków.
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Kolbuszowa (podkarpackie)
praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Chełmsko Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Zespół Rekreacyjno-Restauracyjny "Berpol" - 2016-03-15 - Brynica (opolskie)
jw.
VIET-JAPAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-29 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
jw
Publiczne Przedszkole Integracyjne nr 209 - 2017-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
nauka wyrabiania pizzy metodami tradycyjnymiprzygotowanie produktówobsługa pieca do pizzydbanie o jakoś i smak wydawanych potrawnauka karty menuStaż odbywać się w Śródmieściu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, także w weekendy; miejsce pracy: Gliwice Sośnica; kuchnia polska i śląska;
"MAG" Przesiębiorstwo Wielobranżowe Grażyna Zygadło - 2016-01-08 - Gliwice (śląskie)
branża spożywczo- przemysłowawykształcenie bez znaczeniaobsługa kasy fiskalnejmoże być osoba do przyuczenia
PPHU "ALBANO MAX" Iwona Lepka - 2017-09-04 - Radłów (wielkopolskie)
Sprzątanie biur.Miejsce pracy: Mińsk Mazowiecki, ul. Szczecińska 2Miejsce rekrutacji w siedzibie pracodawcy.
CLAR SYSTEM Spółka Akcyjna - 2017-08-29 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Praca w restauracji.
DEVA SPA sp. z o.o. - 2016-05-27 - Nieznanice (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni bengalskiej,współpraca z dostawcami żywności, udzielanie informacji o produktach klientom
Rahman Kebab Sp. z o.o. - 2016-09-30 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
- ZAMIATANIE I MYCIE POSADZKI - UZUPEŁNIANIE ŚRODKÓW W WC- ODKURZANIE WYKŁADZIN I DYWANIKÓW- MYCIE PŁYTEK, OKIEN I PRZESZKLEŃ- DOCZYSZCZANIE POWIERZCHNI
Stanbest sp. jawna - 2017-07-13 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
PIZZERIA - RESTAURACJA "ARTMAR" ARTUR GARNCAREK, MARIUSZ GARNCAREK S.C. - 2017-03-21 - Chorzów (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
- Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej.- Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.- Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.- Planowanie posiłków i układanie menu.- Kierowanie pracą pracowników w dziale produkcyjnym.- Współpraca z klientami i dostawcami.- Współpraca z kierownictwem zakładu.- Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.- Kontrolowanie zgodności czynności produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod kątem występowania czynników zagrażających życiu i zdrowiu człowieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa - 2018-05-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pisiłków w kuchni dla gości restauracji.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe IMPED - 2017-06-14 - Nysa (opolskie)