KUCHARZ Środa Śląska oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 1 850 PLN

Zakres obowiązków: gotowanie,układnie menu,zamawianie towaru,remamenty

Data publikacji: 2016-06-08

Lokalizacja: Środa Śląska (dolnośląskie)

Pracodawca: kontakt przez PUP

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Środa Śląska, powiat: średzki, woj: dolnośląskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
gotowanie,układnie menu,zamawianie towaru,remamenty

Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie

Zmianowość pracy: nie dotyczy

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Środa Śląska

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: średzki

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 09.07.2016

Data zakończenia pracy: 31.05.2017

Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe

Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno- epidemiologiczna

Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Środzie Śląskiej

Adres pracodawcy:
Wrocławska 4, 55-300 Środa Śląska, powiat: średzki, woj: dolnośląskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: dolnośląskie

Powiat pracodawcy: średzki

Gmina pracodawcy: Środa Śląska

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Środa Śląska

Ulica pracodawcy: Wrocławska

Numer budynku pracodawcy: 4

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Środzie Śląskiej

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 08.06.2016

Oferta pracy ważna do: 08.07.2016

Data udostępnienia oferty pracy: 08.06.2016

Data przyjęcia oferty pracy: 08.06.2016

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ - od 2 000 PLN

przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej, podstawowa znajomość potraw kuchni azjatyckiej, przygotowanie z surowca dań i pomoc kucharzowi
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)

KUCHARZ - do 14 PLN

Przygotowywanie dań według standardów, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapasów produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy,przygotowywanie dań według standardów.
Hard Rock Cafe - 2017-08-18 - Gdańsk (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

Pracaw kuchni hotelowej
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Kazimierz Dolny (lubelskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji oraz cateringu;Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu;Przestrzeganie zasad postępowania z żywnością;Dbanie o czystość w kuchni oraz w pomieszczeniach socjalnych.
"L.&P." Sp. z o.o. Agencja Zatrudnienia - 2016-10-07 - Chróścielów (opolskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Praca w zawodzie
FitLab Catering S.C. EWA TYRKIEL, KLAUDIA BADURA - 2016-04-27 - Kraków (małopolskie)

KUCHARZ - od 1 050 PLN

PRACA PRZY ROBIENIU PIZZY ORAZ INNYCH DAŃ Z KUCHNI WŁOSKIEJ PRZY POMOCY PIECA DO PIZZY, SPRZĄTANIE SWOJEGO STANOWISKA PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WŁOSKIEJ, MIN. 6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA W KUCHNI WŁOSKIEJPRACA W GODZINACH: 11:00-23:00
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

przygotowywanie i wydawanie ciepłych i zminych potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Czaplinek (zachodniopomorskie)

KUCHARZ (STAZ) - 997,4 PLN

-
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wojanów (dolnośląskie)

PORTIER - od 2 000 PLN

Wg. stanowiska pracy
"HATRON"S.C. - 2017-05-24 - Kraków (małopolskie)

POMOC KUCHENNA - 997,4 PLN

pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Tarnobrzeg (podkarpackie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

przygotowywanie posiłków, CIAST Z ZASTOSOWANIEM MASZYN I URZĄDZEŃ, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ I POLSKIEJ, WYKAŃCZANIE I ESTETYCZNE DEKOROWANIE POTRAW, PRACA DWUZMIANOWA W GODZ. 12.00 - 20.00, 16.00 - 24.00, DLA OSÓB BEZROBOTNYCH ZAREJESTROWANYCH W PUP KOŁOBRZEG, POSIADAJĄCYCH III PROFIL POMOCY.
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2016-12-22 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 1 050 PLN

przygotowywanie dań wg karty dań,przygotowywanie sushi, dvanie o czystość stanowiska, lokalu, dodoatkowo wywóz jedzenia
PM FOOD SOLUTION PRZEMYSŁAW MAGDZIAREK - 2018-06-07 - Jelenia Góra (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 925 PLN

przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, kebabów adana, iskender, pide, pilaw, słodkich wypieków typu baklava; praca w godz.: 9-13, 12-16, 16-20
KERPIC KEBAB HOUSE - 2016-09-14 - Opole (opolskie)

KUCHARZ - 1 017,4 PLN

Staż dla osoby bezrob. zarej. w tut. Urzędzie posiad. II prof. pomocy i spełn. kryteria programowe. 1. Godziny odbywania stażu od od 8:00 do 16:00.2.Zapoznanie się z Regulaminem Pracy, programem stażu i omówienie zakresu zadań zawodowych.3.Zapoznanie ze statutem organizacji jaką jest PKPS, z celami dla których jest powołana oraz formami działalności.4.Zapoznanie z miejscem pracy, w którym będzie odbywany staż.5.Zapoznanie z obowiązkami i uprawnieniami stażysty.6.Zapoznanie z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni.7.Sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, sporządzanie potraw jarskich.8.Przygotowywanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań. 9.Zapoznanie z zasadami i wdrażanie do przestrzegania norm żywieniowych zalecanych przy sporządzaniu posiłków w zależności od grupy odbiorców, dla której są przeznaczone.10.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu prób żywieniowych i zapoznanie z zasadami prawidłowego przechowywania prób.11.Stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.12.Uczestnictwo w przygotowywaniu jadłospisów.13.Wdrażanie do dbania o racjonalne i prawidłowe porcjowanie posiłków.14.Udział w przygotowywaniu posiłków.15.Nauka samodzielnego przygotowywania posiłków pod nadzorem szefa kuchni.16.Wydawanie posiłków przygotowywanych w kuchni/na miejscu i na wynos.17.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zaleceń kontroli sanitarnej. 18.Pomoc w zaopatrywaniu placówki w zdrową żywność, planowanie jadłospisu.19.Utrzymywanie czystości w pomieszczeniach użytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej i innych pomieszczeń użytkowych do prowadzenia działalności świetlicowej.20. Dbanie o punktualne przygotowywanie posilków.
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Kolbuszowa (podkarpackie)

KUCHARZ - 1 017,4 PLN

praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Chełmsko Śląskie (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Przygotowywanie dań obiadowych
Zespół Rekreacyjno-Restauracyjny "Berpol" - 2016-03-15 - Brynica (opolskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Dzierżoniów (dolnośląskie)

KUCHARZ- PIZZERMAN - 997,4 PLN

nauka wyrabiania pizzy metodami tradycyjnymiprzygotowanie produktówobsługa pieca do pizzydbanie o jakoś i smak wydawanych potrawnauka karty menuStaż odbywać się w Śródmieściu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

Doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, także w weekendy; miejsce pracy: Gliwice Sośnica; kuchnia polska i śląska;
"MAG" Przesiębiorstwo Wielobranżowe Grażyna Zygadło - 2016-01-08 - Gliwice (śląskie)

SPRZEDAWCA - od 2 000 PLN

branża spożywczo- przemysłowawykształcenie bez znaczeniaobsługa kasy fiskalnejmoże być osoba do przyuczenia
PPHU "ALBANO MAX" Iwona Lepka - 2017-09-04 - Radłów (wielkopolskie)

PRACOWNIK GOSPODARCZY - 2 000 - 2 300 PLN

Sprzątanie biur.Miejsce pracy: Mińsk Mazowiecki, ul. Szczecińska 2Miejsce rekrutacji w siedzibie pracodawcy.
CLAR SYSTEM Spółka Akcyjna - 2017-08-29 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Praca w restauracji.
DEVA SPA sp. z o.o. - 2016-05-27 - Nieznanice (śląskie)

KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ - od 1 600 PLN

przygotowywanie dań kuchni bengalskiej,współpraca z dostawcami żywności, udzielanie informacji o produktach klientom
Rahman Kebab Sp. z o.o. - 2016-09-30 - Pisz (warmińsko-mazurskie)

OSOBA SPRZĄTAJĄCA - od 2 000 PLN

- ZAMIATANIE I MYCIE POSADZKI - UZUPEŁNIANIE ŚRODKÓW W WC- ODKURZANIE WYKŁADZIN I DYWANIKÓW- MYCIE PŁYTEK, OKIEN I PRZESZKLEŃ- DOCZYSZCZANIE POWIERZCHNI
Stanbest sp. jawna - 2017-07-13 - Lublin (lubelskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

przygotowywanie posiłków
PIZZERIA - RESTAURACJA "ARTMAR" ARTUR GARNCAREK, MARIUSZ GARNCAREK S.C. - 2017-03-21 - Chorzów (śląskie)

TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ - 997,4 PLN

zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 4 000 PLN

- Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej.- Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.- Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.- Planowanie posiłków i układanie menu.- Kierowanie pracą pracowników w dziale produkcyjnym.- Współpraca z klientami i dostawcami.- Współpraca z kierownictwem zakładu.- Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.- Kontrolowanie zgodności czynności produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod kątem występowania czynników zagrażających życiu i zdrowiu człowieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa - 2018-05-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)

KUCHARZ/POMOC KUCHENA - od 2 500 PLN

Przygotowywanie pisiłków w kuchni dla gości restauracji.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe IMPED - 2017-06-14 - Nysa (opolskie)


Wybierz powiat