KUCHARZ Tczew oferta pracy POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Zadania na stanowisku:1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań. Wymagane dokumenty:CV i list motywacyjny,Kopia dokumentów potwierdzających kwalifikacje oraz staż pracyTermin i miejsce składania dokumentów aplikacyjnych :Dokumenty należy składać w zamkniętych kopertach do 31.05.2016 r. w siedzibie Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy ul. Uphagena 27 80-237 Gdańsk w godzinach 7:45 -15:45 lub przesyłać pocztą tradycyjną na wskazany powyżej adres z dopiskiem Rekrutacja do OSiW w Tczewie.Proces rekrutacji na wskazane stanowisko będzie dwu etapowy. W pierwszym etapie odbędzie się weryfikacja nadesłanych dokumentów pod względem formalnym ,dokumenty zawierające braki formalne zostaną odrzucone a pozostałe osoby które przejdą pozytywnie wstępną weryfikację dokumentów aplikacyjnych zostaną zaproszone na test sprawdzający ich wiedzę .W drugim etapie z kandydatami ,których wynik testu będzie pozytywny zostanie przeprowadzona ostateczna rozmowa kwalifikacyjna z udziałem Wojewódzkiego Komendanta oraz komisji doradczej.Złożonych dokumentów nie zwracamy . Prosimy o dopisanie w aplikacji następującej klauzuli:Zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie danych Osobowych Dz. Ust. Z 2002 poz. 101 ,nr 926 wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji i selekcji na stanowisko Kucharza w OSiW w Tczewie przez Pomorską Wojewódzką Komendę Ochotniczych Hufców Pracy. Administratorem Państwa danych osobowych jest Komendant Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców pracy ul. Uphagena 27. Państwa dane osobowe zbierane są na potrzeby rekrutacji na stanowisko kucharza w OSiW w Tczewie.Zebrane dane mogą być udostępniane wyłącznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach określonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne i niezbędne dla potrzeb rekrutacji. Oferty odrzucone zostaną protokolarnie zniszczone po zakończonej rekrutacji.
Data publikacji: 2016-05-24
Lokalizacja: Tczew (pomorskie)
Pracodawca: POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zadania na stanowisku:1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań. Wymagane dokumenty:CV i list motywacyjny,Kopia dokumentów potwierdzających kwalifikacje oraz staż pracyTermin i miejsce składania dokumentów aplikacyjnych :Dokumenty należy składać w zamkniętych kopertach do 31.05.2016 r. w siedzibie Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy ul. Uphagena 27 80-237 Gdańsk w godzinach 7:45 -15:45 lub przesyłać pocztą tradycyjną na wskazany powyżej adres z dopiskiem Rekrutacja do OSiW w Tczewie.Proces rekrutacji na wskazane stanowisko będzie dwu etapowy. W pierwszym etapie odbędzie się weryfikacja nadesłanych dokumentów pod względem formalnym ,dokumenty zawierające braki formalne zostaną odrzucone a pozostałe osoby które przejdą pozytywnie wstępną weryfikację dokumentów aplikacyjnych zostaną zaproszone na test sprawdzający ich wiedzę .W drugim etapie z kandydatami ,których wynik testu będzie pozytywny zostanie przeprowadzona ostateczna rozmowa kwalifikacyjna z udziałem Wojewódzkiego Komendanta oraz komisji doradczej.Złożonych dokumentów nie zwracamy . Prosimy o dopisanie w aplikacji następującej klauzuli:Zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie danych Osobowych Dz. Ust. Z 2002 poz. 101 ,nr 926 wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji i selekcji na stanowisko Kucharza w OSiW w Tczewie przez Pomorską Wojewódzką Komendę Ochotniczych Hufców Pracy. Administratorem Państwa danych osobowych jest Komendant Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców pracy ul. Uphagena 27. Państwa dane osobowe zbierane są na potrzeby rekrutacji na stanowisko kucharza w OSiW w Tczewie.Zebrane dane mogą być udostępniane wyłącznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach określonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne i niezbędne dla potrzeb rekrutacji. Oferty odrzucone zostaną protokolarnie zniszczone po zakończonej rekrutacji.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tczew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tczew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Obowiązkowość, odpowiedzialność za wykonywaną pracęPrzygotowanie pedagogiczne będzie dodatkowym atutemMile widziane będą osoby z orzeczoną grupą niepełnosprawności
Nazwa pracodawcy:
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Uphagena 27, 80-748 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Uphagena
Numer budynku pracodawcy: 27
Profil działalności pracodawcy: Ochotniczy Hufiec Pracy.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.05.2016
Oferta pracy ważna do: 31.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań i deserów
Restauracja ,,Polski Stół" - 2017-04-11 - Wyrzysk (wielkopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Jarosław (podkarpackie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Grójec (mazowieckie)
Przygotowywanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania posiłkówobieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni, doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom
ZBIGNIEW OLENKOWICZ FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "KUBA" - 2017-03-03 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
praca kucharza w pizzerii
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
przewóz materiałów oraz osób wewnątrz prowadzonych budów, wykonywanie prostych prac remontowo-budowlanych
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Zapałów (podkarpackie)
Sporzadzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów kuchni arabskiej i indyjskiej na przyjęcia okolicznościowe.Umowa zlecenia, 35h/tydzień.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Łódź (łódzkie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
Fresh Bistro sp. z o.o. - 2016-04-18 - Wejherowo (pomorskie)
praca w kuchni szpitalnej
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Kraków (małopolskie)
- wstępna obróbka warzyw,- wstępna obróbka mięs,- przygotowywanie potraw wg przepisu,- wydawanie potraw,- uczestniczenie w przygotowywaniu uroczystości,- sporzątanie po sobie.Staż odbywać się będzie w dzielnicy: Osiedle Leśne
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przyjmowaqnie produktów z magazynu żywnosciowego; przygotowywanie posiłków wg. jadłospisu ; dbałośc o stanowisko pracy
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2017-01-17 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
GOTOWANIE
RESTAURACJA WINNICA - 2018-06-25 - Połaniec (świętokrzyskie)
kucharz Praca na 2 zmiany 6-18, 11-23
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)
prace pomocnicze w zakresie prac ziemnych i wznoszenia budynków mieszkalno - użytkowych
KRZYSZTOF ŚLAGA ECO INWEST - 2017-07-21 - Oświęcim (małopolskie)
kucharz/kelnerpraca w godz. 9-17
Zakłady Chemiczne ANSER - Tarnobrzeg Sp. z o.o. - 2016-09-23 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Oferta dla osób po 30 roku życia, spełniających warunki Regulaminu Refundacji Wyposażenia/Doposażenia,ścieżka dostępu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocześnie zakwalifikowane bądź kwalifikujące się do II profilu pomocy.Wykształcenie średnie; min. 2 lata doświadczenia; prawo jazdy kat. B; Zakres obowiązków: obsługa cateringów; pozyskiwanie nowych klientów; przygotowywanie zimnych i ciepłych zakąsek oraz obiadów; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Gliwice (śląskie)
Samodzielne sporządzanie posiłków według przepisu szefa kuchni oraz pizzy. Praca w godzinach: wt-czw: 11.00- 22.00; pt-sb: 13.00- 01.00, ndz: 13.00- 22.00
PLEJADA Karol Grzegorczyk - 2016-05-12 - Łęczna (lubelskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Wynagrodzenie do uzgodnienia od 2.000,00 zł netto-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-07-13 - Pszczółki (pomorskie)
- przygotowanie posiłów przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,- dbanie o nawyższą jakość i smak przygotowanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- przestrzeganie przepisów BHP i PPOZ,- przekazywanie przełożonym uwag i skarg zgłaszanych przez gości,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez przełożonego.
STAPOL Piotr Staszków - 2017-11-02 - Człuchów (pomorskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2016-01-07 - Kościerzyna (pomorskie)
wydawanie materiału z magazynu, prowadzenie ewidencji magazynowej, przyjmowanie materiału na magazyn, utrzymanie stanów magazynowych, przekazywanie zapotrzebowania na materiały do kierownika działu, wydawanie osprzętu
TNS SP. Z O.O. WARSZAWA MONTAŻ KONSTRUKCJI I INSTALACJI PRZEMYSŁOWYCH - 2017-02-21 - Zawadzkie (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzedaż i podawanie, przyjęcie towarupraca w godz. 8-19 na 1/2 etatu, po miesiącu możliwość zatrudnienia na pełny etat
Agnieszka Naja CAFE BAR - 2015-12-02 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-20 w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
MAGNAT SPA PALACE Sp. z o.o. - 2016-07-22 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Gotowanie lunch bar, salumeria
Che Bontá MIRCO MARCHIANTE - 2016-06-22 - Kraków (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe , doświadczenie zawodowe: min. 3 lata na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni azjatyckiej, znajomość j. angielskiego w stoniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni chińsko-wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowe - Marcin Molik - - 2017-07-21 - Słubice (lubuskie)