KUCHARZ/KA Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2017-01-05
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.01.2017
Data zakończenia pracy: 31.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe; kierunek/specjalność: kucharz; praktyka w samodzielnej pracy na w/w stanowisku; mile widziane doświadczenie zawodowe. Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków; dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca w godzinach 06:00-14:00. Miejsce pracy: Warszawa-Białołęka.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.01.2017
Oferta pracy ważna do: 05.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw
RESTAURACJA "RETRO" MARIUSZ KASOWSKI - 2016-08-17 - Gubin (lubuskie)
zprzyrządzanie dań sybkiej obsługi, wypiekanie pizzy, przyrzadzanie sałatek, zapiekanek, tortilli, frytek
Bowling Zone Sp. zo.o. Sp. K. - 2018-07-30 - Jaworzno (śląskie)
dokonywanie nasadzeń warzyw szklarniowych
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Cuple (lubelskie)
przewóz towarów, wykonywanie czynności mających na celu utrzymanie samochodu w dobrym stanie technicznym przez cały okres jego eksploatacji, dbanie o terminowość dostaw
Domi Sebastian Cioth - 2017-06-29 - Pruszków (mazowieckie)
Obsługa narzędzi i sprzętu ogrodniczego, koszenie, przycinanie krzwów, ładowanie pokosu.
Przedsiębiorstwo Dróg i Zieleni w Sopocie Sp. zo.o. - 2016-06-01 - Sopot (pomorskie)
Kierowca samochodu ciężarowego
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Olesno (opolskie)
Praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARKUS-BIS W Łebie Roman Marek - 2016-06-15 - Łeba (pomorskie)
prace magazynowe, prace porządkowe, prace pomocnicze, wprowadzanie faktur, dwie zmiany , od 7
PROGRES Sp.z o.o. Sp.Komandytowa - 2015-12-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi:obróbka wstepna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zamówienia, wycena posiłków itp.
"RESTAURACJA SĄDECKA", Marcin Salamon - 2016-09-13 - Łososina Dolna (małopolskie)
przygotowanie posiłków
"Lapidarium"Michał Sala - 2018-02-27 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"DELICTUS" Sp. z o.o. - 2016-04-14 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Zgodne ze stanowiskiem; praca w godz. 7-19; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-14
Niepubliczny Zakład Lecznictwa Uzdrowiskowego SANATORIUM TĘCZA Spółdzielnia Pracy - 2016-07-01 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
BEKA Restauracja Przemysław Byczkowski - 2016-05-25 - Puck (pomorskie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Włodzimierz Browarski - 2016-05-10 - Jerzykowo (wielkopolskie)
obróbka termiczna i przygotowywanie potraw wg. jadłospisu
Centrum Rehabilitacyjno-Rekreacyjne "Dobry Brat" s. c. Tomasz Konowalski, Mariusz Markowski, Krystyna Konowalska - 2016-05-23 - Osiek (pomorskie)
samodzielne przygotowanie posiłków
ZHP Chorągiew Łódzka Ośrodek Wypoczynkowy Horyzont - 2018-03-15 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji dla dużej liczby osób, pomoc szefowi kuchni w przygotowywaniu wysokiej jakości dań, pomoc w zamawianiu i odbieraniu produktów od dostawców, odpowiedzialność za świeżość produktów oraz dań oraz przestrzeganie norm HS oraz COSHH.
kontakt przez OHP - 2017-10-13 - Wielka Brytania (Wielka Brytania)
pracownik pizzerii
kontakt przez OHP - 2017-07-07 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa od 10.05.2018 r. do 15.09.2018 r.; miejsce pracy: Ośrodek Niezapominajka
Biuro Turystyczne IWTUR Alicja Iwan - 2018-04-10 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw, - utrzymanie czystości w miejscu pracy
Firma KANA s.c - 2016-07-07 - Opole (opolskie)
z doświadczeniem w gastronomii
Mała Gastronomia GASTRO Janusz Szwałek - 2016-04-04 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
j.w.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przepisywanie pism na komputerzeObsługa urządzeń biurowychEwidencja korespondencji wpływającej i wychodzącej
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Słupca (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami.
FIRMA GROSZ-LIDIA MARIOLA KLAPSA - 2016-03-22 - Stobno Siódme (wielkopolskie)
Wg stanowiska.
Restauracja "Pałacowa" Paweł Bęś - 2018-06-25 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
obsługa kuchni przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek,
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2017-11-16 - Namysłów (opolskie)
Przygotowanie posiłków (gotowanie, pieczenie, smażenie).Obsługa urządzeń kuchennych.Obługa urządzeń i zmywalni.
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Gorzewo (mazowieckie)
zawowodwe w kierunku gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Odolanów (wielkopolskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej, praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla gości, obsługa urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW/DAŃ WEDŁUG MENU KUCHNI EGZOTYCZNEJ ZASTOSOWANIE METOD, TECHNIK I PRZYPRAW KUCHNI AZJATYCKIEJ.WYMAGANIA:STAŻ PRACY/PRAKTYKA W ZAWODZIECERTYFIKATYWYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE,UMIEJETNOŚC GOTOWANIA-KUCHNIA EGZOTYCZNA,MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚC JEZYKA NIEMIECKIEGO I ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYMWYNAGRODZENIE 2400,00 BRUTTO
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)