KUCHARZ SAMODZIELNY Łódź oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ SAMODZIELNY
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz kuchni ukraińskiej, praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla gości, obsługa urządzeń gastronomicznych
Data publikacji: 2017-02-28
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz kuchni ukraińskiej, praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla gości, obsługa urządzeń gastronomicznych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ SAMODZIELNY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Ponad 9 letni staż pracy.Znajomość kuchni ukraińskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 28.02.2017
Data dodania oferty pracy: 28.02.2017
Oferta pracy ważna do: 14.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kuchnia tradycyjna i wileńska, praca w wymiarze 3/4 etatu
Catering-Centrum Zdzisław Konieczny - 2016-08-04 - Trzebień (dolnośląskie)
wyrób i wypiek pizzy, przygotowanie innych potraw oraz sałatek i sosów
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Bytom Odrzański (lubuskie)
Przygotowywanie ciasta, wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Raniżów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań według receptur.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2017-07-14 - Zamość (lubelskie)
praca w restauracji z kuchnią włoską
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Kraków (małopolskie)
-
Powszechna Spółdzielnia Spożywców SPOŁEM w Kościerzynie - 2018-03-22 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w Restauracji.Miejsce wykonywanie pracy:Restauracja Prosta 38
Impuls Restauracja Night Club - 2016-07-06 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie prac remontowych, wykończeniowych, montażowych, ciesielskich, zbrojeniowych i tp., znajomość przepisów BHPGodziny pracy: od 7.00 do 15.00
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie i podawanie potrawm napoi i deserów z zakresu kuchni orientalnej (hindyjskiej i bengalskiej)
JAMUNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie dań a'la carte i innych dań w ramach usług konfenercyjncybi imprez okolicznościowtcg oraz zapewnienie ich wysokiej jakości zgodnej ze starndardami sieci Qubus Hotel
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2016-10-11 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, w tym Doner Kebab, Adama Kebab, tureckie kotlety mielone, przystawki (Meze).
NAZAR - 2017-04-21 - Gdańsk (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-06-01 - Opole (opolskie)
Pozyskiwanie dostawców z terenów wchodnich, kontakt z dostawcą, utrzymanie współpracy
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Ostrołęka (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przgotowywanie potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów, przygotowywanie dań do wydawania na miejscu, wynos oraz na cateringi
CATERING ARTS EWELINA CZAJKA - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)
Profesjonalne przygotowywanie dań, serwis a la carte
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie dań z menu restauracji
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
GOTOWANIE, PRACA NA KUCHNI, WYDAWANIE POTRAWWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, ORZECZENIE O STOPNIU NIEPEŁNOSPRANOŚCI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY NA KUCHNI, GOTOWANIAPRACA W HOTELU NA PRAWOBRZEŻU W SZCZECINIEgodziny pracy: 14:00-22:00
CENTRUM USŁUG IMPREZOWO BANKIETOWYCH ZBIGNIEW TADEUSZ MAŃKOWSKI - 2018-04-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Katowice (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przyrządzanie potraw,wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Wadowice (małopolskie)
- przygotowywanie, dekorowanie i wydawanie posiłków wraz z pieczeniem ciast i innych wyrobów cukierniczych- przygotowanie produktów garmażeryjnych- przygotowywanie imprez okolicznościowych- sporządzanie i kalkulacja jadłospisów- proponowanie i wprowadzanie nowych dań
HENRYK GMYREK - 2018-02-09 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych oraz przygotowywanie bankietów okolicznościowych. Praca w równoważnym systemie czasu pracy, w godz. 7.00-19.00, od pn do nd.
CKIR ORLE GNIAZDO SZCZYRK SP. Z O.O. - 2017-03-10 - Szczyrk (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków kuchni polskiej
Bar "El Jot" - 2017-12-19 - Białystok (podlaskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MIRJAN S.C. Mirosław Plebanek,Anna Plebanek - 2018-06-14 - Radłów (małopolskie)
Przewóz osób(grup narodowości Ukraińskiej z przejścia granicznego w Medyce na teren Kraju), sprzedaż biletów, obsługa codzienna pojazdu
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Przemyśl (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
"RESTAURACJA SZAFIR" Renata Pawlik - 2017-06-05 - Strzegom (dolnośląskie)