KUCHARZ Zamość oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań według receptur.
Data publikacji: 2017-07-14
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stanisława Staszica 23, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań według receptur.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2017
Data zakończenia pracy: 31.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętności kulinarne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność samodzielnego przygotowywania posiłków wg. receptur.
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Stanisława Staszica 23, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV składać w restauracji Padwa
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Stanisława Staszica
Numer budynku pracodawcy: 23
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 14.07.2017
Oferta pracy ważna do: 12.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie, pieczenie, smażenie, obróbka wstępna warzyw i mięs
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Krzepice (dolnośląskie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-06-25 - Kartoszyno (pomorskie)
przygotowywanie potraw, obsługa imprez
RESTAURACJA - KAWIARNIA KORMORAN MONIKA BUGSALEWICZ - 2015-12-03 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej z mięs, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
Bar "THANG LONG" Van Minh Duong - 2017-02-07 - Legnica (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem. Wymagane wykształcenie zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe. wynagrodzenie miesięczne brutto 3000zł.
Gospodarstwo Rybackie MIKOŁAJKI Sp. z o.o. - 2017-03-21 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
kucharz kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Poznań (wielkopolskie)
produkcja dań gotowych mięsnych, rybnych, wegetariańskich, gotowanie zup, produkcja ciast, sporządzanie przekąsek zimnych, dekorowanie pólmiskow, sporzadzanie pielemieni, wydawanie i porcjowanie dań do bufetu i konsumentów cateringu
Galeria Smaków - Piotr Sulima - 2017-01-27 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel Św. Norberta - 2015-12-02 - Hebdów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw wg receptur tj. pizza, pasta, przystawki.Proponowany okres zatrudnienia 1 rok.
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Wrocław (dolnośląskie)
według stanowiska
Usługi Turystyczne - Andrzej Nosek - 2016-02-23 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie produktów dla gości, obsługa gości
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Żywiec (śląskie)
Przygotowanie produktów do posiłków, doróbka produktów,zmywanie naczyń, sprzątanie kuchni.
Rosa Centr Sp. z o.o. - 2017-02-24 - Gdańsk (pomorskie)
prace kucharskie
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Dębsko (wielkopolskie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Ostrzyce (pomorskie)
kucharz w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i serwowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Ostromęczyn-Kolonia (mazowieckie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje). Wydawanie posiłków.
PHU "TWÓJ DOMEK" Janusz Mietelski - 2017-06-06 - Milanówek (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, azerbejdżańskiej i uzbeckiej
AZERLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłkówPrzygotowywanie i organizowanie imprez okolicznościowych
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "POL-KONSULTING" Ewa Szczęsna - 2017-07-31 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej. Przygotowywanie posiłków wg tradycyjnej receptury kuchni ukraińskiej. Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe, min. 4 letnie doświadczenie zawodowe. OŚRODEK WYPOCZYNKOWY ZIELONY CYPEL ul. Leśna 1. 69-210 Lubniewice. Tel. 71 399 50 00 Arkadiusz Kucharski lub e-mail: aliff (at) aliff.pl
GREEN CAPE Spółka z o. o. - 2016-12-09 - Lubniewice (lubuskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Gorzyń (wielkopolskie)
prowadzenie biura
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Czerniejów (lubelskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami zbiorowego żywienia (sniadanie , obiad , kolacja), dbanie o jakość i smak potraw, przestrzeganie wszelkich norm oraz procedur zapewniających bezpieczeństwo żywnoąci oraz systemu HACCPMiejsce pracy Droginia
Maria Czernecka CENTRUM SENIORA - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
Brak danych
Saw Patrycja Sawicka - 2016-05-04 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanier posiłków z półproduktów i od podstaw
Bar Gastronomiczny "BB" Katarzyna Winterhoff Bielsko - 2015-11-19 - Bielsko (wielkopolskie)
Wypiekanie pizzy
kontakt przez OHP - 2017-03-09 - Wałcz Pierwszy (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2016-07-15 - Konradów (opolskie)
Prowadzenie kuchni (stołówka pracownicza w Centrum Dystrybucji Biedronka), przyjęcia towaru, obróbka mięs, gotowanie, serwowanie posiłków, praca zmianowa w godzinach 7.00-19.00, 19.00-7.00
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-01-14 - Modlnica (małopolskie)
-prowadzenie magazynu z żywnością,-zamówienia,-pomoc w rozliczeniach żywności,-koordynowanie pracy personelu kuchennego.Praca w godz. 7-15 od pn do pt + według potrzeb Pracodawcy, po okresie próbnym możliwe zatrudnienie na umowę o pracę.
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp. z o.o. (Sanatorium GÓRNIK) - 2016-03-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)