KUCHARZ KUCHNII WIETNAMSKIEJ Legnica oferta pracy Bar "THANG LONG" Van Minh Duong
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNII WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: do 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej z mięs, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
Data publikacji: 2017-02-07
Lokalizacja: Legnica (dolnośląskie)
Pracodawca: Bar "THANG LONG" Van Minh Duong
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-220 Legnica, powiat: m. Legnica, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej z mięs, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca co drugi dzień po 12 godzin 10-22Planowany okres zatrudnienia 2 lata Miejsce wykonywania pracy - Legnica ul. Nowodworska 30a, Rzeczypospolitej 51/53
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNII WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Legnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Legnica
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Legnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe - 2 lata jako kucharz. Umiejętności - kucharz kuchni wietnamskiej.
Nazwa pracodawcy: Bar "THANG LONG" Van Minh Duong
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy
Adres pracodawcy:
59-220 Legnica, powiat: m. Legnica, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: I kontakt telefoniczny 510253799
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: I kontakt telefoniczny 510253799
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Legnica
Gmina pracodawcy: Legnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Legnica
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.02.2017
Data dodania oferty pracy: 07.02.2017
Oferta pracy ważna do: 20.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa kuchniPraca w woj. Dolnośląskim, Duszniki Zdrój, ul. Olimpijska 1. Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o wysyłanie cv na adres e-mail: sekretariat (at) agrol.eu
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Agrol Raciąż - 2016-05-10 - Raciąż (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw japońskich, koreańskich. Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur, szkolenie pracowników w zakresie kuchni japońskiej, koreańskiech, realizowanie zamówień zamówień przez koreańskich i japońskich klientów.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie produktów garmażeryjnych ( pierogi, krokiety, kotlety)
Florit Sp.z.o.o. - 2016-12-27 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Łódź (łódzkie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Koordynowanie pracy kuchni, pobranie produktów od intendenta i dbałość o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków, przygotowywanie posiłków.Praca w godz.6.00-14.00
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii w Ustce - 2017-08-07 - Ustka (pomorskie)
sprzątanie stołówki, podawanie posiłków, dbanie o czystość na jadalni
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-09-08 - Karpacz (dolnośląskie)
Kucharz
Sanatorium Uzdrowiskowe "PLON" Sp. z o.o. NZOZ - 2017-04-11 - Polańczyk (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni włoskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 5 m-cy. , znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni włoskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy( mycie, wyparzanie suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie pizzy i sałatek.
Pizzeria Małgorzata Kulas - 2017-04-20 - Kozery (mazowieckie)
Przygotowanie i serwowanie kebabówMile widziane doświadczenie zawodowe- 6 miesięcy
Zenon Niemczycki Zajazd „Polonez” - 2018-07-06 - Jarosław (podkarpackie)
naprawa i konserwacja samochodów osobowych i ciężarowych
MAZITRANS Krzysztof Mazurek - 2017-03-20 - Karlino (zachodniopomorskie)
przygotowywanie obiadów, zmywanie naczyn, utrzymanie porzadku w kuchni, przygotowywanie przetworów i jarzyn
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywyanie dań z kuchni regionalnej i a la carte (od przystawek do deserów).
Waldhotel Eiche GmbH - 2017-12-27 - Niemcy (Niemcy)
kuccharz kuchni śródziemnomoskiejpraca na umowę na czas nieokreślony, praca w trybie ciągłym, w weekendy oraz dni wolne (soboty i niedziele 12 godzin pracy, praca według grafiku)oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Wrocław (dolnośląskie)
GASTRONOMIA, KUCHARZ PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków itp.
Paweł Hamerlak "HAMER LUNCH" s.c. Paweł Hamerlak, Małgorzata Hamerlak - 2018-07-10 - Pińczów (świętokrzyskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Zapewnienie ciągłości zaopatrzenia w firmie (dostawy bieżące).- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Katowice (śląskie)
praca związana z budową/naprawą infrastruktury kolejowej
TORELIUSZ Piotr Gawlik - 2017-12-05 - Łowicz (łódzkie)
Obsługa klienta, odbiór i ekzpozycja towarów. Praca w Delikatesach Spar w Mokrzyskach w systemie dwuzmianowym w godz. 06.00 - 21.00.
"FAN" M.M.S. ANTONIUK - 2017-04-22 - Mokrzyska (małopolskie)
praca w kuchni restauracyjnej
Robert Symonowicz PPUH "SYMON" Restauracja "Don Roberto" Frombork - 2016-04-26 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków,sprzedaż w kasynie, dbanie o jakość i usługi
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Czarne (pomorskie)
przygotowywanie potraw
PHU ALEKSANDRA PIOTROWSKA Kawiarnia ALFREDO - 2017-05-17 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, utrzymywanie porządku w lokalu
BAR HIPSTER Bartosz Fenig - 2017-04-24 - Gnojewo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ, SERWOWANIE I OBSŁUGA KLIENTÓW, ZAMAWIANIE TOWARÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNEJ, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU 6 MIESIĘCY
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posiłków
HOTEL OPERATOR Paweł Wieczorek - 2018-04-13 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowanie produktów, wydawanie potraw, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Bystre (podkarpackie)
Prace ogrodnicze, pielęgnacja drzew i krzewów ozdobnych i owocowych. Miejsce pracy: Kalisz i okolice.
MCONCEPT ARCHITEKTURA KRAJOBRAZU, ARCHITEKTURA WNĘTRZ MARTA AUGUSTOWSKA - 2017-06-12 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie poisłków
BAR "CEZAR" ALFREDA RATAJCZAK - 2016-05-10 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, umiejętność obsługi maszyn kuchennych.
SOLE E MARE Maciej Musiał - 2017-04-05 - Jastrzębia Góra (pomorskie)