KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami kuchni arabskiej.
Data publikacji: 2017-01-30
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami kuchni arabskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Bardzo dobra znajomość przepisów kuchni arabskiej, umiejętnośc przyrządzania tradycyjncyh potraw kuchni arabskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.01.2017
Oferta pracy ważna do: 13.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w pierogarni
"Pani Pierożek" Monika Jabłońska - 2016-06-30 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej oraz wydawanie posiłków
ARRUBA PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PIOTR KURLEJ - 2016-05-25 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw oraz wyrobów cukierniczych dla klienta indywidualnego i zbiorowego.
PPHU "MANHATAN" Elżbieta Kądziela - 2016-03-15 - Zygry (łódzkie)
Praca na kuchnii
Restauracja "DWOREK" (8) - 2015-11-30 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie posiłków, dań, wydawanie
"ZAMKOWA" SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-01 - Żagań (lubuskie)
Kompleksowe przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-12 - Mielno (zachodniopomorskie)
-CIĘCIE PŁYT-OKLEJANIE-SKRĘCANIE-MONTAŻ
SEKWOJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-17 - Dębica (podkarpackie)
prace asystenckie, rysowanie rysunków w programie Cad wykonywanie zadań związanych z bieżącymi potrzebami pracowni projektowej
ADESI Sp. z o. o. - 2017-03-09 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywoidualnych potrzeb klienta.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-09-14 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
FUH "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Sp. c. - 2016-06-13 - Mielec (podkarpackie)
prawidłowe wykonywanie procesu produkcji torebek papierowych, prawidłowe użytkowanie maszyn do produkcji torebek, przestrzeganie przepisów BHP
Stenqvist Poland Sp. z o.o - 2016-08-09 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Obsługa klientów
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE "DREWTLOX - MEBLE" - Piotr Tlock - 2016-12-21 - Złotów (wielkopolskie)
wg stanowiska
Ośrodek Wypoczynkowy I.T.P. Kluczewicz Spółka Cywilna Stare Jabłonki - 2016-04-18 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2016-03-04 - Niepołomice (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
PPHiU "DOMBUD" Sp. z o.o. - 2017-03-03 - Biała Podlaska (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach. Uczestniczenie w planowaniu i układaniu jadłospisów. Stosowanie normy i zasady zawarte w księgach HACCP oraz wypełnia jej dokumentację. Przyjmowanie towarów. Pobieranie próbek gotowych posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Głogów (dolnośląskie)
WG HARMONOGRAMU
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Wągrowiec (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiempraca z zespolemożliwość zakwaterowania
Przedsiębiorstwo Budowlano-Inwestycyjne Witold Śliwiński - 2016-05-25 - Zełwągi (warmińsko-mazurskie)
Obowiązki:- Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami oraz przyjętymi standardami - Ścisła współpraca z innymi pracownikami - Utrzymywanie czystości stanowiska pracy- Dbanie o estetykę podawanych potraw - Przestrzeganie przepisów systemu HACCPPraca w godz. 14.00-22.00
Discover Poland Tour Sp. z o.o.Sp.k. - 2016-05-18 - Broszkowice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-22 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni hotelowej,przygotowywanie dań serwowanych w restauracji hotelowej
REZYDENT S.A. - 2017-01-26 - Gdańsk (pomorskie)
Pomoc w kuchni, przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "DOWBUD" Józef Downarowicz - 2018-05-07 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Sporządzanie posiłków
Kuchnia Smakosza Malec Barbara - 2018-01-24 - Zamość (lubelskie)
Wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw w kuchni dietetycznej, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, obsługiwanie sie maszynami i urządzeniami przy przygowowywaniu potraw, praca w godz 8-16/11-19
DIETETYCZNI CATERING, PORADNIA Aleksandra Fuk - 2016-03-18 - Opole (opolskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej, Doner kebeb, Adana kebab, tureckie kotlety mielone, szaszłyki.
NAZAR FAST FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-24 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą. Umowa o pracę na okres próbny. Dwie zmiany w zakresie 07.00 - 22.00.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-08-30 - Piła (wielkopolskie)
przedstawiciel handlowy
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Poznań (wielkopolskie)
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie.
Sklep Rybny "KREWETKA" Krzysztof Osiński - 2017-05-31 - Racibórz (śląskie)