KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Racibórz oferta pracy Sklep Rybny "KREWETKA" Krzysztof Osiński
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie.
Data publikacji: 2017-05-31
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: Sklep Rybny "KREWETKA" Krzysztof Osiński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ocicka 5, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.06.2017
Nazwa pracodawcy: Sklep Rybny "KREWETKA" Krzysztof Osiński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Ocicka 5, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
Adres strony pracodawcy: www.krewetka-raciborz.pl
Ulica pracodawcy: Ocicka
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna ryb, skorupiaków i mięczaków
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.05.2017
Oferta pracy ważna do: 30.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 31.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 31.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Puławy (lubelskie)
do uzgodnienia
PL-UA EXPORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-12 - Rzeszów (podkarpackie)
obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Trzcianka (wielkopolskie)
palenie w piecu C.O.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWO-HANDLOWE "PAL-POL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-04 - Prabuty (pomorskie)
przygotowywanie dań obiadowych, a la cart i cateringowych(godziny pracy: 12-20)
Agnieszka Drab "BARD" - 2018-08-23 - Terespol (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań A la carte,
Hampton By Hilton Gdańsk Aiport - 2016-10-26 - Gdańsk (pomorskie)
sporządzanie potraw, ciast, deserów odpowiednich dla kuchni serbskiej oraz ich dekaracja, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, posługiwanie się urządzeniami, maszynami gastronomicznymi, obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
-
HALE CARLO Sp. z o.o. - 2017-12-12 - Krapkowice (opolskie)
krojenie mięsa, przygotowywanie potraw dla klientów
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Rzeszów (podkarpackie)
przyjmowanie, wydawanie towaru na magazynie, okuwanie węży hydraulicznych
PW "Z&Z MOTOART" Sp. Jawna Marian Zdziebło & Krzysztof Zawodniak - 2017-01-24 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków itp
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Świętochłowice (śląskie)
przygotowanie pizzy
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, obierak, zlewozmywak.Umowa o pracę, dwie zminay (dzień parcy/dzień wolny).Informacja o ofercie w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Monter wyrobów z drewnaczas pracy07.00-15.00
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Mielec (podkarpackie)
zgodny ze stanowiskiem
DEKARSTWO UZARSKI GRZEGORZ UZARSKI - 2018-08-16 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deswrów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakladzie gastronomicznym; komleksowa obsługa konsumenta oraz prowadzenie dokumentacji sprzedaży i rozliczenia kelnerskie
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Krajnik Dolny (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie dań, praca pod nadzorem kucharza zmianowego i szefa kuchni
KRAKODERO S.C. ROBERT MUCHA, WITOLD BAĆ - 2016-03-15 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw zimnych oraz gorącychw restauracji hotelowej, , przygotowywanie autorskiego sezonowego menuoptymalizacja food-cost listy zakupów
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla grup oraz na uroczystości okolicznościowe.
JOLANTA BOGATSU ZAGRODA GRABOWNICA, OŚRODEK EDUKACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2018-04-23 - Grabownica (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Tarnów (małopolskie)
szycie pokrowców, obsługa maszyn szwalniczych
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Chociejów (lubuskie)
obsługa pras termotransferowych,obsługa plotera tnącego i drukującego,obsługa laminatora
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Koniecpol (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków ciepłych. Racjonalne zarządzenie produktami. Dbanie o porządek na kuchnii.
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2018-08-09 - Natolin (mazowieckie)
przygotowywanie procesów technologicznych, zleceń realizowanych przez REMSOD, przygotowywanie dokumentacji warsztatowej oraz tworzenie dokumentacji powykonawczej dla realizowanych przez siebie zleceń,sporzadzanie zapotrzebowań materiałowych po uprzedniej weryfikacji zasobów magazynowych oraz koopeeracyjnych w razie stwierdzenia braku mozliwości realizacji przez Remsod sp. z o.o.nadzór nad kosztami przy realizacji zleceń,kontrola nad przebiegiem realizacji zlecenia na każdym jego etapie, współpracowanie z klientem
REMSOD SP Z O O - 2018-02-28 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
wylkonywanie usług stolarkich i ogólnobudowlanych
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Koniaków (śląskie)
wynikający ze stanowiska pracy
MAŁA GASTRONOMIA ROŻEN SKLEP "SOPLICA" - 2017-06-19 - Tarnów Jezierny (lubuskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Łapy (podlaskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2018-02-26 - Wędrzyn (lubuskie)