KUCHARZ Grabownica oferta pracy JOLANTA BOGATSU ZAGRODA GRABOWNICA, O艢RODEK EDUKACYJNO-WYPOCZYNKOWY
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w dla grup oraz na uroczysto艣ci okoliczno艣ciowe.
Data publikacji: 2018-04-23
Lokalizacja: Grabownica (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: JOLANTA BOGATSU ZAGRODA GRABOWNICA, O艢RODEK EDUKACYJNO-WYPOCZYNKOWY
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:56-320 Grabownica 42a, powiat: milicki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w dla grup oraz na uroczysto艣ci okoliczno艣ciowe.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: wynagrodzenie do uzgodnienia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Grabownica
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: milicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kro艣nice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: gotowanie i przygotowywanie potraw
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobra organizacja pracy
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepe艂ne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
JOLANTA BOGATSU ZAGRODA GRABOWNICA, O艢RODEK EDUKACYJNO-WYPOCZYNKOWY
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Miliczu
Adres pracodawcy:
56-320 Grabownica 42a, powiat: milicki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: milicki
Gmina pracodawcy: Kro艣nice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Grabownica
Adres strony pracodawcy: www.zagrodagrabownica.pl
Numer budynku pracodawcy: 42a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Miliczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.04.2018
Oferta pracy wa偶na do: 23.05.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.04.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie, przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw charakterystycznych dla kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
kucharz
Fornal Andrzej - Us艂ugi Handel i Gastronomia - 2016-05-27 - Sielpia Wielka (艣wi臋tokrzyskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - D艂u偶ec (ma艂opolskie)
Kucharz-przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, dopilnowanie porz膮dku i przestrzeganie zasad BHP
HOTEL "ABIS" PHU S.C. JADWIGA LEWENTAL RENATA PIECHOWICZ PIOTR WDOWIAK - 2017-09-19 - Bystrzyca K艂odzka (dolno艣l膮skie)
Opieka nad seniorem w jego domu, opieka nad pacjentem le偶膮cym, higiena osobista pacjenta, pomoc w 偶yciu codziennym
MEDICUS Dembs Katarzyna - 2016-02-19 - Gdynia (pomorskie)
pieczenie pizzy, przyrz膮dzanie innych potraw, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy
Pizzeria Wiktoria - 2016-06-16 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wed艂ug oryginalnych receptur, praca w godz. 10-16 lub 15-21
PLATINIUM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-18 - Janki (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w, dbanie o czysto艣膰 kuchni i zaplecza.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Chojnice (pomorskie)
przygotowanie obiad贸w i podwieczork贸w
Prywatny Dom Opieki RICCARDO Pe艂czyce - 2016-07-11 - Pe艂czyce (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Zwierzyniec (lubelskie)
Obs艂uga klienta oraz przygotowanie potraw.
"OTM臉T-ZBYT" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-13 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Praca w kuchni szpitalnej
Szpital Miejski im. Franciszka Raszei - 2016-04-11 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Praca polegaj膮ca na przygotowywaniu da艅 obiadowych.
"GASTRO EWEL" Ewelina 艢liwka - 2016-03-24 - Sosnowiec (艣l膮skie)
praca na terenie posesji o艣rodka, utrzymanie teren贸w zielonych; zatrudnienie w okresie 01.05.16 - 30.09.16 r. z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia;
HOTEL USTKA ABM TOURISTIC Sp. zo.o. - 2016-04-14 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej i arabskiej. Obr贸bka mi臋sa, warzyw i owoc贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Przedszkole Miejskie "BAJKA" w W膮brze藕nie - 2018-07-24 - W膮brze藕no (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie potraw wg kuchni orientalnej (tureckiej i azerbejd偶a艅skiej)
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Che艂m (lubelskie)
PROWADZENIE KUCHNI GRUZI艃SKIEJ, USTALANIE MENU WG ZAM脫WIE艃 INDYWIDUALNYCH KLIENT脫W;WYMAGANIAZNAJOMO艢膯 KUCHNI GRUZI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DO艢WIADCZENIA NA STANOWISKU;
NOVA PRACA Sp.z o.o - 2018-01-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zarz膮dzanie kuchni膮 w restauracji
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Sp贸艂ka Cywilna - 2018-04-24 - Gnojewo (pomorskie)
KIEROWCA KAT. B DYSTRYBUCJA MRO呕ONEGO PIECZYWA I INNEJ 呕YWNO艢CI SAMOCHODEM DOSTAWCZYM IVECO DAILY 2005 G艁脫WNIE NA TERENIE W. PODKARPACKIEGO. OK 10 H DZIENNIE.
SYON SIERGIEJ WOJCIECHOWSKI - 2017-04-19 - Rzesz贸w (podkarpackie)
instalacja wod-kan
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWO-PRODUKCYNE "FRIB-EX" NALEPA FRANCISZEK - 2017-05-11 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Sp贸艂dzielnia Socjalna ,,Spi偶arnia Kujawska'' - 2018-04-14 - Stawki (kujawsko-pomorskie)
Obs艂uga klienta, sprzeda偶 produkt贸w finansowych, dbanie o pozytywny wizerunek firmy. Praca w godzinach 08.00 - 18.00.
PO艢REDNICTWO FINANSOWE "KREDYTY-CHWIL脫WKI" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-01-10 - Brzesko (ma艂opolskie)
1) Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia w tym: a) porcjowanie posi艂k贸w, b) dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, c) dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮,wydawanie posi艂k贸w w ustalonym czasie zgodnie z przyj臋t膮 w tym zakresie procedur膮, d) pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowegow ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) 艢cis艂e przestrzeganiereceptury przygotowywanych posi艂k贸w. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spo偶ywczymi pobranymi z magazynu do sporz膮dzaniaposi艂k贸w dla mieszka艅c贸w i personelu Domu. 4) W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W MIELNIE - 2016-07-05 - Mielno (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie potraw z zakresu tradycyjnej kuchni korea艅skiej i japo艅skiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i p贸艂produkty do przyrz膮dzanych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla przedszkolak贸w
Przedszkole Niepubliczne "Jag贸dki" - 2016-02-26 - Zambr贸w (podlaskie)
Przygotwywanie posi艂k贸w typu fast food, obs艂uga kasy fiskalnej
PROSPECT PATRYK J膭DER - 2018-09-20 - Ko艣cian (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Marcin Kardach RESTAURACJA ADWOKACKA, PUB NOWA CZARKA - 2016-10-04 - Chodzie偶 (wielkopolskie)
1) Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia w tym: a) porcjowanie posi艂k贸w, b) dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, c) dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮,wydawanie posi艂k贸w w ustalonym czasie zgodnie z przyj臋t膮 w tym zakresie procedur膮, d) pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) 艢cis艂e przestrzeganiereceptury przygotowywanych posi艂k贸w. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spo偶ywczymi pobranymi z magazynu do sporz膮dzania posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w i personelu Domu. 4) W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W MIELNIE - 2016-09-26 - Mielno (zachodniopomorskie)