KUCHARZ-KELNER Tarnów Jezierny oferta pracy MAŁA GASTRONOMIA ROŻEN SKLEP "SOPLICA"
Stanowisko: KUCHARZ-KELNER
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: wynikający ze stanowiska pracy
Data publikacji: 2017-06-19
Lokalizacja: Tarnów Jezierny (lubuskie)
Pracodawca: MAŁA GASTRONOMIA ROŻEN SKLEP "SOPLICA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:67-410 Tarnów Jezierny 29a, powiat: wschowski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wynikający ze stanowiska pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnów Jezierny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wschowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sława
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 19.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: MAŁA GASTRONOMIA ROŻEN SKLEP "SOPLICA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wschowie
Adres pracodawcy:
67-410 Tarnów Jezierny 29a, powiat: wschowski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: wschowski
Gmina pracodawcy: Sława
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnów Jezierny
Numer budynku pracodawcy: 29a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wschowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.06.2017
Oferta pracy ważna do: 31.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 19.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Łódź (łódzkie)
MONTAŻ STOLARKI BUDOWLANEJ ; KIEROWANIE POJAZDAMI
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Skierniewice (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej i wietnamskiej, dokonywanie zamówień towaru w języku chińskim.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Suwałki (podlaskie)
-
Przedsiębiorstwo Przemysłu Betonów "PREFABET - BIAŁE BŁOTA" S.A. - 2016-12-12 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań gorących,dbanie o porządek w miejscuwykonywanej pracy.
Bar "Pod dębami" Krzysztof Olczak - 2018-09-12 - Janów (mazowieckie)
Produkcja potraw i napojów. Produkcja wyrobów garmażeryjnych. Obsługa sprzętu. Porcjowanie i dekoracja potraw. Sporządzanie wybrów garmażeryjnych,
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Płock (mazowieckie)
praca na kuchni
KLINICZNY SZPITAL WOJEWÓDZKI NR 1 IM.FRYDERYKA CHOPINA W RZESZOWIE - 2018-05-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw barowych oraz dania z grila.
MEGA- DOM S.C.J.Piechota, P.Piechota - 2017-05-29 - Józefów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z zakresu kuchni zimnej i ciepłej, produkcja kanapek i przekąsek, wydawanie posiłków, przekąsek.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-21 - Zagórze (mazowieckie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie obowiązujących norm i standardów, zachowanie estetyki wydawanych dań, współpraca z pozostałym personelem gastronomii
Przedsiębiorstwo MOVI VIKTOR MOKWA - 2016-04-20 - Tychy (śląskie)
Samodzielne gotowanie dań kuchni ukraińskiej. Praca na umowę zlecenie, 200 godzin pracy w miesiącu; dyspozycyjność do pracy cały tydzień, w godzinanch: 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci około 100-wymagane doświadczenie
Publiczne Samorządowe Przedszkole w Czastarach - 2016-08-17 - Czastary (łódzkie)
praca na kuchni, obróbka mięsa i warzyw, smażenie gotowanie pieczenie; godz. pracy 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-12
"Klusek" Piotr Zamościk - 2017-08-21 - Ustka (pomorskie)
kuchnia polska
"OBIADY JAK U MAMY" Katarzyna Karwowska - 2018-08-23 - Białystok (podlaskie)
- Przygotowanie dań, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków, pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt. - Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 5:00-15:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie średnie kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min rok na stanowisku kucharza. Na stanowisko mogą aplikować również osoby niepełnosprawne. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: kadry (at) hoteldiament.pl
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA / Park Hotel Diament - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
Zgodne ze stanowiskiem
Pensjonat Blanka Krzysztof Koblański - 2016-10-28 - Rowy (pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 3500 do 4200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 5 lat na podobnym stanowisku. Wymagana osoba BEZ nałogów. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-220-80-09, 691-573-174) lub e-mail: bistro (at) bistroparkowa.pl
ANRO SPÓŁKA CYWILNA ROMAN RYGIEL, KRYSTIAN STREMPEL - 2015-12-21 - Katowice (śląskie)
przygotowanie posiłków
F.U.H. "CZAT" RENATA GÓRNICKA /Pizzeria ALCHEMIA - 2017-11-22 - Alwernia (małopolskie)
Planowanie i wykonanie posiłków Przestrzeganie zasad HACCP
Przedszkole Nr 1 - 2016-07-12 - Oleśnica (dolnośląskie)
Praca na giełdzie transportowej, pozyskanie klientów. Wynagrodzenie od 3000 zł brutto. Praca zdalna w domu.
Mirosław Kaczmarek Follow Me - 2017-11-24 - Siedlce (mazowieckie)
organizowanie warsztatu pracy, wykonywanie i wydawanie podstawowych potraw, korzystanie z podstawowych urządzeń mechanicznych,utrzymywanie czystości w miejscu pracy, porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw, krojenie surowców i półproduktów potrzebnych do przygotowania potraw,mycie warzyw i sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Olszówka (wielkopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i derow z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowanjie i produkcja wyrobów i półproduktów kuliranych
Zespół Pałacowy Sp z o.o. Kurozwęki - 2018-05-18 - Kurozwęki (świętokrzyskie)
codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, składanie zmówień u wietnamskich dostawców, samodzielne przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Naznaczanie nadruku na szkle i znaków na gadżetach reklamowych.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Kopaliny (małopolskie)
KUCHARZ
LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO - 2016-09-07 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń gastronomicznych, zamawianie towarów
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Kuczów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw oraz wyrobów cukierniczych dla klienta indywidualnego i zbiorowego.
PPHU "MANHATAN" Elżbieta Kądziela - 2016-03-15 - Zygry (łódzkie)
przygotowanie potraw na zamówienie klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Zduńska Wola (łódzkie)
parac w charakterze mechanika na utrzymaniu ruchu
"KERAM" Sp. z o.o. Bukowno - 2016-06-27 - Ogrodzieniec (śląskie)