KUCHARZ / SZEF KUCHNI Katowice oferta pracy ANRO SPÓŁKA CYWILNA ROMAN RYGIEL, KRYSTIAN STREMPEL
Stanowisko: KUCHARZ / SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: 3 500 - 4 200 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 3500 do 4200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 5 lat na podobnym stanowisku. Wymagana osoba BEZ nałogów. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-220-80-09, 691-573-174) lub e-mail: bistro (at) bistroparkowa.pl
Data publikacji: 2015-12-21
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: ANRO SPÓŁKA CYWILNA ROMAN RYGIEL, KRYSTIAN STREMPEL
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tadeusza Kościuszki 53, 40-047 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 3500 do 4200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 5 lat na podobnym stanowisku. Wymagana osoba BEZ nałogów. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-220-80-09, 691-573-174) lub e-mail: bistro (at) bistroparkowa.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 500 - 4 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 3500 do 4200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 500 - 4 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 5 lat na podobnym stanowisku. Wymagana osoba BEZ nałogów.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
ANRO SPÓŁKA CYWILNA ROMAN RYGIEL, KRYSTIAN STREMPEL
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
40-047 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-220-80-09, 691-573-174) lub e-mail: bistro (at) bistroparkowa.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny lub e-mail, Godziny : 8:00-16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.bistroparkowa.pl
Profil działalności pracodawcy: PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.12.2015
Data dodania oferty pracy: 16.12.2015
Oferta pracy ważna do: 31.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 16.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 16.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, dostaraczanie posiłków do klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Oborniki (wielkopolskie)
Wykonywanie/ składanie paneli piecowych. Miejsce pracy- Zgierz i zagranica.
UniFour Poland sp zoo - 2017-10-04 - Zgierz (łódzkie)
przygotowanie ciasta, formowanie produktów, wypiek i smażenie produktów
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Częstochowa (śląskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-10-06 - Świdnica (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
w/g zakresu
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Giby (podlaskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni Japońskiej.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane -> istnieje możliwość przyuczenia. Wymagana Książeczka sanepidu. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-14:00) (Tel. 793-412-034) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Ks. Piotra Ściegiennego 45, 40-114 Katowice).
"UMAMI SUSHI" TOMASZ CZYPIONKA - 2016-06-09 - Katowice (śląskie)
Według programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Wleń (dolnośląskie)
eksponowanie i układanie towaru, obsługa klientów, zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Raczkowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
J.K. TRADE Jacek Kostański - 2017-07-21 - Prudnik (opolskie)
Prace pomocnicze w zieleni, pielenie, koszenie, podlewanie, przycinanie, kopanie, sadzenie w każdych warunkach atmosferycznych. Okolo 100-150 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 6-18. Proponowany okres wykonywania pracy: z przerwą zimową do 31.12.2019 r. Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, Jelenia Góra, Zgorzelec, teren całej Polski - według zleceń, aktualnie m.in. zieleń parkowa, przychodnikowa, ogrody prywante na terenie Wrocławia.
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie karty dań, ozdabianie potraw, dobieranie gramatur składników
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Koszalin (zachodniopomorskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00-15.0015.00-23.00Za pracujące soboty i niedziele przysługują dni wolne.
Firma Handlowo-Usługowa Meander Stanisław Kurgan - 2017-05-05 - Połaniec (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw, obróbka warzyw, owoców, mięs, przygotowywanie napojów zimnych i gorących, obsługa kelnerska, nauka obsługi kasy fiskalnej, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem (przygotowywanie i wydawanie posiłków).
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2018-05-14 - Sopot (pomorskie)
wykształcenie bez znaczeniamile widziane upr. na koparkęmile widziane prawo jazdy kat. B
HORTUS OGRODY Jarosław Matuszczak - 2018-01-04 - Topola Wielka (wielkopolskie)
Kompleksowe prowadzenie akt osobowych, przygotowywanie dokumentów związanych z zatrudnieniem, rozliczanie ZUS, prowadzenie i przygotowywanie szeroko rozumianej dokumentacji kadrowo-płacowej.
PHENIX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-22 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
USŁUGI LEŚNE ŁUKASZ ANDREARCZYK - 2016-07-22 - Kaliska (pomorskie)
zgodny z zawodem
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2016-06-22 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie mięsa do kebaba, krojenie surówki, obsługa klienta, sprzątanie.
FIRMA "PALMYRA" MOHAMMAD AL ALI - 2018-09-03 - Skarszewy (pomorskie)
Sprzedaż:• Realizacja założonego planu sprzedaży• Przyjmowanie zamówień podczas kontaktów telefonicznych z klientem• Pozyskiwanie klientów• Analiza rynku oraz monitorowanie działań konkurencji• Umiejętność współpracy w zespole• Stały kontakt i opieka klienta• Samodyscyplina i zaangażowanie w realizację powierzonych zadańOd kandydatów oczekujemy• Wykształcenia Średniego lub Wyższego• Mile widziane doświadczenie w sprzedaży i obsłudze klienta• Umiejętności negocjacyjnych• Umiejętności budowania biznesowych relacji• Dobrej organizacji pracyZainteresowanych proszę o przesyłanie ofert na maila: biuro (at) genoplast.plSkontaktujemy się z wybranymi ofertami.www.genoplast.pl, www.googlab.pl, www.nobelldna.pl, www.bio4u.pl
GenoPlast Biochemicals Tomasz Schroder - 2018-01-19 - Rokocin (pomorskie)
zakres pracy właściwy dla stanowiska pracy kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Nowy Targ (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni polskiej.Miejsce wykonywania pracy: Parking Augustówka, gm. Kałuszyn.
EMIDA Spółka Jawna Rek - Szerszeniewscy Parking - Augustówka - 2016-12-22 - Kałuszyn (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
"JAROCIN SPORT" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Jarocinie - 2018-04-09 - Jarocin (wielkopolskie)
przygotowywanie pizzy, makaronow, sałatek, hot-dogów, burgerów
PANINI FHU BEATA WOŹNICKA - 2017-07-07 - Przybiernów (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
JOLANTA BOTOREK -AKADEMIA SMAKU - 2016-05-20 - Sosnowiec (śląskie)
do uzgodnienia
SETIAN S.C. - 2017-03-16 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca w restauracji - pizzerii. Przyrządzanie pizzy i innych posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Maszewo Duże (mazowieckie)
- przygotowywanie dań gotowych- gotowanie posiłków profilaktycznych
Centrum Dobrego Smaku s.c. Ewa Grynkiewicz -Tarnowska, Marcin Grynkiewicz - 2018-04-18 - Morliny (warmińsko-mazurskie)