KUCHARZ Gda艅sk oferta pracy REZYDENT S.A.

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽400 - 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni hotelowej,przygotowywanie da艅 serwowanych w restauracji hotelowej
Data publikacji: 2017-01-26
Lokalizacja: Gda艅sk (pomorskie)
Pracodawca: REZYDENT S.A.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:D艂ugi Tag 19, 80-828 Gda艅sk, powiat: m. Gda艅sk, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
praca w kuchni hotelowej,przygotowywanie da艅 serwowanych w restauracji hotelowej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽400 - 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Praca od poniedzia艂ku do niedzieli, w godz: 6-14, 8-16-15-23.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gda艅sk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gda艅sk
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gda艅sk
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽400 - 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 26.01.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku, ch臋ci do pracy.Miejsce pracy: Hotel Radisson Blu w Gda艅sku, ul. D艂ugi Targ 19/Powro藕nicza, 80-828 Gda艅sk, kontakt telefoniczny: 58 325-44-50.Pracodawca zatrudni 3 osoby na to stanowisko.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 1
Nazwa pracodawcy: REZYDENT S.A.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Gda艅ski Urz膮d Pracy
Adres pracodawcy:
Marsza艂kowska 142, 00-061 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Marsza艂kowska
Numer budynku pracodawcy: 142
Oferta zg艂oszona przez: Gda艅ski Urz膮d Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 26.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw
Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Kombatant贸w - 2018-08-06 - Warszawa (mazowieckie)
- kompletne przygotowywanie produkt贸w dla go艣ci- obs艂uga klient贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - 呕ywiec (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
FUNDUSZ WCZAS脫W PRACOWNICZYCH SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-24 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o porz膮dek w miejscu pracy.
EL TORO MICHA艁 FENGER - 2015-12-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, przygotowanie posi艂k贸w; dbanie o nale偶yt膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w
Barbara KUCHARSKA RESTAURACJA "SADOWIANKA" - 2019-08-21 - Sad贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie produkt贸w, gotowanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, przyj臋cie dostaw, porz膮dki w kuchni i na zapleczu. Praca 16 godzin tygodniowo.
RESTAURACJA & BAR SIELSKA S.C. - 2016-10-28 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, poznanie menu, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy
Quantum Group Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 Sp贸艂ka komandytowo-akcyjna - 2016-09-12 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie: gastronomiczne; 3 lata do艣wiadczenia; zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie produkt贸w i ich obr贸bka; przygotowanie stanowiska kuchennego do pracy; obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych-piec konwekcyjny, frytkownica itd.; dbanie o jako艣膰 potraw wydawanych klientom; mycie i porz膮dkowanie kuchennego stanowiska pracy i magazynu; wykonywanie potraw zgodnie z recepturami; zarz膮dzanie zespo艂em pracuj膮cym na kuchni; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
PASA呕 艢R脫DMIEJSKI 24H SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-12-10 - Gliwice (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 14-22 (poniedzia艂ki wolne); kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 13-15, wst臋pnie telefon
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-08-02 - S艂upsk (pomorskie)
Obs艂uga urz膮dze艅 produkcyjnych do produkcji wyrob贸w z metali nie偶elaznych. Praca w systemie trzyzmianowym od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz. 6-14, 14-22, 22-6 w Czechowicach-Dziedzicach. Na pocz膮tek umowa na okres pr贸bny, docelowo na 2 lata.
Walcownia Metali "Dziedzice" S.A. - 2018-03-16 - Czechowice-Dziedzice (艣l膮skie)
Obs艂uga kasy fiskalnej, przeprowadzanie transakcji za pomoc膮 kart p艂atniczych, sporz膮dzanie raport贸w kasy fiskalnej z przeprowadzonych transakcji, kontrolowanie zgodno艣ci cen, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole.
"S艁ONECZKO" S.A. - 2018-06-15 - Boruja Ko艣cielna (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMO艢膯 PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA 呕YCZENIE KLIENT脫W Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZ膭DZANIE ZAOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZB臉DNE DO PRZYGOTOWANIA POSI艁K脫W KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- przygotowanie posi艂贸w- dbanie o nawy偶sz膮 jako艣膰 i smak - porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,- przestrzeganie przepis贸w BHP i PPOZ,
STAPOL Piotr Staszk贸w - 2019-01-08 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
przygotowywanie da艅
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2018-01-09 - Lubin (dolno艣l膮skie)
miejsce wykonywania pracy Polska i Niemcy; wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 12-15 w celu ustalenia terminu spotkania
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE PAWE艁 FINKE - 2016-05-24 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepis贸w kuchni chi艅skiej, wsp贸艂praca z szefem kuchni narodowo艣ci chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Samodzielne wykonywanie posi艂k贸w - da艅 kuchni w艂oskiej, robienie pizzy, utrzymanie porz膮dku w kuchni i na zmywaku, nadz贸r nad towarem. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli w godz. pomi臋dzy 12.00 a 22.00 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy wed艂ug ustalonego grafiku w Bielsku-Bia艂ej.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, obs艂uga pieca tandoor
BROWAR WYSPA M艁Y艃SKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-07-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "Skorpion" - 2019-02-12 - Zawady (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej tj. musaka, hommus, basbusa, falafel, shisk taouk.
EL HANYM KATARZYNA SZAFRAN - 2018-01-29 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
kuchnia polska (tradycyjna) i wschodnia (Rosja Bialoru艣, Ukraina)
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Bia艂ystok (podlaskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w kuchni bengalskiej,- wydawanie posi艂k贸w,- utrzymanie pomieszcze艅 w czysto艣ci.
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
Hanna Golubiewska i Jaroslaw Golubiewski s.c. - 2019-06-21 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
.
SINDBAD HAMID ROCHDI - 2016-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - Piaseczno (mazowieckie)
przyrz膮dzanie potraw dla go艣ci hotelu
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE DARIUSZ WESO艁OWSKI - 2019-07-31 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W DP DA艃 RAW, PROCES TWORZENIA I 艁膭CZENIA SK艁ADNIK脫W W ZESTAWY OBIADOWE;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POSI艁K脫W WED艁UG KUCHNI RAW, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w wed艂ug menu restauracji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANK脫W,MAREK JANK脫W - 2016-09-30 - 呕ary (lubuskie)
wykszta艂cenie bez znaczeniawymagana znajomo艣膰 bran偶y
"TURKMENA" Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie lub wy偶sze kierunkowe( gastronomiczne), umiejetno艣膰 pracy w zespole, b. dobra organizacja czasu pracy, wa偶na ksi膮偶eczka sanepidowska, do艣wiadczenie w pracy na stanowisku kucharza. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 dla go艣ci restauracji oraz podczas imprez okoliczno艣ciowych (wesela, bankiety),organizacja pracy pozosta艂ego personelu kuchennego, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy.
AGIT AGNIESZKA RYDZ - 2017-02-23 - Lublin (lubelskie)