KUCHARZ Żary oferta pracy PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 3 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków według menu restauracji
Data publikacji: 2016-09-30
Lokalizacja: Żary (lubuskie)
Pracodawca: PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Długosza 13, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków według menu restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 3 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie do uzgodnienia w przedziale od 1850 do 3300. Praca w godzinach od 10:00 do 18:00 oraz 14:00-22:00.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żary
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żary
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 3 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie zawodowe, dyspozycyjność oraz kreatywność
Nazwa pracodawcy: PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Adres pracodawcy:
Długosza 13, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, poczta, inny - SKIEROWANIE, ZŁOŻENIE CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żarski
Gmina pracodawcy: Żary
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żary
Ulica pracodawcy: Długosza
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.09.2016
Oferta pracy ważna do: 21.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
planowanie i przygotowywanie posiłków (sniadanie, II śniadanie, obiad i podwieczorki) dzieciom w przedszkolu; obsługa urządzeń kuchennych; zmywanie sprzętów i naczyń; sprzątanie pomieszczeń kuchennych
Przedszkole Samorządowe w Dywitach - 2017-08-29 - Dywity (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 7-15, 13-21. Miejsce pracy: lokale należące do firmy American Trading Company we Wrocławiu.
AMERICAN TRADING COMPANY SP. Z O.O. - 2016-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotownie w żywieniu zbiorowym
Przedsiębiorstwo Usługowe" Violetta" S.C. - 2016-04-11 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Wypiek ciast, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Firma Produkcyjno-Handlowa MALMAR Maria Malinowska - 2017-11-03 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej.
Agnieszka Darznik - 2016-06-13 - Gdańsk (pomorskie)
Wymagane: - wykształcenie zawodoweUmiejętności:- umiejętność wykonywania posiłków (żywienie zbiorowe),- umiejętność pracy w zespole,- brak podatności na emocje,- opanowanie,- sprawność fizyczna,- rzetelność, dyspozycyjność, odpowiedzialność i uczciwość.Charakterystyka wykonywanej pracy:- przygotowywanie posiłków dla wychowanków i personelu (śniadanie, obiad, kolacja)- utrzymanie czystości i higieny pomieszczeń kuchni, sprzętu kuchennego i zaplecza kuchennego- wydawanie posiłków
Zakład Poprawczy i Schronisko dla Nieletnich - 2017-11-23 - Racibórz (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
DO UZGODNIENIA
ADAM RAJZER - 2017-11-28 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie i segregacja produktów spożywczych, obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw, przygotowywanie dań gorących,
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie potraw, dańdostosowanych do indywidualnych wymagań klintów, właściwe stosowanie produktów spożywczych, serwowanie desrerów napojów i dodatków
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Serokomla (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z PRZYJĘTYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKOŚCI USŁUG; WŁAŚCIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIAŁAMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARDÓW W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZÓR NAD ZESPOŁEM; DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ PRACY.Umowa zlecenie 140 godz. w miesiącu, średnio 35 godz. w tygodniu, w późniejszym okresie istnieje możliwość umowy o pracę, dyspozycyjnośc w godz. 11:30-23:00.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Skladanie zapotrzebowania na produkty.
PPHU "SEZAM"-Piekarnia, Sklepy, Zajazd- Zofia Bełzak - 2017-03-02 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Prowadzenie kuchni w restauracji , Nadzór nad przygotowywaniem posiłków
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2017-02-07 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i sporządzanie posiłków dla kuracjuszy i gościwykonywanie prac kuchennych
Sanatorium Uzdrowiskowe "RÓŻA" - 2017-09-20 - Ustroń (śląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i zasadami, dbałość o jakość przyrządzanych estetyką podania
EFEZ POLSKA SP. Z O.O. - 2016-12-28 - Świdnica (dolnośląskie)
praca jednozmianowa w godzinach od 7.00 do 15.00, pokrywanie i naprawa dachów
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Budowlane "EKO-III" Sp. z o.o. - 2017-11-17 - Stargard (zachodniopomorskie)
obsługa pieca konwekcyjnego
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Franciszków (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni khmerskiej z oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2016-03-29 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, Gotowanie, dbanie o czystość stanowiska pracy. Wydawanie posiłków. Układanie posiłków w pojemniki.
Justyna Cichecka - 2016-04-28 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Wykształcenie średnie/wyższe, obsługa komputera. Kontakt osobisty oraz telefoniczny z pracodawcą.
RZEŹNICTWO- WĘDLINIARSTWO A. NOWAK I SPÓŁKA JAWNA - 2016-04-26 - Jejkowice (śląskie)
gotowanie, obsługa karty menu, obsługa wesel, grup
Linter Tour S.A. - 2016-03-11 - Istebna (śląskie)
Przygotowanie potraw według standardów, bieżące przygotowywanie produktów dbanie o czystość w miejscu pracy.
P.U. "KOPERNIK" s.c. - 2016-02-09 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
Restauracja Turystyczna U Moniki - 2017-07-12 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - róznych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych). Dyspozycyjność w godz. 5:30-24:00, praca 168-190 godzin w miesiącu, umowa zlecenie.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków dbałość o najwyższą jakość i smak potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Chochołów (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
"Rodzinne Bistro" Katarzyna Michalska - 2016-05-05 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
- Przyjmowanie rezerwacji telefonicznie i mailowo.- Meldowanie gości, prowadzenie rachunków gości.- Współpraca z pozostałymi pionami hotelu.
"Urbańscy " S.C Ośrodek Wypoczynkowy "Wielki Błękit" - 2018-05-14 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Puławy (lubelskie)