KUCHARZ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w
Data publikacji: 2016-02-10
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.02.2016
Data zako艅czenia pracy: 01.08.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne kucharz; 5 letnie do艣wiadczenie na ww. stanowisku; obowi膮zki: sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowaniem, produkcja wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskie, przyrz膮dzanie podstawowych potraw dla ro偶nych diet.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.02.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-03-17 - Radocza (ma艂opolskie)
Praca w zawodzie
FitLab Catering S.C. EWA TYRKIEL, KLAUDIA BADURA - 2016-04-27 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Nauczanie j臋zyka angielskiego w przedszkolu. 1 godz. tyg.
Niepubliczne Przedszkole "Kraina Magii" - 2016-04-21 - Ko艂o (wielkopolskie)
-
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Stanis艂aw W臋glarz - 2016-06-03 - Niechorze (zachodniopomorskie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Nowy Kie艂b贸w (mazowieckie)
praca w nale艣nikarni
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie.
Bursa Szkolna nr 5 - 2018-09-04 - Lublin (lubelskie)
Obowi膮zki sprzedawcy- kasjera w sklepie spo偶ywczym samoobs艂ugowym Sieci Delikatesy Groszek. Zgodna ze standardami Sieci obs艂uga Klienta.
Adam Rzo艅ca F. H. U. "AM-POL" Sklep Spozywczo-Przemys艂owy Jedlicze - 2018-04-22 - Jedlicze (podkarpackie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki warzyw i owoc贸w; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-04-21 - Gliwice (艣l膮skie)
1. dbanie o pe艂ne wyposa偶enie w sprz臋t kuchenny oraz gospodarczy niezb臋dny do w艂a艣ciwej realizacji powierzonych zada艅, 2. przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z re偶imem technologicznym i wymogami HACCP, 3. stosowanie w trakcie procesu technologicznego zasad dobrej praktyki higienicznej i zasad bezpiecze艅stwa zdrowego 偶ywienia, 4. wydawanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami HACCP 5. mycie naczy艅, sprz臋tu i wyposa偶enia zgodnie z obowi膮zuj膮cymi instrukcjami, 6. dokonywanie wpis贸w w miesi臋cznych kartach dokumentacyjnych prowadzonych w kuchni, 7. dbanie o estetyk臋 pomieszcze艅, porz膮dek i 艂ad oraz przestrzeganie zasad higieny sanitarnej, 8. dbanie o w艂a艣ciw膮 postaw臋, ubi贸r i w艂asny stan higieniczny.PREFEROWANE B臉D膭 OSOBY POSIADAJ膭CE DO艢WIADCZENIE W PRACY W 呕YWIENIU ZBIOROWYM.
MIEJSKI O艢RODEK POMOCY SPO艁ECZNEJ - 2016-01-21 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Grodk贸w (opolskie)
Odpowiedzialno艣膰 za utrzymanie w nale偶ytej staranno艣ci/czysto艣ci wszystkich pomieszcze艅 gospodarczych i znajduj膮cego si臋 tam sprz臋tu, zamiatanie i mycie pod艂贸g, okien, urz膮dze艅. Praca na umow臋 zlecenie 23godz./tydz. (dyspozycyjno艣膰 w godz. 8-18).
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
kucharz (kuchnia w艂oska)
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2016-08-11 - Mielec (podkarpackie)
praca w sma偶alni pstr膮ga w Terce, pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wy偶ywienie
US艁UGI GASTRONOMICZNE I HANDEL WIERZBICKA RENATA - 2016-03-09 - Terka (podkarpackie)
Przygotowywanie i produkcja wyrob贸w, potraw i p贸艂produkt贸w kulilnarnych
HBCS Sp. z o. o. - 2017-05-08 - K臋szyca Le艣na (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potr,ciast i deser贸w,przestrzeganie zasad bhp,utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy ,pomoc przy tworzeniu menu. tel.509 814 600
Jad艂odajnia Du偶y Talerz Sp. z o.o. - 2017-12-08 - Piekosz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
- przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
montowanie urz膮dze艅 chlodniczych
PPUH COLD s.j. Bogdan i W艂odzimierz Chwastek - 2016-10-20 - Bochnia (ma艂opolskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w, przygotowywanie suhi, kuchnia ciep艂a japo艅ska. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. R贸wnowazny system czasu pracy-wg gfafiku W godz .9:00-21:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
Gotowanie, dbanie o czysto艣膰, zarz膮dzanie personelem w kuchni jako szef kuchni, znajomo艣膰 kuchni polskiejUmowa o prac臋 na czas nieokre艣lony poprzedzona okresem pr贸bnym (3 miesiecznym) GALERIA KARUZELA SMAK BAR
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
gotowanie potraw z menu baru oraz pod zam贸wienie indywidualne, lepienie pierog贸w, wykonywanie sur贸wek, pieczenie ciast
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w oraz potraw wed艂ug zak艂adowych receptur
P.P.H.U. KUCHCIK- KAROL TUKALSKI - 2015-11-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
gotowanie posi艂k贸w, nadz贸r nad kuchni膮
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2016-08-02 - Oborniki (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej. Praca w godzinach 8-16
PHU Sedno - 2018-02-08 - Opole (opolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne; do艣wiadczenie w gastronomii; ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych; przygotowywanie potraw, obieranie warzyw, obr贸bka cieplna, garma偶erka; umowa zlecenie; miejsce pracy: Pani贸wki;
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Pani贸wki (艣l膮skie)
Przyjmowanie produkt贸w z magazynu odpowiadaj膮cych normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem, oszcz臋dne gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i w艂a艣ciwe przechowywanie pr贸bek pokarmowych.
Gda艅ski Zesp贸艂 呕艂obk贸w - 2017-08-02 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2017-12-04 - Rz膮ska (ma艂opolskie)