KUCHARZ Radocza oferta pracy Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 329 - 2 877 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Data publikacji: 2016-03-17
Lokalizacja: Radocza (małopolskie)
Pracodawca: Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Parkowa 1, 34-100 Radocza, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 329 - 2 877 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radocza
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tomice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 329 - 2 877 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepid
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, książeczka sanepid,min. 3 lata doświadczenia, umiejętność pracy w zespole
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
Parkowa 1, 34-100 Radocza, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Tomice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radocza
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.03.2016
Oferta pracy ważna do: 17.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pracownik kuchni, przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Wiechlice (lubuskie)
Do uzgodnienia
Hotel i Restauracja BONA Piotr Jachimowski - 2018-08-14 - Sanok (podkarpackie)
w/g stanowiska
33 Wojskowy Odział Gospodarczy - 2017-12-08 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków, podanie posiłków pensjonaruszom, utrzymanie porządków miejsca pracy
WIOLETTA SITNICKA DOM OPIEKI "FLORANS" - 2016-10-10 - Stare Babice (mazowieckie)
przygotowywanie potraw z kuchni polskiej
Zajazd "Ostoja" Lenio Małgorzata - 2017-02-06 - Sporysz (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-01-09 - Michałowice (małopolskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Łowicz Wałecki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Prusewo (pomorskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw serwowanych w restauracji. Dbanie o czystość w miejscu pracy, wykonywanie poleceń szefa kuchni. Umowa o pracę na okres próbny 1 m-c. Zmiany wg grafiku w zakresie 11.00 - 22.00/23.00. Miejsce pracy: ul. Gliniana 1 lub 14-go Lutego 8 w Pile.
STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-05 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowanie dań obiadowych, przygotowanie pizzy
Pizzeria "Pod Lasem" Daniel Lidwin - 2016-04-26 - Wieliczka (małopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Poznań (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PRACA NA KUCHNI
NIAGARA-PUB Pizzeria Restauracja Zofia Draguła - 2018-08-28 - Dębica (podkarpackie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z pracownikami i szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Łazy (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni Azji Południowej oraz kuchni Bliskowschodniej. Umiejętność czytania przepisów potraw w języku bengalskim.
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Zamość (lubelskie)
prowadzenie samochodu ciężarowego, wykonywanie załadunków i rozładunków, nadzór nad dokumentacją transportową
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Skoczów (śląskie)
Przygotowywanie mięsa i warzyw do potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Firma "SAS" s.c B. Skóraś, M. Skóraś - 2016-10-07 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań wg karty restauracyjnej
Agroturystyka " POD FIGURĄ" s.c. Marta Skrzypiciel, Radosław Skrzypiciel - 2017-04-11 - Podzamcze (śląskie)
Produkcja pizzy.
I. POGORZELSKI MAREK ZAKŁAD BUDO - MAK II. TORINO - 2017-03-16 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów oraz ich sprzedaż
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw tureckich; serwowanie dań w oryginalny turecki sposób;
''NAZAR'' Koray Sariyar - 2017-11-08 - Opole (opolskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2017), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej
Sobieraj Krzysztof ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - 2018-04-13 - Krzeszyce (lubuskie)
Kucharz
PARAFIA RZYMSKOKATOLICKA w Choszcznie pw.Królowej Jadwigii - 2017-06-07 - Choszczno (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE SNIADAŃ (BUFET), DAŃ DO KARTYWYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STAŻ PRACY 2 LAT,
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kłodzko (dolnośląskie)
gotowanie potraw kuchni tradycyjnej, regionalnej, obsługa imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Chorzów (śląskie)