KUCHARZ Olsztyn oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 210 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
Data publikacji: 2017-11-30
Lokalizacja: Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 210 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Olsztyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Olsztyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 210 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2017
Data zakończenia pracy: 31.01.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziana znajomość kuchni tajskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 64b, 10-450 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: `
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Olsztyn
Gmina pracodawcy: Olsztyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olsztyn
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 64b
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.11.2017
Oferta pracy ważna do: 14.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2016-08-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-06-01 - Piekarzew (wielkopolskie)
Praca na stanowisku kucharza specjalizującego się w kuchni arabskiej. Przygotowanie posiłków typu kebab. Przygotowywanie cateringu związanego z kuchnią arabską. Dbanie o czystość stanowiska pracy. Obsługa urządzeń do wyrobów kebaba. Znajomość przepisów kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Gostynin (mazowieckie)
Oferta dla osób powyżej 30 roku życia.. Narzędziownia z wieloletnim doświadczeniem w branzy tworzyw sztucznych, produkcja form wtryskowych, wykrojników, detali. Praca na dwie zmiany w godz: 06:00-14:00, 14:00-22:00
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Łódź (łódzkie)
ocena przydatności surowców oraz obróbka wstępna warzyw, mięs i ryb, sporządzanie różnego rodzaju potraw, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych i zmywanie naczyń i sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Łosice (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami karty menu , organizacja stanowiska pracy , przygotowanie śniadań i obiadokolacji .
Wojt-Bud Sp.Z.O.O - 2019-02-20 - Skomielna Czarna (małopolskie)
praca związana z obsługą klientów na podjeździe i na kasie (tankowanie aut, pomoc przy myjni, obsługa klienta w sklepie)
Firma Handlowo -Usługowa "ANICA" Anna Pachciarz - 2016-04-21 - Poznań (wielkopolskie)
gastronomia przemysłowa, żywienie zbiorowe, przygotowywanie posiłków, nadzór nad pomocnikami
Przesiębiorstwo Usługowo-Handlowe MARTINA CATERING Sp. z o.o. - 2016-09-02 - Śnieciska (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni wschodniej
"PASJA" Spółka Cywilna S. Załuski, P. Wilgucki - 2017-06-08 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
• współpraca z Szefem Kuchni i innymi pracownikami kuchni, • przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem Hotelu, • dbanie o estetykę potraw, • dbanie o porządek w miejscu pracy, • zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
Collis spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-11 - Olchowiec (podkarpackie)
przygotowanie posiłków
ZAJAZD POD DĘBAMI Grzegorz Switek, Piotr Meszek, Grzegorz Hyla - 2016-09-01 - Zawidza (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań według receptur.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2017-07-14 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Rzeszów (podkarpackie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. -Kontakt e-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-10-03 - Tczew (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Radom (mazowieckie)
rozmowy i negocjacje z klientami; przygotowywanie ofert, wycen zgodnie z ofertą sklepu na podstawie katalogów i informatorów producentów oraz prezentacja ich klientom; przygotowywanie umów na realizację dostaw towarów/materiałów oraz ustalanie warunków montażu; rozliczanie zamówień, przygotowywanie protokołów odbioru prac; wystawianie faktur i załączników związanych z zamówieniem; realizacja sprzedaży bieżącej w sklepie.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Lubań (dolnośląskie)
Gotowanie, wydawanie potraw, ogólne czynności gastronomiczne; godziny pracy: 10.30- 00.30
Pizzeria Corleone S.C. Kamila Przełuska, Remigiusz Miszta - 2018-06-08 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla podopiecznych ośrodka (śniadania, obiady i kolacje), nadzór nad właściwym przechowywaniem żywności oraz przestrzeganiem zasad BHP. Utrzymywanie porządku w kuchni.
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIEPEŁNOSPRAWNYCH - 2017-08-18 - Lublin (lubelskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z raportem żywieniowym i jadłospisem z wykorzystaniem pełnej ilości przydzielonych art. spożywczych,
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Kobylanka (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15; okres zatrudnienia: 01.04.2018-31.10.2018, kolejna na czas nieokreślony; możliwość zapewnienia przez pracodawę zakwaterowania; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-18
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DAGMOR Zdzisław Górecki - 2018-02-13 - Ustka (pomorskie)
zarzadzanie, tworzenie menu, , nadzór nad jakością dań, przygotowywanie dań zgodnie ze standardami.
MORENC-CZYŻEWSKA EWA FIRMA CATERINGOWA "GUSTO" - 2019-04-12 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań kuchni Indyjskiej, przygotowywanie dań typu kebab, wydawanie posiłków, zatowarowanie kuchni, czuwanie nad prawidłową praca kuchni.
S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie i przygotowanie potraw zgodnie z recepturą kuchni egipskiej. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00; 16:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, CZYTANIE RECEPTUR, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Według umowy
kontakt przez OHP - 2018-06-27 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Pod Dębem Megapolis Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2017-06-01 - Tarnów (małopolskie)
Zapoznanie z obowiązującymi regulaminami, zapoznanie z obowiązkami na stanowisku asystent ds. księgowości, sprawdzanie raportów sklepowych pod względem farmalnym i rachunkowym, sporządzanie poleceń przelewów, rejetrowanie dokonanych przelewów, analiza kont, archiwizowanie dokumentów
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Pińczów (świętokrzyskie)
przygotowywanie, gotowanie, wydawanie potraw.
P.H.U. "BARTOSZ" HELENA BARTOSZ - 2018-06-13 - Żagań (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, zachowanie estetyki wydawanych dań, prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Kraków (małopolskie)
pozyskiwanie danych terenowych - dane opisowe gosp.rolnych
ABM GROUP sp. zo o Warszawa - 2017-10-26 - Przasnysz (mazowieckie)