KUCHARZ (ŻAGAŃ) Żagań oferta pracy P.H.U. "BARTOSZ" HELENA BARTOSZ
Stanowisko: KUCHARZ (ŻAGAŃ)
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie, gotowanie, wydawanie potraw.
Data publikacji: 2018-06-13
Lokalizacja: Żagań (lubuskie)
Pracodawca: P.H.U. "BARTOSZ" HELENA BARTOSZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żarska 46, 68-100 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie, gotowanie, wydawanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (ŻAGAŃ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żagań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żagański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żagań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.06.2018
Data zakończenia pracy: 12.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
możliwość przyuczenia, chęć pracy w grupie, kreatywność
Nazwa pracodawcy: P.H.U. "BARTOSZ" HELENA BARTOSZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
Żarska 46, 68-100 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na spotkanie z pracodawcą należy zgłosić się z otrzymanym skierowaniem do pracy oraz dokumentami aplikacyjnymi.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 07:00 - 15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żagański
Gmina pracodawcy: Żagań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żagań
Adres strony pracodawcy: http://pensjonatbartosz.pl/kontakt
Ulica pracodawcy: Żarska
Numer budynku pracodawcy: 46
Profil działalności pracodawcy: SPRZEDAŻ MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.06.2018
Oferta pracy ważna do: 12.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Burzenin (łódzkie)
Gotowanie podstawowych potraw, zup, smażenie mięs, przygotowywanie surówek. Wydawanie przygotowanych potraw zgodnie ze złożonymi zamówieniami.Miejsce wykonywania pracy: Parking Augustówka, gm. Kałuszyn.
EMIDA SPÓŁKA JAWNA REK-SZERSZENIEWSCY - 2018-08-09 - Kałuszyn (mazowieckie)
sprzedaż wyrobów cukierniczych, piekarniczych itp., dbadnie o czystość i porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Bieruń (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Rzeszów (podkarpackie)
Prace na kuchni, realizacja, dekoracja i wydawanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Kielce (świętokrzyskie)
wykonywanie robót pomocniczych na budowie, przygotowanie zaprawy, mieszanie przewóz taczką, przenoszenie materiałów budowlanych. Pomoc przy robotach murarsko-dekarskich, sprzątanie terenu
USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE TOMASZ SZCZEPAŃSKI - 2018-04-01 - Żochy (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków dla gości restauracji i hotelu
"NINVA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-04-14 - Januszkowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, praca dwuzmianowa, w godz. 12-20, 15-23. Zatrudnienie na okres 24 miesięcy
Gastrotop - Dariusz Borowik - 2018-02-28 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Rzekuń (mazowieckie)
grabienie, przerzucanie i układnie słomy; karmienie, czyszczenie, pojenie zwierząt; sadzenie upraw polowych
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Osetno (dolnośląskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-03-20 - Tczew (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciast, napojów i deserów
Zajazd HETMAN Henryka Bugaj - 2018-08-03 - Lgota Murowana (śląskie)
sprzedaż tkanin, firan; obsługa klienta
Hurtownia Wielobranżowa Janina Wasielewska - 2017-01-27 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Bytom (śląskie)
- uprawa roli,- transport,- prace polowe i warsztatowe
GOSPODARSTWO PRODUKCJI ROLNEJ CENTRALA NASIENNA SP.Z O.O - 2016-04-18 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
nauczanie dzieci
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Stegna (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 lub 8-20 w Kołobrzegu, również w weekendy.
SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA" - 2017-02-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Obróbka warzyw. Przygotowywanie potraw.
"GRIKO" SYLWIA GRZYBOWSKA - 2016-04-25 - Rydzewo (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie dań tureckich, odpowiedzialność za sprzęt i porządek w kuchni, zamawianie niezbędnych produktów
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2018-04-20 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Bardzo dobra znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej. Umiejętność wpraowadzenia produktów lokalnego do menu restauracji
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
Praca przy taśmie przetwórczej, sortowanie mięsa wołowego, pakowanie mięsa do skrzynek, zawieszanie mięsa na strzemionach, przenoszenie skrzynek z mięsem, prace porządkowe, praca w temp. 15 stopni.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Niesułków (łódzkie)
- Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej.- Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.- Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.- Planowanie posiłków i układanie menu.- Kierowanie pracą pracowników w dziale produkcyjnym.- Współpraca z klientami i dostawcami.- Współpraca z kierownictwem zakładu.- Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.- Kontrolowanie zgodności czynności produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod kątem występowania czynników zagrażających życiu i zdrowiu człowieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa - 2018-05-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, przestrzeganie zasad BHP, nadzorowanie świeżosci używanych składników.
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2017-10-02 - Niepołomice (małopolskie)
Praca w kuchni przy przygotowaniu posiłków.
Diecezjalne Centrum Edukacjne - 2018-07-13 - Legnica (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe lub średnie, kierunek: kierowca-mechanik, 5 letni staż na stanowisku kierowcy samochodu ciężarowego i roczny na autotransporterach, znajomość języka angielskiego lub niemieckiego w stopniu podstawowym, prawo jazdy kat. C+E.Charakterystyka pracy: transport międzynarodowy samochodami ciężarowymi na obszarze Czech, Francji, Słowacji, Słowenii, Węgier, Niemiec, Szwajcarii, Belgii, Austrii, Hiszpanii. Dostawy i odbiory załadunku do stałych punktów dystrybucji. Kontakt telefoniczny lub osobisty z pracodawcą.
TRUDA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-01 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie dań i posiłków
Restauracja Mustang Barbara Suchanek - 2018-02-12 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie surowców do produkcji, sporządzanie dań, serwowanie dań.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie menu, przygotowanie dań, przygotowanie przyjęć okolicznościowych, prowadzenie magazynu , lista zakupów, zarządzanie personelem na zmianie.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-01-10 - Chełmek (małopolskie)