KUCHARZ Słupsk oferta pracy Pizzeria Corleone S.C. Kamila Przełuska, Remigiusz Miszta
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie, wydawanie potraw, ogólne czynności gastronomiczne; godziny pracy: 10.30- 00.30
Data publikacji: 2018-06-08
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: Pizzeria Corleone S.C. Kamila Przełuska, Remigiusz Miszta
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Andersa 5F, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie, wydawanie potraw, ogólne czynności gastronomiczne; godziny pracy: 10.30- 00.30
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kucharz małej gastronomii
Nazwa pracodawcy:
Pizzeria Corleone S.C. Kamila Przełuska, Remigiusz Miszta
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Andersa 5F, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Andersa
Numer budynku pracodawcy: 5F
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.06.2018
Oferta pracy ważna do: 08.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
ZAJAZD "JEJMOSCINA" JUSTYNA KRĘŻOŁEK - 2016-02-05 - Stężyca (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, organizowanie imprez okolicznościowych
kontakt przez OHP - 2016-02-03 - Młodocin (kujawsko-pomorskie)
montaż stolarki aluminiowej, drzwi, okna, bramy
JODAN-BUD Daniel Włuka Zakład Usług Budowlano-Remontowych - 2017-03-17 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie potraw wg receptur, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-23.00.
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Zbigniew Tucholski Restauracja Niezłe Ziółko - 2016-08-19 - Zabrze (śląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie posiłków; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, minimalne doświadczenie
P.H.U. "Dedal" Zygmut Bryłka - 2015-10-19 - Lubliniec (śląskie)
przygotowywanie dań, półproduktów i menu z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie towaru od dostawców pochodzenia wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Jabłonowo (mazowieckie)
Gotowanie dań orientalnych, jedna zmiana, umowa o pracę na czas nieokreślony.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Wyrabianie i przyrządzanie pizzy oraz przygotowywanie pozostałych dań z menu.
PIZZERIA LUCYFER Brenda Lis - 2017-02-07 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Łagów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków gotowych (dań, zup) wg ściśle określonych receptur
EAT ME Sp. z o.o. w Warszawie - 2017-01-11 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posilkow, dowóz posiłków na terenie Rzeszowa
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie produktów zgodnie z zobowiązującymi w firmie standardami. Dbanie o czystość na stanowisku pracy.
AmRest Sp. z o.o. - 2017-03-24 - Płock (mazowieckie)
Zgodnie z programem stazu
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni europejskiej. Praca wg grafiku (w godz. 9-22).
Izabella Wiśniowska - 2018-05-18 - Kraków (małopolskie)
obsługa klienta
F.H.U.,,PERŁA" Paziewska Magdalena Stary Pilczyn - 2017-08-07 - Stary Pilczyn (mazowieckie)
praca w kuchni-przygotowywanie i wydawanie potrwa, obsługa baru
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej
PRYWATNE PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE KAT-BUD KATARZYNA WÓJTOWICZ - 2017-07-28 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni polskiej. Praca od od pn do sb w godz. 6.00-14.00 i 10.00-18.00 w Jaworzu.
"ATI" EWA BRZEŹNY - 2017-11-13 - Bielsko-Biała (śląskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
MIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-02 - Iława (warmińsko-mazurskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii Nr 7 - 2017-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Mariusz Ulidowski - 2018-08-20 - Biłgoraj (lubelskie)
sporządzanie dokumentacji technicznej, nadzór nad badaniami, współpraca z działem zakupów, tworzenie i wdrażanie do produkcji nowych wyrobów i procesów technologicznych
Buri Swiss Polska Sp. z o.o. - 2015-11-02 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie czystości w miejscu pracy, "domowe obiady" Praca w godz. 9.00-13 i 11.30-15.30 od pon.- piątku. 1/2 etatu
Bożena Witkowska Kiosk Spożywczo- Gastronomiczny IMBIS - 2017-09-21 - Środa Śląska (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
MARIX Piotr Suchoń w Krakowie - 2017-05-05 - Kraków (małopolskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Zakopane (małopolskie)
Zgodnie z zawodem
OKRĘG MAZOWIECKI Polskiego Zw. Wędkarskiego-Zakład Rybacki - 2017-03-09 - Janowo (warmińsko-mazurskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Wystawianie faktur, rozliczenia gotówkowe z kontrahentami. Kontakt telefoniczny i mailowy z kontrahentami, obsługa komputera. Praca w godzinach 8-16.
Pako Opakowania A. Bartkowska J.Wiszowaty spółka jawna - 2017-02-07 - Płock (mazowieckie)
zapoznanie się z przestrzeganiem higieny pracy na stanowisku, zasadami magazynowania i przechowywania produktów i potraw gotowych, obsługa urządzń kuchennych, sporządzanie potraw, porcjowanie i dekorowanie, sprzedaż i obsługa klienta, podawanie i serwowanie gotowych dań
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Poledno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie, wyrób, wypiek pizzy. Praca w systemie 12 godzin co drugi dzień, w godzinach 11:00-23:00.
Łukasz Grad FOOD SYSTEM - 2017-11-08 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)